Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що більше вакцинації, то більше «ковіду»: поголовно вакцинований Ізраїль забороняє в'їзд вакцинованим туристам

Категорія:

А все тому, що у найвакцинованішій Пфайзером країні світу вже не перший тиждень стрімко росте «захворюваність на ковід». 20 липня уряд Ізраїлю відмовився від своїх планів дозволити з 1-го серпня в'їзд в Ізраїль вакцинованим туристам. 

21072002.jpg

Ben-Gurion International Airport on June 23, 2021. (Flash90)

Тобто найвакцинованіша Пфайзером країна світу і далі не дозволяє приїздити навіть вакцинованим і навіть Пфайзером туристам, бо боїться, що ці вакциновані навіть Пфайзером туристи позаражають вакцинованих Пфайзером місцевих. І боїться не просто так, а тому, що у найвакцинованішій Пфайзером країні світу вже не перший тиждень стрімко росте захворюваність на ковід.

На це звернув увагу Захар Мілютін, посилаючись на статтю в The Jerusalem Post.

Чиновники від охорони здоров’я розглядають кілька варіантів рекомендацій для кабінету міністрів, серед яких закриття аеропорту для "не необхідних" подорожей та ізоляція усіх мандрівників НЕЗАЛЕЖНО ВІД ВАКЦИННОГО СТАТУСУ та країни, з якої вони летять. 

 1 серпня вакцинованим туристам буде заборонено в'їжджати до Ізраїлю, як це було раніше заплановано, заявив в неділю генеральний директор міністерства охорони здоров'я проф. Нахман Еш і повідомив, що влада обговорить заходи щодо обмеження всіх поїздок.

"Ми переносимо дату в’їзду туристів; це не відбудеться 1 серпня, – сказав він, додавши, що нової дати не встановлено. – На жаль, нинішня ситуація не дозволяє нам впускати туристів".

Він також застеріг громадськість, що коли по світу лютує варіант Delta, не час летіти за кордон. За його словами, влада вивчає, як обмежити поїздки: або шляхом розширення переліку країн, в які заборонено їхати, або суворого попередження про поїздки, або іншими способами.

Влада працює над тим, щоб забезпечити посилення (обмежень - ред.), поєднуючи використання технологічних засобів, а також працівників міліції та місцевих інспекторів.

"Наша мета полягає у встановленні розумних директив поряд з агресивними та ефективними примусовими заходами щодо порушників", – сказав прем'єр міністр Беннет.

Було вирішено, що підтвердженим носіям коронавірусу, які порушили ізоляцію, буде висунуто кримінальне обвинувачення.

Починаючи з середи, на весілля та вечірки в приміщеннях, у яких буде понад 100 осіб, буде дозволено лише вакцинованим, тим, хто перехворів або з негативним тестом на корону, а також власниками того, що уряд назвав "Щасливим Значком".

 Нахман Еш сказав, що найближчими днями вони порекомендують кабінету міністрів повністю повернути систему "зелених пропусків". До кінця травня ця система використовувалася для деяких місць зустрічі та заходів, включаючи ресторани, синагоги та спортзали.

Крім того, за його словами, що вони готуються до навчального року і сподівається, що швидке тестування буде важливим елементом схеми, щоб забезпечити безпечну роботу шкіл.

Міністерство охорони здоров'я повідомило, що учасників літніх таборів попросять пред'явити "зелений паспорт", свідоцтво про одужання або негативний тест на коронавірус, зданий протягом попередніх 72 годин. Вимога стосується також програм на відкритому повітрі.

Наші інтереси: 

Приклад безглуздості вакцинації. Також вимальовується нова тенденція – акцент робиться на тестуваннях. Але ж ми розуміємо, що чим більше тестів, тим більше ковіду. В Україні на цьому тепер також роблять акцент. Міністр охорони здоров'я Ляшко каже, що ВООЗ цього тижня поставить в Україну тести для виявлення штаму коронавірусу "Дельта".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Виглядає, що те, що сталося на ізольованих у морях американському й англійському кораблях з вакцинованими вояками, тепер виявляється у розмірі цілої країни (Ізраїлю).

Ніяк не вдається переконати, що вакцинація потрібна, навпаки : сумнів і недовір'я ростуть !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Виглядає, що те, що сталося на ізольованих у морях американському й англійському кораблях з вакцинованими вояками, тепер виявляється у розмірі цілої країни (Ізраїлю).

Ніяк не вдається переконати, що вакцинація потрібна, навпаки : сумнів і недовір'я ростуть !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Саме так! Але у нас в Україні доводиться ЛЮДЕЙ переконувати, що вакцинація НЕпотрібна! Масова пропаганда дається в знаки!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Але, Ізраілю це не стосується. Бо, в тамтешніх людей самостійність мислення відсутня.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Якщо раніше "гнилих" чиновників вкидали в урни або мазали "зеленкою", то тепер що - ловитимуть і колотимуть просроченою китайською вакциною?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, ще в Ізраілі вже почали вакцинувати дітей. https://www.timesofisrael.com/starting-sunday-600000-israeli-teens-eligible-for-covid-19-vaccine/ І, це - повне самознищення, без жодних шансів на палінгенезію.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!