Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Суд постановив скасувати комендантську годину в Нідерландах

Окружний суд в Гаазі прийняв рішення скасувати комендантську годину в Нідерландах, оскільки цей захід "порушує права на свободу пересування і недоторканність приватного життя".

21021602.jpg

Фото: ANP

“Суддя попередньо ухвалив, що введення комендантської години не було пов’язано з особливою терміновістю, необхідної за цим законом”, – йдеться в заяві, повідомляє  NOS.

“Широкомасштабний захід, заснований на законі про надзвичайний стан, може бути прийнята тільки в тому випадку, якщо дійсно виникає гостра надзвичайна ситуація, яку, до того ж не можна здійснити іншими засобами”, – повідомили в суді.

Комендантська година в Нідерландах була введена 23 січня і продовжена до 3 березня і діє з 21:00 до 4:30. У цей час не можна перебувати на вулиці без поважної причини. Порушникам загрожує штраф у розмірі 95 євро.

Нагадаємо, 24 січня у Нідерландах протестували проти урядових заходів по боротьбі з коронавірусом.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що немає юридичних причин для запровадження обмежень, пов'язаних з коронавірусною хворобою. Тільки втрата здорового глузду або інші приховані мотиви роблять з коронавірусу таку велику проблему.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
суд
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи