Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Створено новий соціальний додаток для смартфонів: працює як будильник, має благородну місію

Категорія:

"Або спи, або благодійствуй" – за задумом розробників, кожен зможе віддячити захисникам України, просто поспавши ще кілька хвилин. Мирний сон – велика цінність. Щоб українці краще це зрозуміли, створено новий соціальний додаток для мобільних телефонів. Його вже презентували у Києві. 

Wake up in peace. Тобто "Прокинься в мирі". Це безкоштовний додаток для мобільного телефону. Його вже можна завантажити. На перший погляд – звичайний будильник. Однак, із маленькою хитрістю. "Якщо я натисну його відключити – то нічого не буде. Якщо я потягну вниз – то у мене стане на 40 гривень менше… Гроші підуть на наш загальний рахунок. Це будуть тепловізори, прилади нічного бачення, машини, приціли… ", – показує роботу додатка керівник БФ "Повернись живим" Віталій Дейнега.

Гроші із карткового рахунку користувача підуть на рахунок благодійного фонду "Повернись живим", а далі – на потреби армії. У такий спосіб, за задумом розробників, кожен зможе віддячити захисникам.

 

Автор ідеї додатку Артем Карелін розповідає: "Я придумав сам інструмент – платну паузу будильника. Мені заробляти гроші цим не хотілося, тоді я знайшов оцей вихід, що можна платити за мирний сон. Надсилати таким чином гроші військовим… Щодня нагадує тобі, що ти проспав мирно, що ти маєш цінувати це, ти маєш віддячити. І це як проїзд за метро, наприклад. Ти не платиш якусь велику суму, ти потрошку, кожен день підтримуєш армію".

Скільки грошей відраховувати за паузу на будильнику користувач установлює у додатку сам. А от мелодія там за замовчуванням. Парадокс: будитиме "Колискова".

"Нам суто функціонально треба було створити пісню, яка би була би таким "анти-будильником". Щоб людина, прокинувшись, розуміла, що в неї є можливість спати далі, знаходитися далі в своїй комфортній зоні. Власне про це і пісня, що є люди які забезпечують нам наш мир, рівновагу і наші сни. Іноді в тилу про це забувають", – розшифровує задум автор пісні "Колискова", письменник Сергій Жадан.

Наші інтереси: 

Кожен підтримує українських вояків як може. Завдяки їх стійкості ми маємо можливість мирно жити.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Задум чудовий!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Задум чудовий!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!