Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російський літак вночі бомбив Луганськ (ФОТО)

Російські окупанти використовують у війні проти України військову авіацію. Літаки країни-агресора бомблять міста Луганської області, після чого безперешкодно відлітають на територію Росії. Про нічні бомбардування повідомляють очевидці з числа місцевих жителів, новину передає Преса України.

Очевидці повідомляють, що одне з останніх бомбардувань відбувалося вчора ввечері та вночі в населеному пункті Побєда, Луганської області.

«1 вересня близько 21:30 російська авіація завдала удару в районі села Побєда, Новоайдарського району», - повідомляють місцеві жителі.

«Вночі туди теж були попадання. Він (літак) хвилин 15 там літав, кидав бомби, потім полетів, а вони ще падали», - розповідають про події жителі навколишніх сіл.

Зазначимо, російська авіація спостерігалася в небі над містом Щастя, який знаходиться під контролем українських силовиків, ще 31 серпня. На даний момент захист цього населеного пункту здійснює батальйон «Айдар». Бійці відзначають, що бої йдуть постійно, тому їх постійно піднімають по тривозі. Незважаючи на те, що позиції української артилерії тільки протягом однієї доби по кілька разів обстрілюються росіянами з ракетних комплексів «Ураган», все ж відступати від Щастя українські військовослужбовці не мають наміру.

У той же час, в ніч з 31 серпня на 1 вересня бойовики, при підтримці російської авіації, обстріляли також два села Новоайдарського району: Олексіївка та Дмитрівка.

Нагадаємо, під час перебування в зоні АТО місії ОБСЄ з військового аеродрому Таганрог, РФ, здійснили виліт два бойові винищувачі МІГ-29. Після чого українська військова авіація здійснила бойовий виліт чергового ланки винищувачів Повітряних Сил Збройних Сил України для здійснення повітряного прикриття району перебування місії ОБСЄ. Російські літаки були виявлені у повітряному просторі України і зафіксовані засобами радіолокаційної розвідки, через деякий час, росіяни повернулися на місце дислокації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
фото
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи