Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сміливо відмовляйтеся від примусової вакцинації! – Заклик канадських науковців до людей

Категорія:

Світ:

Асоціація громадянських свобод Онтаріо (Канада) оприлюднила відкритий лист восьми місцевих науковців до невакцинованих співгромадян. Вони наголошують на добровільності цієї медичної процедури, а також на необхідності усвідомленої згоди та індивідуальної оцінки ризику та користі від неї.

 

Вони повідомили, що станом на 28 липня 2021 року 29% канадців не вакцинувалися проти COVID-19, а ще 14% отримали тільки одну дозу. У США та Європейському Союзі менше половини населення повністю вакциновані, і навіть в Ізраїлі, “світовій лабораторії”, третина людей, за даними Pfizer, залишається повністю невакцинованими.

Відкритий лист невакцинованим переклав Захар Мілютін і виклав на bezdoz.info.

Ти не один!

Політики та засоби масової інформації пропагують одну точку зору і звинувачують невакцинованих у проблемах, що виникли після вісімнадцяти місяців розпалювання страху та карантинів.

Цілком розумно і законно сказати “ні” недостатньо перевіреним вакцинам, для яких немає перевірених наукових даних. Ви маєте право самі турбуватися про своє тіло, відмовляючись від медичних процедур, які не вважаєте потрібними. Ви маєте рацію сказати “ні” порушенням вашої гідності, вашої честі та вашої тілесної автономії. Наука перетворилась на виробника фейкової реклами, а медицина вже лякає людей своїм безумством

Ви маєте рацію боротися за своїх дітей і проти їх масової вакцинації в школах. Ви маєте право запитати, чи взагалі можлива вільна та усвідомлена згода за нинішніх обставин. Довгострокові ефекти – невідомі. Ефект для наступних поколінь – невідомий. Дерегуляція природного імунітету, спричинена вакциною, – невідома. Потенційна шкода – невідома, оскільки повідомлення про несприятливі події оприлюднюються із затримками, вони –  неповні та непослідовні між юрисдикціями.

Вас атакують ЗМІ, урядові кампанії соціальної інженерії, несправедливі правила та політики, роботодавці-колаборанти та натовп у соціальних мережах. Вам кажуть, що через вас – проблема і що світ не може нормалізуватися, якщо ви не вакцинуєтеся. На вас спрямована пропаганда та тиск оточення.

Пам’ятайте, ви не є проблемою. Вас нечесно звинувачують в нових варіантах SARS-CoV-2, хоча насправді, згідно з провідними вченими, ваша природна імунна система формує імунітет до багатьох компонентів вірусу. Це сприятиме вашому захисту від широкого спектра вірусних варіантів і зупиняє подальше поширення.

Ви маєте право вимагати незалежних рецензованих досліджень, які не фінансують транснаціональні фармацевтичні компанії. Усі рецензовані дослідження короткострокової безпеки та короткострокової ефективності фінансувалися, організовувалися, координувалися та підтримувалися цими комерційними корпораціями; і дані (чорнові) жодного з цих досліджень не були оприлюднені або доступні для дослідників, які не працюють у цих компаніях.

Ви маєте право поставити під сумнів попередні результати випробувань вакцини. Заявлені високі значення відносної ефективності базуються на малій кількості нечітко визначених «інфекцій». Дослідження також не були сліпими: люди знали або могли зробити висновок, чи вводилась експериментальна вакцина, чи плацебо. Це – неприйнятна наукова методологія для випробувань вакцин.

Ви маєте рацію у своїх закликах до різноманіття наукових думок. Як і в природі, нам потрібна полікультура інформації та її тлумачення. А в нас цього зараз нема. Вибір не приймати вакцину залишає місце для розуму, прозорості та підзвітності.

Ви маєте рацію запитувати: “Що буде далі, коли ми віддаємо владу над власними тілами?” Не дозволяйте себе залякати. Ви проявляєте стійкість, чесність і рішучість. Ви збираєтесь громадою і плануєте, як допомагати один одному та відстоювати наукову відповідальність та свободу слова необхідні для процвітання суспільства. Ми – серед багатьох, хто з вами.

  • Angela Durante, PhD
  • Denis Rancourt, PhD
  • Claus Rinner, PhD
  • Laurent Leduc, PhD
  • Donald Welsh, PhD
  • John Zwaagstra, PhD
  • Jan Vrbik, PhD
  • Valentina Capurri, PhD
Наші інтереси: 

Все більше людей піддають сумніву ковідовакцинацію, яка не діє, як обіцяли лобісти фарма-гігантів. Професійні некорумповані лікарі та науковці поки що слабо, але вже подають голос проти ковідовакханалії, що триває вже півтора роки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Пройде 1-2-3 роки, і частина з тих, хто вакцинувався під примусом/переляком/необхідністю (можна додати ще низку слів), забажають помститися тим, хто їх примушував, залякував, створював умови, які не можна обійти.

Творю, отже існую.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Пройде 1-2-3 роки, і частина з тих, хто вакцинувався під примусом/переляком/необхідністю (можна додати ще низку слів), забажають помститися тим, хто їх примушував, залякував, створював умови, які не можна обійти.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Радіймо, Володимире!

Скоріш за все,
"ТіХтоВакцинувався"
захочуть помститися
"ТимУКогоБажанняВакцинуватисяБулоВідсутнє"

Тому що,
"В кого нема свого таланту,
Того чужий талант гнітить"

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Не забажають.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Забажають не помститися, а примусово вакцинувати. Аби ті, хто ще не вакцинувався, помирав би так само, як і вакциновані. І, більшість вакцинованих та невакцинованих людей тоді вже буде жити роздільно. Отак і буде йти сегрегація тих, хто обирає правду, від тих, хто обирає хуцпу.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Людей прагнуть зробити такими, як це описав Оруел в "1984".
Але всередині нас є Сила, яку нам потрібно лише пізнати!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Цікаво порівняти смертність від ковіду в Швеції , яка не вакцінвала населення на початку пандемії і інші країни, де вакцинація прошла успішно? Ось і буде ясно що краще!

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

В Швеції, з населенням близько 10 млн. людей, померло від ковіду трохи більше 10 тис.. Цікаво, скільки ж померло від ковіду в Ізраілі? Правительство Ізраілю повідомляє майже про 100% вакцинацію населення, а фірма Pfizer каже про 70% вакцинацію...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!