Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Royal Air Force доставлять в Україну британські танки Challenger, Велика Британія дасть далекобійну зброю

Категорія:

Авіакомпанія також доставить на українську землю й інші речі, вкрай шкідливі для російських загарбників, написав у своєму Фейсбук міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

23020901.jpg

Фото: wikimedia.org

Велика Британія також надасть Україні далекобійну зброю, повідомляється на сайті Британського уряду.

Минулого тижня українські військові прибули до Великої Британії, щоб навчитися керувати танками Challenger 2, після того, як прем'єр-міністр Великої Британії вирішив відправити основні бойові танки в Україну.

"Прем'єр-міністр також запропонує надати Україні ракетні комплекси більшої дальності. Це підірве здатність Росії постійно атакувати цивільну та критично важливу національну інфраструктуру України та допоможе зменшити тиск на українську лінію фронту", – йдеться у повідомленні.

8 лютого Президент України Володимир Зеленський відвідав Лондон і зустрівся з прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком.

Сунак підкреслив, що він і весь уряд Великої Британії інтенсивно працюватимуть з міжнародними партнерами, щоб швидко надати таку підтримку, яка дозволить Україні виграти війну та забезпечити тривалий мир.

Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що Україна домовилася з Великою Британією про постачання далекобійної зброї. Зеленський наголосив, що Україна має "сильний оборонний пакет від Великої Британії".

"Ми погодили потужну кількість броньованої техніки, постачання далекобійної зброї й домовилися почати підготовку українських пілотів. Я вважаю, що це наш чіткий сигнал – України й Великої Британії, – що ми разом не лише йдемо, а пройдемо весь цей складний шлях до нашої спільної перемоги", – цитує Зеленського сайт Офісу Президента України.

Наші інтереси: 

Підбиваємо підсумки візиту Зеленського до Великої Британії, яка дуже рішуче настроєна на поразку РФ і перемогу України. Нагадаємо, що Велика Британія на відміну від США підтримала Україну на початку війни не тільки словами та глибоким занепокоєнням.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи