Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 5

Сергій Кривонос запропонував змінити законодавство України, щоб дозволити на її території бази НАТО

Таку пропозицію заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос висловив в інтервʼю 24 каналу. На його думку, Україна має скористатися виведенням частин НАТО з Німеччини. В Україні непроста ситуація як в політичному, так і в безпековому питаннях. Перемовини, які тривають з різними перешкодами, невідомо, чим закінчаться. Ми маємо бути готові до найгіршого сценарію.

20100202.jpg

Інтерв'ю з Сергієм Кривоносом. Фото 24 каналу

"Так, ми можемо боротися, якщо Росія буде окуповувати наші території, дуже довго, до останнього патріота. Але, завдяки підтримці наших союзників, просто цієї окупації може не бути. Саме надійне плече наших НАТОвських партнерів дозволить нам створити цей щит, який захистить Україну", — сказав Кривонос в інтерв'ю.

Він пояснив, що для того, щоби це стало можливим, потрібно політичне рішення, і деякі речі Україна вже може ініціювати.

"Наприклад, ми зараз бачимо програму, в якій американці виводять свої бази з території Німеччини: частину вони заводять на територію Румунії, частину заводять на територію Польщі і трохи в Литву та Естонію. Ми можемо, завдяки роботі наших депутатів, ухвалити рішення. Зараз поки ми, відповідно, цього не можемо робити. Але для того існують закони, щоби згодом їх переглядати", — сказав заступник секретаря РНБО.

За його словами, після того, як українські парламентарі попрацюють у цьому напрямку, конкретні пропозиції можна буде висувати вже американським партнерам України.

"Тому що в них є зацікавленість у розвитку та створенні баз на території нашої країни: як авіаційних баз, так і морських, так і сухопутних. І не проблема це зробити. Це саме той щит, який ми самі для себе створюємо", — вважає Кривонос.

"Не треба собі брехати, якщо, наприклад, у тому ж Маріуполі буде якась невелика простенька база американців і британців. Прохід через Керченську протоку, відповідно до міжнародного морського права, не буде проблематичним. Тому ми розвʼязуємо в багатьох питаннях собі руки", — сказав він.

Є категорія людей, яким все одно, живуть за принципом "моя хата скраю". Таке покоління виховав час. Бо відсутність національної ідеї та національних цінностей впродовж 30 років на рівні держави призвело до того, що виросло 2 покоління: перше – моє, друге – те, яке ми народили. Це покоління чистих споживачів, бо в них немає цінностей в цілому. Так, є люди з нормальних родин, де гарно їх виховали, вони мають ці цінності, але держава цим не опікується. Виховання молоді – це питання номер один в цій країні. Бо питання мови, навчання та забезпечення їх роботою на території України – це і є майбутнє нашої країни.

Є ті, хто є чистими ворогами. Бо вони живуть своїми думками в "совку", де було все "добре". Їм нав'язали цю думку, їм нема з чим порівняти, вони не можуть порівняти, наприклад, навіть з РФ. В мене дитинство пройшло в РФ і мені є, з чим порівняти, і мені абсолютно не хочеться жити за цими правилами.

Кривонос зауважив, що інформаційна політика в Офісі Президента – провальна. Нами маніпулюють росіяни в повному обсязі і ми завжди пасемо задніх.

 

 

Наші інтереси: 

Важливо, щоб донести думки  (дуже слушні думки!) Сергія Кривоноса до керівництва нашої держави. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи