Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Путін заборонив перекази в Україну через іноземні платіжні системи

Спецтема:

Президент Росії Володимир Путін підписав закон, що забороняє грошові перекази з Росії в Україну за допомогою іноземних платіжних систем. Закон повинен набути чинності через 30 днів після дня його офіційного опублікування.

Згідно із законом, у разі введення іноземною державою заборон щодо російських платіжних систем, транскордонні перекази грошей будуть можливі з Росії в таку державу лише за умови, що оператор платіжної системи, або оператори послуг платіжної інфраструктури прямо або опосередковано контролюються РФ.

Ці правила будуть поширюватися на перекази без відкриття банківського рахунку.

Банк Росії повинен буде розміщувати на своєму офіційному сайті інформацію про введення іноземними державами заборон щодо платіжних систем, оператори яких зареєстровані ЦБ. Передбачені законом обмеження будуть застосовуватися з дня розміщення регулятором таких відомостей.

Рада Федерації РФ схвалила цей закон 29 березня.

За підсумками 9 місяців минулого року, українці що працюють за кордоном перерахували в Україну 3,259 млрд доларів, в тому числі з РФ - 758 млн доларів.

Наші інтереси: 

А коли буде симетрична реакція Києва? 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи