Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Таран був поставлений, щоб зірвати підготовку до війни – Роман Костенко

Світ:

Народний депутат України від фракції "Голос", секретар комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко сказав, що фігурант справи про розкрадання $580 тисяч коштів Міноборони під час закупівлі військової амуніції є людиною колишнього міністра оборони України Андрія Тарана.

220901kostenko.jpg

Роман Костенко
Роман Костенко

Сам Таран був поставлений на посаду міністра оборони Офісом Президента України, щоб зірвати підготовку України до війни, вважає Костенко. Він зазначив, що всі, хто на ключових посадах в міноборони, призначаються Офісом Президента. Навіть заступників і заступників заступників треба узгоджувати з Офісом Президента.

Роман Костенко зазначив, що Андрій Таран не розумівся на питаннях оборони, коли був міністром, питання зриву державного оборонного замовлення – також на його відповідальності. При ньому Україна просто втратила час на підготовку до війни. До Тарана міністром оборони був Загороднюк, який мав бачення, що треба робити, тож в Офісі вирішили поставити свою людину.

Роман Костенко запитує, хто призначив Наумова, заступника Баканова, який вкрав купу грошей і втік з України до Сербії. По ньому дуже багато питань, в тому числі що він здав ворогу позиції в Чорнобильській зоні. Чому немає наслідків після усунення з державних посад? Де зараз Іван Баканов, який був головою СБУ?

"Вороги держави повинні боятися навіть дихати за кордоном", – каже Роман Костенко. Наумов був начальником внутрішньої безпеки в СБУ. Через нього проходили всі кадрові розстановки в Україні.

В наступному відео генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун пояснює, звідки ж взявся в СБУ згадуваний Андрій Наумов та чим він насправді займався на посаді керівника внутрішньої безпеки СБУ. Наумов допоміг ворогам захопити Чорнобильську АЕС в перші дні широкомасштабного вторгнення РФ на територію України, а сам втік з України перед початком російського вторгнення. В Сербії його затримали 7 червня за контрабанду незадекларованих цінностей. Російське видання Insider повідомило, що його можуть передати РФ.

Наші інтереси: 

Вороги держави повинні боятися навіть дихати за кордоном. Знайти усіх винних зрадників і притягнути до відповідальності.  Все більше підтверджень тому, що в Офісі Президента цілеспрямовано готувалися до здачі України у російсько-українській війні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Якщо втече до московії, то підозри до нього примножаться !

Уже сам факт, що перебуває у дружній їй Сербії - промовистий.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Якщо втече до московії, то підозри до нього примножаться !

Уже сам факт, що перебуває у дружній їй Сербії - промовистий.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !