Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
Наталка Артанія...
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Стан концентрації і зібраності. Творимо Нову Духовну Україну

 Бачу внутрішнім зором усю велич судженого нам і тому без усякого пафосу, а лише з  твердою упевненістю і вірою в усіх нас і наше  єдине Серце промовляю з піднесенням: "Слава Україні!" Усвідомлюймо, наскільки МИ - ЩАСЛИВІ! Бо ми один у одного є і у нас є УКРАЇНА!

Гострий короткотривалий стан жалю, скорботи за долю України  - минув. Стан сьогоднішній - повна  концентрація, зібраність, кореляція внутрішньої та зовнішньої дій,  прийняття виклику і готовність до іспиту. Відкривається  велич Верховного Задуму для України. І уже нема сумніву - саме ми є і будемо як центром, так  і авангардом перетворення світу на вищому витку спіралі еволюції. 

Це наше покликання і  шлях Вищої Духовності. Без натяку на віджилу церковність, яка сьогодні виконує уже відверто інволюційну роль. Старі міхи будуть замінені на нові. Прояв кожною свідомою людиною через власне єство Живого Бога є фактичним творенням Царства Божого на Землі. Іншими словами – Нового Світу. Замість церкви – храм Вищої Духовності, власного живого серця, генератора Божественної Любові.  Тільки власне Духовне Серце і усвідомлення себе цілісним, єдино реальним істинним  Я - втіленням і носієм  Вищого Розуму, Вишньої Мудрості і Любові. Людина через свідому еволюцію  розкривається у вишній красі своєї Божественної суті і легко, красиво, граючи творить новий світ – Нову Землю. Власне,  Святу Духовну Україну, з якої сьогодні, вже на новому витку спіралі, ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ.

"Хартія Духовної України", залишена нащадкам  великим нашим духовним Учителем Олесем Бердником, розгортається в дії.

«Українська Духовна Республіка або Свята, Духовна Україна покликана до життя не умоглядними теоріями, а внутрішнім прагненням народного духу до саморозкриття. Дії та цілі, в яких донині розкривався творчий потенціал племен і націй, недостатні для розквітання невичерпної суті духу, бо вони обмежуються, головним чином, біологічною функціональністю і виводять з неї навіть ідеологічну та духовну базу. Тісні для національного духу також рямця державності й географічно-економічні риштування, бо вони спрямовують творчість народів у архаїчні колії примітивного життя.
Настав час нового ступеня буття для народів. Ця ступінь органічно виростає з минулих досягнень безлічі поколінь і творчих осяянь національного генія. Головне – вчасно відчути необхідність нового народження і рушити йому назустріч.»

І ми таки уже рушили назустріч – назустріч еволюційним перетворенням світу. І авангардна частина нас вирушила СВІДОМО, золотим шляхом Свідомої  Еволюції. Пам"ятаймо: на Землі у Бога нема інших рук, окрім наших. Тому втілення найдерзновенніших задумів Творення здійснюватиметься нашими  руками, керованими ясним духом та  творчим інтелектом під проводом Любові-Мудрості.

Бачу внутрішнім зором усю велич судженого нам і тому без усякого пафосу, а лише з  твердою упевненістю і вірою в усіх нас, наше  єдине спільне Серце промовляю з піднесенням: "Слава Україні!"  Це значить і слава усім нам, бо ми усі в сукупності і є Нею. Ми складаємо собою єдине тіло Святої Матері України. Усвідомлюймо. Сягаймо вглиб своєї сакральності.

Усвідомлюймо також, наскільки МИ - ЩАСЛИВІ, бо ми є один у одного  і у нас є УКРАЇНА!  Один  злостивий недолюдок  своєю агресією до України вчинив підступну паршиву ганебність. Але коли ми свідомі, то на нашу користь працюють і вороги. Ми використовуємо їхню темну силу для служіння Світлу Істини. І тепер, посередництвом отих "вороженьок",  з глибин єств наших піднятий ТАКОЇ ВИСОТИ ДУХ і ТАКА ЛЮБОВ до України, яким сьогодні, відчуваю, нема аналогів у світі...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Героям Слава!

Коментарі

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Героям Слава!

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Дуже гарна оптимістична стаття. Хай Буде!

Радіймо!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

І БУДЕ ТАК! Дякую, пане Василю.

Sapienti sat.

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Саме завдяки таким особистостям, які здатні відчувати, мислити і діяти на такому високому рівні, як Ви, п. Наталю, живе, розвивається і перетвориться у Нову Духовну Україну наша ненька. Натхнення Вам і бажання й надалі ділитися з нами власними духовними скарбами — у наш скрутний час вони дуже потрібні. Адже, крім фізичної війни, йде невидима для людського зору духовна війна, зброєю в якій є слово та думка.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Велика вдячність, пані Оксано, за Ваше проникливо-глибоке сприйняття написаного і уміння так щиро й мудро говорити із Серця.

Sapienti sat.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Просинайся Краю мій
І веди усі народи світу
До здійснення Великих мрій....

Вірю в те, що розумію.