Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Промова активіста шведського націоналістичного руху “Нордична Молодь”

Світ:

"Швеція – більше не Швеція. Моя країна була перетворена у міжнародну територію, якою править тоталітарна держава, що просуває експериментальні прогресивні “цінності” на своїх громадянах." 

Браття! Я стою перед вашими силами революції, аби розповісти вам про те, яким може стати ваше майбутнє у разі поразки ваших славних намагань.

Я стою тут як швед. Однак, звідки я родом – більше не Швеція. Моя країна була перетворена у міжнародну територію, якою править тоталітарна держава, що просуває експериментальні прогресивні “цінності” на своїх громадянах. Дозвольте мені пояснити:

У Швеції вам більше не потрібне громадянство, аби здобувати освіту в шведській шкільній системі. Кожна людина на Землі має право безкоштовно ходити до школи у Швеції. І лише самі шведи повинні платити за це.

У Швеції вам більше не потрібне громадянство, аби насолоджуватися безкоштовним медичним обслуговуванням. Кожна людина на Землі має право на безкоштовну охорону здовов’я у Швеції. І лише самі шведи повинні платити за це.

Якщо у вас є шведський паспорт, ви самостійно оплачуєте стоматологічні послуги. Якщо ж ви його не маєте – вони є безкоштовними.

Шведи не є ані визнаними, ані захищеними шведським законодавством. Тільки меншини визнаються на колективному рівні. Шведські люди не мають жодних прав у своїй власній державі. Насправді, шведське законодавство визнає лише саамське населення як справжнє корінне у Швеції. За законом це більше не моя країна!

Уряд, політики і посадові особи держави відсторонилися від народу, сформувавши новий політичний клас, подібний до того радянського – де вони грабують країну та використовують наші спільні ресурси задля власного збагачення.

Апаратники держави сформували обопільний союз з основаними на монополії засобами масової інформації, щоб забезпечити дотримання свого порядку денного, контролювати дебати та переслідувати будь-яку форму опозиції.

Шведські ЗМІ в свою чергу офіційно співпрацюють з насильницькими комуністичними та анархістськими групами задля виявлення і залякування кожної опозиції.

Коли ліві радикали та групи іммігрантів безчинствують, підпалюють машини на вулицях і кидають коктейлі молотова в персонал поліції та швидкої допомоги – вони отримують державне фінансування і політичну кар’єру.

Коли дисидент розміщує в інтернеті анонімний осудливий коментар – його ім’я і фото в кінцевому підсумку з’являється в газеті.

Держава просуває свій експериментальний прогресивний погляд, почавши рано формувати своїх жителів. Сьогодні – як частина регульованого урядом шкільного плану – головною функцією державних шкіл є стирання гендерної ідентичності. Вони роблять це, змушуючи хлопчиків бавитися в ляльки, а дівчаток – автомобілями і пістолетами. Навіть назва хлопчика “хлопчиком”, а “дівчинку – “дівчинкою”, розглядається як застаріле.

У рамках прогресивних “цінностей” шведське державне телебачення показує інформаційні програми для шведської молоді від 13 до 16 років про те, як займатися сексом з іммігрантами та інвалідами. Такі шоу також показуються у школах в якості обов’язкової частини освіти.

Прогресивні “цінності” проявляються також у руйнуванні державою нормальної гетеросексуальної сім’ї. Деякі політики пропонують обов’язковий денний догляд за дворічними. Існують також пропозиції щодо розподілу батьківської відпустки, змушуючи татусів залишитися вдома, а жінок – іти на роботу, або залишати дітей на державному піклуванні.

Не дивно, що у нас щорічно проводяться 40 000 абортів. Це майже 0,5% відсотків нашого населення. Ми вбиваємо наших дітей, взамін імпортуючи десятки тисяч іммігрантів.

Чиновники в Швеції полюбляють називати нас найсучаснішою у світі країною.

Я кажу вам, браття, це – те, що чекає вас, якщо ви вирішите наслідувати наш приклад.

У вас є тепер можливість вибрати і створити своє власне майбутнє. Не піддавайтеся пастці, обираючи між Заходом та Росією.

Європа потребує вільних і суверенних держав, готових об’єднатися перед обличчям загрози і небезпеки, працюючи разом, щоб зміцнити наш континент – а не працювати в інтересах Заходу чи Сходу.

Оберіть свою свободу.

Оберіть нашу спільну європейську свободу.

Дякую

Fredrik Becklin

2014 рік.

Джерело

Наші інтереси: 

Мати уявлення про реальний стан країн Заходу. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Шокований від ситуації Швеції!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Шокований від ситуації Швеції!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!