Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

70% військових об'єктів України під контролем невідомих бойовиків

До вечора всі українські військові частини Криму або всі захоплені, або під контролем солдатів-чужинців
 

Практично цілий день солдати без розпізнавальних знаків блокували і захоплювали військові гарнізони України в Криму. Усі українські військовослужбовці захоплених частин перебувають на цих територіях і їх не полишають. Є інформація, що їм пропонують служити Росії або ж вимагають зняти погони. Усі під'їзди до військових частин охороняють солдати-чужинці, йдеться в сюжеті ТСН.19.30

Без пострілів і штурму піхота російської федерації захопила державну телерадіокомпанію Крим.

"Підійшли на КПП, сказали, що є наказ взяти під охорону об'єкт. Вони сказали, що це ЧФ російська піхота", - розповідає гендиректор держтелерадіокомпанії "Крим" Степан Гулеватий.

Так само люди в камуфляжі захопили телеком і спробували на БТРах підійти до української військової частини берегової охорони. Їжаки на в'їзді, бетонні стовпи, БМП і моряки зі зброєю. 

Ми знаємо чиї це підрозділи і з якою ціллю вони під'їхали. Це було добре спланована по військовому операція", - каже заступник командувача військово-морського флоту України Ігор Боронченко.

Проте диверсанти так і не з'явились. Але вже зранку, не ховаючись, люди зі зброєю оточили будинок Верховної Ради. Поки невідомі зі зброєю розгулюють по Сімферополю, наші військові оговтуються від нічного штурму військового аеродрому в Кіровському. Чотири сотні солдатів зі зброєю захопили диспетчерський пункт і знищили його, зачинивши повітряну браму. Командир летовища наказав воякам не чинити опору диверсантам.

"Я вважаю, що вчинив правильно – немає поранених, покалічених, окрім сорому за себе, за всіх політиків, які довели до цього і розмазали всіх військових", - каже директор наукового випробувального льотного центру Юрій Кішков.

До вечора всі українські військові частини Криму або всі захоплені, або під контролем солдатів-чужинців. Не витримав облоги зенітно-ракетний полк у Євпаторії, командний пункт - знищено.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи