Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 11

Телеграм контролюється нашим найбільшим ворогом – Костянтин Корсун

Херсонський журналіст Ігор Бондаренко потрапив в полон у Херсоні й розказав про своє спілкування з росіянським гестапо. Він вичистив переписку в Телеграмі, але  фсбшніки принесли переписку за півроку! Ту, яку він видалив ще 3-4-5-6 місяців  тому. Те, що фсб контролює Телеграм немає жодних сумнівів, каже Ігор Бондаренко.

 

На відео, яке буде в кінці тексту, звернув увагу Костянтин Корсун, експерт з кібербезпеки.

Він пише: "Він і раніше розказував про інші прямі докази російських вух, які виглядають з-поза Дурова та його творіння. Але попри все це, зусиллями команди младо-жижиталізаторів Телега вже вбудована в систему державного управління України.

Телеграм є базою для офіційного додатку єВорог. Телеграм є офіційним каналом комунікації для багатьох міністерств. Техпідтримка цифрових кайданок «Дія» – виключно через ТГ-бота. Так звана «Айтіармія» імені SMM-командарма Федорова існує теж переважно в Телезі. Через Телеграм-бота навіть можна вже отримати кваліфікований електронний підпис (КЕП) в одному з державних банків.

Мені теж регулярно пропонують створити свій ТГ-канал. Там, мовляв, більша аудиторія. По-перше, це як запропонувати правовірному мусульманину бухнути горілки та закусити салом. По друге: а нахіба? Чи мене читає 8 тисяч людей, чи 800 тисяч – на моє життя це жодним чином не впливає. На життя жижиталізаторів, між іншим, також ніяк не впливає. Бо вони старанно роблять вигляд, що мене не існує, і продовжують відчайдушно косячити. А ігнорувати неприємні зауваження – це давня українська владна традиція. Допоки градус невдоволення облапошених та обкрадених співгромадян не досягне відмітки «Майдан». А тоді вони просто тікають. Схема робоча.

Так от, про Телеграм. Я впевнений, що з часом кількість доказів причетності Дурова та його Телеграму до кремлівців таки переросте у якість. Як це було свого часу з аднаглазінками та фкантактє. Наразі таких доказів вже цілком достатньо – але ж в Україні знов скоро вибори, а більшість виборців користується Тележенькою, через яку їм можна втюхувати свою пропаганду. Хоча у палки є кілька інших кінців: ворожа пропаганда, продажні ЛСД («лідери суспільних думок»), ігсперти та політолухи, інформаційні спецоперації, свідома деза, шахраї усіх калібрів, «хароші рюзьке», просто навіжені.

Так, багато хто користується Телегою як соцмережею без цензури. Так, мабуть, американські месенджери якимось чином співпрацюють з владою США. Але нагадайте мені – чиї війська вторглися на нашу землю? Чиї зондеркоманди катували, ґвалтували та вбивали цивільне населення тимчасово захоплених територій? Чия авіація розбомбила кілька великих міст? Чиї ракети півроку тероризували усю країну?

Я зараз непопулярну річ скажу, але хтось же має її сказати. Кожен, хто продовжує користуватися Телеграмом, фактично підтримує цей продукт, а значить підтримує Дурова. І тих, хто за ним стоїть. Робить продукт популярним, попри його очевидний зв’язок з людожерською імперією.

У сучасному Світі повно інших месенджерів та джерел інформації. І без Телеграму цілком можна обійтися".

 

Наші інтереси: 

Варто задуматись тим, хто користується цим месенджером.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бор Крутивус.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Почав процес заміни "Телеграму" на "Сигнал"...

Коментарі

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Дякую! Це – важливо.

Зображення користувача Валерій Зміївський.
3
Середнє: 3 (1 голос)

Поки продажна влада зеленої шантропи на чолі з клоуном Зе сидить у владних кабінетах нічого не зміниться. Історія з Телеграм каналом така ж сама, що і історія з Тік-ток, який контролюють спецслужби комуністичного Китаю.
Цей матеріал варто прочитати:
https://espreso.tv/vse-bilshe-krain-zaboronyayut-tiktok-shcho-stalosya-i-yak-vidreague-ukraina

Зображення користувача Бор Крутивус.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Почав процес заміни "Телеграму" на "Сигнал"...