Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російська армія небоєздатна і боятися її не варто

Воювати там нікому і нічим. Все старе, іржаве і не крутиться. Генерали стурбовані тільки проведенням парадів, щоб нічого не зламалося, окозамилюванням і набиванням кишень. Міністр Шойгу - створенням позитивного образу, чому він добре навчився в МНС.

Брати-українці! Богом клянусь, останній раз пишу про вашу революцію, більше не буду. Самі розберетеся. Але ... Рунет просто переповнений лайном і закликами, типу: «Давити хохлів танками». Плюс коментарі усіляких специалистів-политологів-військових оглядачв-телеукспертів, які пророкують швидку звитяжну війну по відділенню Криму, а дехто і зовсім дописався до того, що «морська піхота вже вантажиться на кораблі». У зв'язку з цим вважаю своїм обов'язком вас проінформувати.
 
Я більше 10 років працював польовим кореспондентом на Першому каналі і облазив всякі дірки, знімав в сотнях військових частин, знайомий з безліччю військових. Знаю, про що кажу. НЕ БУДЕ ніякої війни з однієї простої причини: немає ніякої морської піхоти і кораблів немає. Російська армія абсолютно небоєздатна і боятися її не треба. Воювати там нікому і нічим. Все старе, іржаве і не крутиться. Генерали стурбовані тільки проведенням парадів, щоб нічого не зламалося, окозамилюванням і набиванням кишень. Міністр Шойгу - створенням позитивного образу, чому він здорово навчився в МНС.
 
Зрозуміло, українська армія теж не Вермахт зразка 41 року, але це вже ваші проблеми. Створюйте нову, нормальну, професійну . А погрози з півночі не бійтеся . Пам'ятайте, вони з онуч на шкарпетки перейшли тільки минулого року . Так що час підготуватися є. Вибирайте нормального президента, формуйте ефективну владу, тисніть екстремізм і вперед до Європи чи до Азії. Самі вирішуйте . А ми до вас буде їздити в гості. І ви до нас, зрозуміло, теж.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Мабуть так воно і є!

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Мабуть так воно і є!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

За рахунок чого Москва здолала Грузію в 2008?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

За рахунок того, що грузини самі розбіглися. Треба було виждати декілька днів. Росіяни дуже чутливо ставляться до психології. Народне російське прислів’я: "Нам, татарам, всьо равно, что наступать - бежать, что отступать-бежать". Якщо почують, що їх чека спротив, то не сунуться.

VAKULA

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Нам москаль військрук ось так був казав: "запам"ятайте собі раз і на все життя, якщо ви недооцілнили ворога, то значить війну ви вже програли". Тож ось вам і вся москальська психологія.. Крім того не таку вже і потужну армію потрібно для того щоб нанести потужний артобстріл і потім пустити піхоту на зачистку території.. Бо адже з нашого боку зустрічного артобстрілу явно не буде, а чи рушить на них техніка з кризисом у палеві. то теж хто зна... Одним словом дана публікація то є бульбашка, на кшталт того що беркут не навчений вести бойові (військові) дії в міських вулицях, опісля чого буквально через пару днів все той же преславутий беркут і відправив спокійно на той світ декілька десятків молодих людей.. Тож розслабляйтеся хлопці, розслабляйтеся, якщо дійсно хочете за усім цим з боку спостерігати..

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано