Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Привіт" зі США: конфлікт Кличка з Офісом Зеленського отримав несподіваний поворот

14 серпня стало відомо, що Кабінет міністрів України відмовився розглядати звільнення Віталія Кличка з поста глави Київської міської державної адміністрації. Мер Києва Віталій Кличко залишився на своїй посаді завдяки допомозі зі США, а саме - за сприяння Рудольфа Джуліані, який є адвокатом президента США Дональда Трампа.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook шеф-редактор OBOZREVATEL Орест Сохар, посилаючись на власні джерела.

"У спробі посунути Кличка з посади проміжну перемогу здобув Джуліані. Рішення Кабміну відмовити Андрію Богдану, главі Офісу президента, в запуску процедури відставки голови КМДА Віталія Кличка було прийнято в т.зв. "Вашингтонському обкомі", – розповів він.

За його словами, "ще вчора вся політична тусовка була переконана, що Кличку доведеться пропустити цей удар від Богдана-Зеленського".

"Джуліані натиснув на потрібні кнопочки, і Гройсман вийшов із Зе-гри "Відправ у політичний нокаут Кличка". Якщо це правда, то розлючений Джуліані і далі гратиме на стороні київської громади у протистоянні із Зе-переможцями політичних жнив. А це означає, що "вашингтонський обком" особливо прискіпливо стежитиме за правовою позицією влади у перевантаженні київських очільників", – зазначив Сохар.


Чому це відбулося? Прояснення у статті Американський форсаж: постіндустріальний перехід України відбудеться під протекторатом США (+аудіо).

Наші інтереси: 

США не дозволить Команді Зе надмірної самодіяльності.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Самодіяльність зеленої команди допускається, але в межах розумного, тобто в рамках стратегії посилення України та її союзу з США.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Самодіяльність зеленої команди допускається, але в межах розумного, тобто в рамках стратегії посилення України та її союзу з США.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Я не меч, я тримаю меч.