Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сіра ванна кімната: переваги керамічної плитки

Кераміка благородного сірого кольору має велику популярність для обробки різних приміщень, у тому числі й ванної кімнати. Вона представлена ​​в широкій різноманітності відтінків та поєднується з іншими кольорами, що дозволяє створити неповторний інтер'єр.

Польська компанія «Opoczno» пропонує велику різноманітність колекцій з унікальним дизайном, а плитка керамічна якісна та відповідає європейським стандартам якості та безпеки. Дизайнери індивідуально ставляться до розробки кожної колекції, враховують модні та класичні тенденції. Компанія отримала безліч нагород від незалежних експертів, постачає продукцію до багатьох країн по всьому світу.

Особливості ванної кімнати у сірих тонах

Застосування сірої кахлі надає інтер'єру ванної легкості, оригінальності та прохолоди. Для створення гармонійного дизайну фахівці рекомендують використовувати металеві хромовані елементи декору та фурнітури.

Стильно виглядає глянсова керамічна плитка сірого кольору. Для розмежування простору можна використовувати кахель різних відтінків сірого та наголосити на вишуканості оформлення.

Для підлоги оптимально підійде невеликий квадратний кахель з імітацією мармуру або дерева. Для того, щоб зробити яскраві акценти, можна комбінувати сірий колір з фіолетовим, червоним, салатовим та ін.

Переваги та вибір сірої кахельної плитки

Підкреслити багатство та смак допоможе сіра ванна кімната, в якій спокійно та затишно. До переваг сірої кераміки відносять таке:

  • комбінування з різними кольорами;

  • практичність та гігієнічність;

  • можливість створення будь-якого стилю;

  • унікальність дизайну;

  • відсутність негативних емоцій;

  • простий догляд.

Слід зазначити, що використання темно-сірої плитки насиченого кольору візуально зменшує простір, тому слід враховувати це при покупці оздоблювального матеріалу.

Для ванної кімнати без вікон оптимально підійдуть світлі тони сірого або поєднання з білими/бежевими кольорами. Для створення етнічного інтер'єру підійде графітовий в комбінації з візерунчастою плиткою.

Темно-сірий рекомендується використовувати у просторій ванні, що підкреслить глибину та неповторність дизайнерського оформлення. Для маленької кімнати краще вибирати теплі відтінки, причому не лише для плитки, а й фурнітури, меблів, елементів декору.

Для якого стилю підходить сіра кераміка?

Сіра кераміка підходить для оформлення ванної в стилі лофт, сучасний, класика та ін. Для сучасного необхідно підбирати світлі тони, при цьому він підходить для приміщень будь-якої площі.

Для стилю лофт характерна наявність цегляної кладки, доповнюючи інтер’єр металевими полицями та фурнітурою. Оригінально виглядає класичний стиль у сірих тонах з імітацією натурального дерева. При цьому меблі краще купувати трохи світліше, щоб вони не зливалися з декоративним оздоблюваним матеріалом.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи