Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Питання національної безпеки": Порошенко запропонував узаконити здачу аналізів на виборах

Світ:

Президент України Петро Порошенко запропонував законодавчо закріпити вимогу до кандидатів на пост глави держави проходити медичне дослідження на наявність наркотиків і алкоголю в крові.

Із таким закликом виступив він у п'ятницю, 5 березня, після здачі аналізів, яку ініціював його опонент, кандидат на посаду Президента України Володимир Зеленський, повідомляє Обозреватель, посилаючись на прес-службу Порошенка.

"Вважаю, що це абсолютно необхідна позиція. Я би вніс відповідні зміни в законодавство, зробивши б цю процедуру обов'язковою. Тому що питання відсутності алкогольної або наркотичної залежності у кандидата і майбутнього президента – це питання точно національної безпеки. Тим більше, що така велика кількість журналістів дає підстави стверджувати, що це питання є важливим для суспільства", – зазначив він.

Крім того Порошенко розповів, що з великою повагою поставився до пропозиції Зеленського пройти медичну експертизу. Президент підкреслив, що кандидати повинні здавати аналізи в незалежних медичних установах і подякував за поради в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, яка роз'яснила, як повинна проходити ця процедура.

"Я відразу ж дав дозвіл на проведення зазначених досліджень. Причому я навіть не знаю, які клініки. Їх чотири або п'ять, вони різні. І ті, хто висловив бажання приїхати і провести незалежне, неупереджене і сертифіковане дослідження, мають можливість це зробити", – зазначив Порошенко.

Наші інтереси: 

Петро Порошенко не боїться результатів аналізів, тому що він не наркоман і не алкоголік.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

https://t.me/PresidentPoroshenko/124

Тут можна і підтримати, і підписатись на канал, і ширити його...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

https://t.me/PresidentPoroshenko/124

Тут можна і підтримати, і підписатись на канал, і ширити його...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Я вважаю, що кожен кандидат у Верховну Раду України та на посаду президента повинен пройти повне медичне і психіатричне обстеження!

Цитата:
"Вважаю, що це абсолютно необхідна позиція. Я би вніс відповідні зміни в законодавство, зробивши б цю процедуру обов'язковою. Тому що питання відсутності алкогольної або наркотичної залежності у кандидата і майбутнього президента – це питання точно національної безпеки. Тим більше, що така велика кількість журналістів дає підстави стверджувати, що це питання є важливим для суспільства", – зазначив він.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!