Зображення користувача Володимир Самотий.
Володимир Самотий
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СЬОГОДНІ ДЕНЬ ВИКОНАННЯ ВСІХ ПОЗИТИВНИХ БАЖАНЬ

Слово «Акшая» перекладається з древнього санскриту як «непереможний, безсмертний, вічний, нетлінний, незруйновний»

СЬОГОДНІ ДЕНЬ ВИКОНАННЯ ВСІХ ПОЗИТИВНИХ БАЖАНЬ

28.04.2017

Вже зовсім скоро, а саме в нинішню п'ятницю, почнеться один з найчарівніших періодів в році - Акшая Тритья. Це час, коли все розпочате складається вдало, можна мріяти і будувати плани на життя. З одним лише умовою - все перераховане вище має бути зі знаком плюс.

Отже, що ж таке Акшая Тритья?

Щороку ця подія подія випадає на різні дати. Ведичні астрологи (Джйотиш) в Індії заздалегідь сповіщають про те, на який день доведеться цю подію в поточному році. Залежить це від двох планет - Сонця і Місяця, які лише раз на рік одночасно перебувають в знаках своєї екзальтації (найбільш позитивна свій вияв). Акшая Тритья завжди випадає на третю добу зростаючого місяця - тому свято почасти й зобов'язане своєю назвою. Слово «Акшая» перекладається з древнього санскриту як «непереможний, безсмертний, вічний, нетлінний, незруйновний». А слово «Тритья» означає третій місячний день (тітхі), який сприятливий для будь-яких починань. У цей період сонце знаходиться в знаку Овна, а місяць в Тельці.

У 2017 році Акшая Тритья випадає на кінець квітня. За київським часом вона почнеться о 8:05 28 квітня і триватиме до 4:30 29 квітня. Так що, часу, щоб згадати бажання, побудувати плани і закласти основу на майбутній рік, а може навіть на все життя - цілком вистачить.

Розташування планет в нинішньому році в цей період створять додаткові «бонуси». З'єднання Сонця з Меркурієм обіцяє успішне ведення переговорів і підписання договорів, високі продажі, а також - сприятливе навчання. Місяць з'єднатися з Марсом, що забезпечить досить емоційний і чутливий фон в особистій сфері. З огляду на все вищесказане, сьогоднішня п'ятниця обіцяє бути вельми плідною і чуттєвою.

Що необхідно робити в періоді Акшая Тритья?

Взагалі, прийнято вважати, що будь-яке починання в цей день просто приречене на успіх, але лише в тому випадку, якщо воно позитивне. Тому особливу увагу потрібно приділяти тому, що ви транслюєте в цей день у Всесвіт. Менше думати про матеріальне і більше - про духовне: займатися духовними практиками і благодійністю, проводити день з близькими - особливо батьком і матір'ю, оскільки Сонце і Місяць їх уособлюють. Але в той же час і будь-який «приземлене» починання буде не менш успішним. Наприклад, бізнес, запущений в цьому день обіцяє стати прибутковим, будинок, фундамент якого закладено в Акшая Тритья, буде міцна і довговічна, фінансові вкладення, а також інвестиції в нерухомості - успішними, а шлюб, укладений в цей день - міцним і щасливим.

Якщо на цей день ви ще не встигли запланувати ніяких важливих подій, то можна просто скласти план на найближче майбутнє. Як правильно планувати:

Перше. Нам знадобляться ручка і чистий аркуш паперу, якщо він буде ще і красивим, то це подвійний плюс, оскільки Акшая Тритья - це час вшанування Богині Лакшмі, процвітання, а вона любить красу і багатство.

Друге. Уявляю себе через 5-10-20 років: заміжня або вільна, успішний керівник великої компанії або щаслива мати три чарівні дітлахи (а, може, і те, і інше). Спробуйте перенестися в цей час і відчути свої відчуття, зрозуміти свої бажання.

Третє. Максимально докладно опишіть свої цілі, не забувши вказати терміни. Наприклад, у травні 2018 роки я очолю лондонський офіс своєї компанії. Або я вийду заміж, причому дуже важливо прописати всі риси характеру майбутнього чоловіка. Тільки не забувайте, що плани повинні бути більш-менш реалістичними.

Наші інтереси: 

Все починається з мрії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи