Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сенатор Білл Кессіді пропонує, щоб літні державні діячі щорічно проходили тест на деменцію

Спецтема:

Пам’ятаєте, у 2018 році демократи намагалися напаскудити Президентові Дональду Трампу і розкручували тему, що він, мовляв, не сповна розуму. У відповідь Трамп легко пройшов офіційний «Монреальський Когнітивний Тест», і демократи вимушені були шукати іншу тему для нападок на Президента. А взагалі, це ж гарна ідея: перевіряти державних діячів на когнітивні здібності. Адже від їх рішень залежить доля мільйонів людей.

Зараз англомовний інтернет обговорює інтерв’ю сенатора-республіканця із Луїзіани Білла Кессіді (Bill Cassidy), де він сказав, що необхідно, щоби представники всіх трьох гілок влади, які наближаються до почесного віку, проходили щорічно  «senility tests» (тести на старість). Це так красиво називається тест на деменцію, тобто старече слабоумство.

«Люди, як правило, починають «стрімке падіння», коли їм виповнюється 80 років», - пояснив сенатор Кессіді, який є професійним медиком-гастроентерологом.

«Це зазвичай помітно… Тому будь-хто на відповідальній посаді, хто потенційно може опинитися на цьому «сповзанні вниз», викликає занепокоєння. І я говорю це як лікар»

«Доводилося чути, що в минулому були сенатори, які наприкінці терміну повноважень у Сенаті впадали у деменцію. Це стосується сенаторів з обох сторін».

Цікава картина. Джо Байдену зараз 79 років. Спікеру Палати Представників Ненсі Пелосі 81 рік. Лідеру демократичної більшості в Сенаті Чаку Шумеру (демократ із Нью-Йорка) 70 років - можна сказати молодий. Лідеру республіканської меншості в Сенаті Мітчу МакКонелу 79.

А судді Верховного Суду мають довічний термін. У 2020 році померла суддя Рут Бадер Гінзбург, котрій на той момент було 87 років. Зараз суддя Стівен Бреєр (Stephen Breyer) має 83 роки. Ще двом суддям за 70 років.

«Ці тести мають бути щорічними», - каже сенатор Кессіді. – «Кожен з нас несе священну відповідальність перед народом Сполучених Штатів… Це не особиста справа. Це про здатність служити людям».

Нагадаю, що у червні цього року колишній лікар Білого Дому Ронні Джексон (Dr. Ronny Jackson) закликав Джо Байдена пройти так само «Монреальський Когнітивний Тест», як і Дональд Трамп у 2018. Відкритий лист доктора Джексона підписали 13 конгресменів. Само собою адміністрація Білого Дому вдала, що нічого не чула про це.

А у серпні доктор Джексон з відчаєм писав у своєму твіттері:

«У когнітивній здатності Байдена щось настільки не так, що на це важко дивитися… Вчорашня промова Байдена була дивною… Його когнітивний спад видно на повну картину, і результати катастрофічні. Наша нація більше не може цього терпіти».

Тоді ж у своєму інтерв'ю на Fox New, доктор Джексон сказав, що Байден "когнітивно непридатний бути нашим головнокомандувачем".

«І, звичайно, я сподівався, що це не так, але це так. І ми бачимо, як це зараз розігрується на міжнародній арені… Він руйнує репутацію цієї країни. Він вбиває американців. В Афганістані знову проливається американська кров – вперше за багато-багато-багато місяців… І ви праві, це ще не кінець».

 

Наші інтереси: 

Велика небезпека, коли влада опиняється в руках людей не сповна розуму.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ще треба провести одноразовий MRT-тест на приналежність до Гомо сапієнс.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ще треба провести одноразовий MRT-тест на приналежність до Гомо сапієнс.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Хахаха, правда твоя, Ігоре !!!

Ігор Каганець каже:
Ще треба провести одноразовий MRT-тест на приналежність до Гомо сапієнс.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !