Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Prometheus з’явились безкоштовні освітні курси для початкової школи

Світ:

Команда Prometheus оголосила про початок бета-тестування безкоштовних онлайн-курсів для початкової школи «Школа Prometheus». Організатори запрошують всіх користувачів долучитись до випробування системи, яка є важливим кроком до започаткування змішаного навчання в Україні, і чекають на відгуки та пропозиції щодо роботи сервісу.

В Prometheus розробили освітні курси з використанням відеоматеріалів та скрінкастів, які зроблять навчання легким, цікавим та доступним кожній дитині. В процесі розробки навчальних інструментів враховувались психологічні особливості кожної вікової категорії учнів, за основу використовувались матеріали, затверджені МОН України.

Один курс включатиме в себе відеоуроки, конспекти лекцій, рекомендовані матеріали, тести. Наразі в «Школі Prometheus» доступні для бета-тестування 4 курси: Математика, Навчання грамоти, Природознавство, Англійська мова.

Результати роботи проекту нададуть вчителям новий україномовний безкоштовний інструмент, щоб урізноманітнити шкільний процес, а батькам допоможуть швидше справлятися з домашніми завданнями своїх дітей та мати більше вільного часу на спілкування з ними. Діти, в свою чергу, матимуть можливість повторювати вивчене, пізнавати щось нове та закріплювати свої знання, незалежно від вчителя та в будь-який час.

Ключовою відмінністю від подібних освітніх ресурсів буде те, що «Школа Prometheus» міститиме здебільшого візуальні матеріали українською мовою, які щонайкраще сприймаються молоддю. Будуть включені цікаві та дотепні тести та практичні поради батькам для допомоги в навчанні їх дітей.

Проект “Школа Prometheus” – це важливий крок до започаткування змішаного навчання в Україні. Традиційна шкільна освітня система потребує не реанімаційних, а революційних змін. Сучасний світ вимагає впровадження нових технологій в освітній процес.

“Школа Prometheus” використовує досвід розвинених країн, в яких практика поєднання традиційних методів навчання і сучасних технологій дає вражаючі результати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи