Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
Дзвінка Сопілкарка
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Середньостатистична людина бреше як мінімум чотири рази на день

Як з"ясувалося, чоловіки брешуть більше жінок. В середньому представники сильної половини людства говорять неправду п"ять разів на день, тоді як пані - всього три.

Кожна людина впродовж свого життя, в тому випадку, якщо вона триватиме 60 років, збреше в середньому 88 тисяч разів, свідчить недавнє дослідження, проведене британською компанією Beverage Brands.

Так за наслідками проведеного ученими опитування, найчастіше ми говоримо неправду своїм близьким, коханим, і колегам по роботі, повідомляє The Washington Times. Згідно опитування 2,5 тисячі чоловіків і жінок, найпоширенішою брехнею є наступне: "Все гаразд, у мене все нормально".

Далі йде поширена брехня чоловіків своїм дружинам і подругам. Вони заявляють: "Ні, твоя попка в цьому не здається великою". На третьому місці знаходиться така "заїжджена" фраза, як "Ну, звичайно, я тебе люблю".

Відомо, що шлях до серця лежить через шлунок, тому багато людей вимушені вдаватися до брехливої фрази "Дуже смачно". Крім того, популярністю користуються такі нечесності, як "Радий тебе бачити" - як правило, при зустрічі людини яку давно не бачив. А також "Саме про це я і мріяв" - про абсолютно непотрібний подарунок.

Як з"ясувалося, чоловіки брешуть більше жінок. В середньому представники сильної половини людства говорять неправду п"ять разів на день, тоді як пані - всього три.

І, нарешті, 29% британських чоловіків брехали своїм коханим про те, що не фліртували з іншими жінками, повідомляє NEWSru.com.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи