Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Світ повстає проти ультраіндастріальних порядків у вигляді «паспортів вакцинації»

У минулі вихідні в низці країн відбулися масові маніфестації проти наміру урядів ввести «паспорти вакцинації», котрі стануть зручною підставою до обмеження прав багатьох людей.

20210802berlin.jpg

Акція протесту в Берліні

Одна із найпотужніших маніфестацій відбулася в Берліні. Внаслідок зіткнень з поліцією затримано близько 600 маніфестантів. Під приводом «пандемії» влада заборонила у Берліні будь-які акції протесту. Для залякування оголошують, що вже почалася четверта хвиля пандемії, в який «буяє» штам «дельта». Попри заборону, на маніфестації проти ковідобісія зібралися тисячі людей.

Вже традиційно потужні маніфестації відбулися в Парижі, а також в багатьох інших містах Франції. За офіційними даними в Парижі протестували 14250 маніфестантів, а загалом по Франції понад 200 тисяч. Поліція широко застосовувала сльозогінний газ та водомети.

Маніфестації проти ультраіндастріальних порядків у вигляді «паспортів вакцинації» охопили й інші країни: Італія, Греція, Австралія тощо.

Акція протесту в Мілані

 

Наші інтереси: 

Треба розуміти, що справжня мета хаотичних ковідних заборон - привчити населення до готовності покірно виконувати будь-які, навіть самі абсурдні забаганки влади. Все більше людей починають це розуміти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи