Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

А що як США вийдуть з ООН і запропонують створити щось нове?

Категорія:

Численні міжнародні організації перетворилися на паразитів, які висмоктують кошти і які надувають щоки від своєї важливості, але не здатні виконувати статутні функції.

Те, про що ми вже писали не один десяток разів, починає приймати якісь обриси. Практично всі міжнародні політичні та гуманітарно-політичні організації сучасності, зіткнувшись з профільними проблемами серйозного масштабу, показали повну нездатність їх вирішення. Як виявилося, всередині самих організацій вже розмиті принципи, на яких вони формувалися і вони перетворилися в якісь бутафорські конструкції без цінного змісту і навіть здорового глузду.

Робота Ради безпеки ООН паралізована просто тому, що одна з країн - постійних членів розгорнула діяльність прямо протилежну принципам самої організації, але маючи право «вето», блокує будь-які дії, спрямовані на припинення агресії.

Тим самим, РФ просто вбиває сенс цієї організації, а сама ООН не в силах використовувати кілька механізмів виведення агресора хоча б з когорти країн, які мають постійне членство в Раді Безпеки.

Москва зловживає своїми правами не просто для підтримки маргінальних друзів, які скупчилися біля її стін, але вже для прикриття своїх загарбницьких воєн. В ООН вважають нормальним, що така країна має особливі привілейовані повноваження і це ставить під питання будь-якої сенс існування цієї організації.

Приблизно така ж ситуація складається і в інших організаціях, де агресор поводиться подібним чином. Недавні демарші президента Ради Європи Ягланда, що іде у відставку і агітує за пом'якшення позиції до країни, яка щодня здійснює військові злочини, в обмін на її членські внески, стала явкою з повинною.

Ягланд просто сформулював довгу і пишну позицію Європи щодо агресивної політики РФ. В обмін на якусь суму глава поважної європейської інституції готовий закрити очі на війну в Європі. Причому, Ягланд виявився не на самоті, висловлюючи таку позицію.

Загалом, тут вже не йдеться про принципи безпеки Європи або верховенства міжнародного права і навіть про інстинкт самозбереження. Все вже йде відкритим текстом. Навіть ось такі як Ягланд вже не приховують, що особистий прикорм, що виходить від Путіна, дорожче всієї цієї нісенітниці, яка написана в статуті організації. Плювати на неї.

До речі, імпульсивний Трамп якраз і говорив про те, що всі ці численні міжнародні організації перетворилися в паразитів, упирів, що висмоктують кошти і які надувають щоки від своєї важливості, але не здатні виконувати свої статутні функції. Тоді під роздачу потрапила НАТО, та й інші організації були спересердя послані за тією ж адресою.

Вже давно ходять чутки про те, що Штати мають намір або переформатувати існуючі міжнародні інституції, або скорочувати або зовсім припиняти свою присутність в них, потихеньку створюючи щось нове, на основі двосторонніх домовленостей і відносин.

І ось «перший пішов». Стало відомо про те, що Штати попередили ЮНЕСКО про вихід з її складу, обмежившись статусом спостерігача. Все це повинно статися вже в наступному році. Скандал виник через Храмову гору в Єрусалимі.

Організація винесла резолюцію, в якій зазначено, що євреї не мають ніякого відношення до Храмової гори. Деструктивність і тупість такого рішення була і є очевидною, бо чий же храм там стояв, від якого вона отримала назву? Відомо, що Ізраїль відразу відреагував на це виходом з організації ще в минулому році.

Тоді біля керма США стояв ще нобелівський лауреат в області боротьби за мир і представники Штатів люто перешкоджали прийняттю рішення, а справжня реакція послідувала тільки зараз, коли «миротворець» пішов на дембель.

Як можна зрозуміти, це - перша ластівка, спрямована подібним організаціям, які загралися в свої ігри, ставши марним і обтяжливим мотлохом, який вже просто всіх втомив. Кому приготуватися наступному - відкрите питання, але ось що цікаво, якщо, наприклад, Штати вирішать, що ООН абсолютно не відповідає ні формату «адекватної» організації, ні принципам і статутним нормам, покладеним в її основу і просто вийдуть з неї, з пропозицією створити щось нове, то як все це може виглядати?

Напевно, більшість нормальних країн зроблять те ж саме, або будуть жити на дві хати до фактичної смерті ООН. У будь-якому випадку, нова організація врахує багаж помилок, допущених попередницею і буде набагато ефективнішою, а базові принципи будуть безумовними і жорсткими.

У такій системі не буде місця еквілібристам типу Путіна та іншої гидоти, яка не проти поїсти рибки і зручно посидіти.

До речі, багатьом європейським країнам теж доведеться прокинутись і пошкодувати про те, що вирушаючи в таку довгу і міцну сплячку, вони не потурбувалися про памперси. Дуже схоже на те, що Земанів і Орбанів влаштовує мати імідж цивілізованих керівників країн і при цьому перебувати на прикормі феодальної Москви. Самим злізти з цієї голки у них вже не вийде.

Джерело 

Наші інтереси: 

Почалися процеси, які повинні привести світову спільноту до тями і дозволити чорне називати чорним, а біле - білим.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Чітко викладено. І головне - правильно.

Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Чітко викладено. І головне - правильно.

Хай буде!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Точно сказано!

Цитата:
вже не йдеться про принципи безпеки Європи або верховенства міжнародного права і навіть про інстинкт самозбереження. Все вже йде відкритим текстом. Навіть ось такі як Ягланд вже не приховують, що особистий прикорм, що виходить від Путіна, дорожче всієї цієї нісенітниці, яка написана в статуті організації. Плювати на неї.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!