Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Розсекречений документ ФБР підтверджує, що стеження ФБР за командою Трампа у 2016 році було незаконним

Спецтема:

Про це пише Кевін Брок, котрий 24 роки був заступником директора ФБР з розвідки, а зараз є засновником і керівником консультативної компанії NewStreet Global Solutions.

20211108kevinrbrock.jpg

Кевін Брок

Американська газета та інтернет-сайт з власним інтернет-телебаченням «The HILL» пише про політику. The Hill в перекладі означає «Пагорб» – мається на увазі Капітолійський пагорб у Вашингтоні, де розташована будівля Конгресу США. Видання є респектабельним, вважається центристським, хоча й з невеликим ухилом в бік Демократичної партії.

5 листопада «The Hill» опублікував статтю колишнього заступника директора ФБР з розвідки й заступника директора Національного антитерористичного центру (National Counterterrorism Center  – NCTC) Кевіна Брока (Kevin R. Brock) «New FBI document confirms the Trump campaign was investigated without justification» (Новий документ ФБР підтверджує те, що розслідування проти кампанії Трампа було безпідставним). Мається на увазі операція «Crossfire Hurricane» (Перехресний ураган), коли ФБР організувало стеження за низкою членів команди Трампа на президентських виборах 2016 року, а також намагалося організувати провокації проти них, щоб спровокувати на якісь незаконні дії.

Так ось, ФБР розсекретило документ, котрий став підґрунтям для початку стеження за членами команди Трампа. І Кевін Брок нещадно розбиває на друзки всі ці «обґрунтування». Документ підготований з відвертими порушеннями норм ФБР. Як пише Кевін:

«Keep in mind the FBI cannot begin to investigate anyone, especially a U.S. citizen or entity, without first creating a document that lists the reasonably suspicious factors that would legally justify the investigation. That’s FBI 101, taught Day 1 at the FBI Academy at Quantico, Va». Майте на увазі, що ФБР не може розпочати розслідування будь-кого, особливо громадянина або юридичної особи США, без попереднього створення документа з переліком достатньо підозрілих факторів, які юридично виправдовують розслідування. Це «FBI 101» (програма підготовки агентів ФБР), що викладають у перший день навчання в Академії ФБР у Куантіко, штат Вірджинія.

Кевін відзначає, що і сам документ підготований з порушеннями протоколу. І список «ознайомлених» теж дивний. І обґрунтування є туманні та заплутані. Але саме цей документ став підставою для початку стеження, що знову є порушенням.

«Цей документ ФБР чітко вказує на те, що Crossfire Hurricane був незаконним, сфабрикованим розслідуванням, яке спиралося на упередження, що виникли у свідомості людини, яка зневажала Дональда Трампа, а потім цю операцію благословило недосвідчене керівництво на найвищому рівні, яке приховувало власні (як тепер стало ясно) упередження».

«Жоден розумний керівник контррозвідки ФБР на місцях не схвалив би подібний документ. Вони занадто добре знають правила».

Натомість нації залишилося розслідування президентської кампанії, яка не мала законних підстав… Призвело до стеження за громадянином США, яке не мало законних підстав… Призвело до конфронтації з радником з національної безпеки нової адміністрації, яка не мала законних підстав. І, нарешті, це призвело до дорогого розслідування спеціального прокурора, яке не мало законних підстав.

Закінчується стаття сподіванням, що незабаром у суді буде встановлено справедливість і винні будуть покарані.

«Американський народ вимагає відповідальності. Нумо помолімося, щоб побачити це».

Ось посилання на сам цей розсекречений документ.

Ну що тут можна додати. Я вже писав, що зараз спецпрокурор Джон Дарем (John Durham) веде розслідування щодо появи фальшивого досьє Стівена Стіла і роботи тодішнього керівництва ФБР проти кандидата у Президенти Дональда Трампа. Що є де-факто спробою тихого державного перевороту. І головне питання зараз: до куди дійде розслідування Дарема. Чи буде воно тривати аж до самих верхів, чи зупиниться на «стрілочниках», типу Ігоря Данченка, Крістофера Стіла, Пітера Страка та деяких інших.

P.S. Нижче ви бачите посилання на кілька моїх статей минулого року, де я писав про те, що спецслужби США працювали проти команди Дональда Трампа і використовували брудні методи, спочатку щоб не допустити його до влади, а потім щоб заважати йому працювати.

Наші інтереси: 

Американська державна машина працює повільно, але невідворотно. Винні мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Що і потрібно було довести!

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Що і потрібно було довести!