Зображення користувача 121 1111.
121 1111
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Спочатку сусіди подумали, що це буде басейн - винахідник Колін Ферз

Дивлячись на те, що створив цей хлопець, так і хочеться повторити відомий вислів: «Чоловік завжди залишається хлопчиком, ось тільки його іграшки стають набагато більшими і дорожчими».

Коли він почав рити у себе на ділянці котлован, сусіди подумали, що він хоче обладнати басейн. Колін Ферз дуже любить придумувати всілякі винаходи, такі як велосипед з реактивним двигуном або скутер з вогнеметом. На цей раз хлопець вирішив влаштувати у себе на ділянці справжній холостяцький барліг. А щоб не псувати галявину перед будинком свого притулку, Колін задумав зробити його під землею.

Початковий план майбутнього БУНКЕРА нагадував дитячий малюнок. Колін розмітив територію на ділянці і став рити землю лопатою. Коли ж зрозумів, що лопата не допоможе, в хід пішов екскаватор. Після цього в якості основи бункера були використані листи металу, які хлопець зварив між собою.  

Поступово Колін добудував свій Бункер на «хлопчачий» лад: в приміщенні можна побачити барабани і велику «плазму» для перегляду футбольних матчів. На кухні можна відшукати типово «холостяцький набір»: консерви, чіпси та інші продукти тривалого зберігання. 

На поверхні Колін Ферз привів все в належний вигляд, галявина залишилась такою ж зеленою. Тільки в кутку ділянки хлопець побудував невелику сторожку. Якщо зайти всередину і відкинути килим на підлозі, то саме там можна виявити вхід в Бункер.

Наші інтереси: 

Не проти собі б таке побудувати. Живемо в цікавий час. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Я вже колись таке зробив. Лише в меншому масштабі. ;)

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Коментарі

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Я вже колись таке зробив. Лише в меншому масштабі. ;)

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.