Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Prometheus запускає чотири нові курси від ProZorro, Ради Європи та ОБСЄ

Світ:

Освітня платформа Prometheus відкриває реєстрацію на чотири нові курси «Публічні закупівлі для бізнесу» від Міністерства економічного розвитку та торгівлі, «Доступ до публічної інформації», створений за підтримки Ради Європи, «Як ефективно спланувати та провести діалог» від Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні та «Цифрові комунікації в глобальному просторі».

Курс «Публічні закупівлі для бізнесу» від Міністерства економічного розвитку та торгівлі та Проекту ЄС «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС» розповість про все, що необхідно знати бізнесу, щоб почати успішно працювати на ринку публічних закупівель.

Слухачі курсу «Доступ до публічної інформації» зможуть дізнатися, до кого і як звертатися за інформацією щодо зарплати чиновників та витрат бюджетних коштів, а також в якому випадку розпорядник інформації має право відмовити громадянам.

Курс з майстерності ведення колективних обговорень – «Як ефективно спланувати та провести діалог» – пропонує Офіс Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Крім цього, Prometheus пропонує курс «Цифрові комунікації в глобальному просторі», спрямований на поширення знань про інформаційні технології серед усіх нефахівців, які не мають базових навичок технічного спрямування, але прагнуть навчитись працювати в сучасному інформаційному середовищі.

Нагадаємо, Гарвардський курс з цифрової фотографії тепер у відкритому доступі онлайн.

Наші інтереси: 

Черепашиними кроками, але у правильному напрямку.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
реформи
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи