Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Принаймні 60% усіх нових випадків захворювання на Covid-19 – у людей, які були вакциновані

Категорія:

Світ:

«Третя хвиля» коронавірусу відбуватиметься завдяки людям, які були вакциновані. Доктор Харві Ріш, професор епідеміології з Єльського університету, підрахував, що понад 60 відсотків усіх нових "випадків" Covid-19 мають місце у людей, які вже були "вакциновані" від цієї хвороби.

"Клініцисти говорять мені, що більш ніж половина нових випадків захворювання на Covid, які вони лікують, – у людей, яких вакцинували", – сказав Ріш Беннону, повідомляє Natural News.

Як ми попереджали, так звана «третя хвиля» китайського вірусу відбуватиметься завдяки людям, які були вакциновані, заразившись та розповсюджуючи цю хворобу на інших.

У той час як американці, які купилися на цю історію пландемії, були змушені думати, що укольчики захистять їх від серйозних симптомів, якщо виявиться, що вони – "позитивні", каже Ріш. Але медичний істеблішмент дивиться на речі трохи інакше.

“Я думаю, що американцям продали цю вакцину в результаті досліджень, які показують, що вони зменшують зараження легкої та помірної симптоматичної інфекції десь на 60-90% залежно від віку та вакцини. Однак це не те, що громадська інфраструктура охорони здоров’я, адміністрація та доктор [sic] Fauci використовують, щоб дивитися на цю вакцину як ефективну”, – додав він.

Що найбільше цікавить велику медицину, за словами Ріша, то чи насправді укольчики запобігають чи не запобігають поширенню інфекції. Здається, вони цього не роблять, а насправді поширюють хворобу серед реципієнтів та їхніх контактів.

"Вони підрахували, що понад 60% нових випадків Covid, які вони лікують, сталися з вакцинованими людьми", –  зізнався Ріш.

Видання пояснює, що стоїть за пландемією – "введення постійного і дедалі тоталітарнішого стану санітарної диктатури". Пропаганда Covid-19 продовжується.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, ЩО стоїть за "пандемією" коронавірусу. Неугодних будуть й далі гнобити, а опір системі буде каратися, поки люди не прокинуться і не зрозуміють, що відбувається насправді. А доти буде тривати перформенс під назвою "пандемія" і буде п'ята, десята, двадцята хвиля коронавірусної інфекції, вигадають не тільки британські та індійські "штами"... 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи