Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Програма Ольги Богомолець. Перші кроки на посту Президента України

Ольга Богомолець: "Друзі та однодумці, презентую вам програму, над якою я працювала з групою вітчизняних досвідчених експертів, молодих фахівців, а також представників української діаспори. Я переконана, що відродити Україну та перетворити її на розвинену європейську державу можна вже за 5 років".

14-05-11-bogomolec.jpg

Ольга Богомолець
Ольга Богомолець

Ви бачите основні напрямки, цілі й сутність майбутніх реформ без вигаданих цифр та порожніх обіцянок. Програма – прозора та відкрита: будь-хто може долучитися до моєї команди у формуванні бачення нашого спільного майбутнього.

Програма Ольги Богомолець

Як досягається

1

Справедливість. Ми відновимо в Україні справедливість шляхом створення системи чесного, незалежного і справедливого правосуддя, захисту прав кожної людини. Ми дамо право громадянам відкликати чиновників, правоохоронців, суддів і політиків, які перейшли межу закону і моралі.

  1. Ініціювати Закон про відповідальність посадових осіб: відкликання чиновників, правоохоронців, суддів і політиків.

  2. Ініціювати прийняття Закону про люстрацію.

  3. Започаткувати системну реформу правопорядку:

  • реформа судоустрою: система добору суддів та їхньої відповідальності,

  • реформа прокуратури: обмеження повноважень,

  • реформа міліції: деполітизація, створення муніципальної міліції.

  1. Зміни в процесуальному кодексі щодо підвищення доступності судочинства.

2

Єднання. Наша різноманітність є нашою силою, якщо ми розуміємо і поважаємо один одного. Ми станемо разом архітекторами і будівничими нової країни. У співтворчості, у співпраці, у спільному захисті ми — потужна нація, яка є зразком для всього світу.

  1. Створити платформу для широкого діалогу всіх політичних сил задля єднання України та об’єднання зусиль у справі її розвитку.

  2. Скликати нову Конституційну Асамблею задля розробки нової редакції Конституції України, що відображає сучасні прагнення українського народу.

  3. Забезпечити правове підґрунтя і законодавчі умови для проведення восени 2014 року вільних і чесних парламентських виборів.

  4. Організувати широке всенародне обговорення питання про мови в Україні та після цього провести референдум про мови.

  5. Налагодити зв'язок з українськими діаспорамипо всьому світу.

3

Гідність. Ми забезпечимо глибоку реформу місцевого самоврядування, яка дасть кожному місту і кожному регіону унікальне право самовизначення, але єдину систему державного захисту, підтримки і програму розвитку. Місцеві громади, народні зібрання в нашій новій країні отримають найвищі можливості контролю всіх рівнів і гілок влади. Народні ініціативи та громадський контроль — це наші інструменти творення нової країни.

  1. Започаткувати реформу місцевого самоврядування: розширити повноваження і забезпечити фінансову незалежність місцевої влади, ініціювати закон про місцеві референдуми.

  • Повернення повноважень органам місцевого самоврядування: економічний розвиток регіону, громадська безпека, освіта, медицина, питання забудови та землекористування тощо.

  • Широкі інструменти місцевої демократії: громадські слухання, громадські збори, місцеві референдуми щодо питань місцевого значення.

  • Усі ключові посади мають займати особи, обрані місцевими територіальними громадами. Так вони матимуть персональну відповідальність в першу чергу перед людьми, що їх обрали.

4

Сила. Ми створимо потужну, зразкову українську армію і розвинену службу національної безпеки, які надійно захистять країну від зовнішніх агресій, не покладаючись на військові союзи. Служба в українському війську стане однією з найпочесніших професій.

  1. Забезпечити міцну обороноздатність України:

  • реформувати Збройні сили України на основі поєднання професійної армії та добровільної військової підготовки,

  • забезпечити громадянам легальне володіння зброєю.

  1. Докорінно реформувати Службу безпеки України та Службу зовнішньої розвідки для запобігання загрозам національній безпеці та терористичнім загрозам.

5

Незалежність. Ми забезпечимо єдність України завдяки підвищенню добробуту і щастя в усіх регіонах. Ми забезпечимо економічну й енергетичну незалежність України, її духовну і культурну самостійність.

  1. Зробити Україну активним суб’єктом міжнародної політики:

  • Україна виступає із міжнародною ініціативою щодо нової системи колективної безпеки, що відповідає новим світовим реаліям

  • побудувати зовнішню політику України виключно на принципі інтересів країни,

  • посилити міжнародну підтримку відновлення територіальної цілісності України, включаючи Крим, та розвитку української економіки,

  • відновити конструктивний діалог з Російською Федерацією,

  • започаткувати Центральноєвропейське партнерство задля розвитку міжнародного співробітництва і посилення стабільності в регіоні.

  1. Ініціювати інфраструктурні проекти, спрямовані на підвищення енергетичної незалежності(диверсифікація джерел енергії, проекти з енергоефективності в ЖКГ та промисловості тощо). Сприяти заміщенню енергоносіїв, що імпортуються (газ), енергоносіями, які є у надлишку та експортуються (електроенергія). Звільнити Україну від російської «газової кабали» через активне сприяння розвитку альтернативних джерел енергії та переорієнтування закупівель газу.

6

Прозорість. Ми переможемо корупцію і забезпечимо звітність держави перед громадянином за кожну витрачену копійку з податків. Ми гарантуємо жорсткий контроль державних витрат і прозору конкурентну систему завдяки електронному урядуванню. Ми впровадимо електронну демократію — нову модель справедливого відкритого виборчого процесу, вільного від корупції та олігархів.

  1. Провести комплексну Антикорупційну реформу:

  • забезпечити звітність держави перед громадянами про витрачені кошти,

  • забезпечити контроль громадськості та посилити відповідальність чиновників,

  • створити спеціальну антикорупційну слідчу комісію,

  • забезпечити прозорість державних закупівель,

  • зробити відкритими реєстри власності,

  • законодавчо обмежити вплив олігархів на політику.

  1. Зменшити витрати на високопосадовців:

  • суттєво скоротити витрати на Президента України та його апарат,

  • заохотити до відповідного зменшення витрат всі органи влади,

  • скасувати необґрунтовані пільги високопосадовцям,

  • створити комісію по контролю за деклараціями про статки державних посадовців.

  1. Призначення на керівні посади в центральні органи влади на конкурсній основі за моральними якостями та професійним досвідом при обов’язковому обговоренні у середовищі професійних та фахових асоціацій.

  2. Забезпечити систему встановлення та оприлюднення річної програми діяльності кожного посадовця високого рангу (міністри тощо) та публічне звітування про її виконання.

  3. Запровадити механізми електронного урядування для зменшення бюрократії і спрощення надання громадянам адміністративних послуг.

  4. Налагодження системи електронної демократії— оскарження дій посадовців і вирішення звернень громадян в режимі онлайн з обов’язковим миттєвим реагуванням і призначенням відповідальних.

7

Заможність. Ми спростимо умови для бізнесу, звільнимо його від тиску корупції та бюрократії. Тоді підприємці створять нові робочі місця та інновації, наша економіка стане більш конкурентоспроможною, а люди — заможнішими. Ми підтримаємо екологічно чисті та енергозберігаючі технології.

  1. Ініціювати Податкову реформу (зміни до Податкового кодексу), що заохочує економічне зростання, розвиток малого і середнього бізнесу, збільшення інвестицій в економіку та створення нових робочих місць. Низькі податки та спрощені умови для бізнесу допоможуть залучити інвесторів у пріоритетні галузі української економіки. Ми забезпечимо зрозумілі, прозорі і незмінні правила гри для бізнесу.

  • Зменшити кількість податків та спростити порядок їх нарахування та звітності. Виключення податків, які не мають економічного обґрунтування.

  • Змінити відносини між платниками податків та фіскальними органами: не санкції, а допомога. Спрощення адміністрування, безконтактний спосіб декларування, зменшення чисельності податківців (особливо центрального апарату).

  • Ліквідувати податкову міліцію.

  • Дуже важливо: знизити податковий тиск на фонд заробітної плати (єдиний соціальний внесок 18%), що означає можливість платити зарплату по-білому, збільшити соціальний захист громадян, зменшити корупцію.

  1. Ініціювати Закон про дерегуляцію економіки.

  2. Розробити комплекс дій по покращенню інвестиційного клімату та залученню зовнішніх інвестицій, а також коштів населення.

  3. Створити пріоритетні умови для розвитку вітчизняного виробництва і вітчизняного підприємництва завдяки економічній стимуляції імпортозаміщення. Підтримати пріоритетний розвиток екологічно чистих та енергозберігаючих технологій, агропромислового комплексу (у тому числі органічного землеробства), інформаційних технологій, транспортної та туристичної галузі.

  4. Створити умови для повернення трудових мігрантів в Україну шляхом створення нових робочих місць завдяки дерегуляції економіки і стимулюванню підприємництва.

8

Піклування. Ми забезпечимо радісну і заможну старість літнім людям та щасливе дитинство — завдяки глибинній реформі системи охорони здоров’я у поєднанні з економічними перетвореннями та державною політикою в сфері екології. Я довгі роки займалася цими питаннями і готова поширити свої досягнення у масштабах країни. Середній вік в Україні людини буде 80 років, а дитячі хвороби та смертність — у рази меншими.

  1. Ініціювати пакет законів про медичну реформу і реформу системи соціального захисту(«Проект 80+»). Підвищити престиж професії лікаря.

  2. Завдяки гармонійному поєднаннюбезкоштовної медицини та обов’язкового медичного страхування громадян підвищити доступність медичних послуг.

9

Освіта. Ми створимо таку систему освіти, де в центрі уваги буде розвиток дитини та її інтереси. Освіта буде працювати на щастя родини.

  1. Сприяти розробці професійних стандартів і відповідних освітніх стандартів по всім професіям.

  2. Сприяти підвищенню суспільного престижу професії науковця,  викладача, вихователя.

  3. Забезпечити право студентів вільно обирати викладачів та перелік предметів згідно встановлених програм, а також оцінювати якість викладання.

  4. Спростити реєстрацію приватних освітніх закладів, що відповідають загальнодержавним освітнім вимогам.

10

Інфраструктура. Ми створимо потужну інфраструктуру сучасної економіки, пов’язавши всю країну якісними дорогами та доступними телекомунікаціями. Там, де є мережі доріг, створяться мережі людей, які поєднають країну назавжди.

  1. Розробити Державну програму перетворення України на евроазійський інфраструктурний хаб.

  2. Завдяки прозорості держзамовлень та тендерів і відповідальності чиновників забезпечити будівництво якісних доріг, які не потребуватимуть щорічного ремонту.

11

Спільна дія. Ми підтримуємо всі прояви самоорганізації громадян задля того, щоб наша країна стала квітучою. Наша сила — громадянське суспільство.

  1. Розробити та підписати Громадський договірміж суспільством, Президентом, Парламентом та Урядом, який зафіксує нову систему взаємовідносин між громадянами та владою.

  2. Створити механізми реального громадського контролю над владою:

  • надати більше повноважень громадським радам при органах влади,

  • ініціювати Закон про відповідальність посадових осіб: відкликання чиновників, правоохоронців, суддів і політиків, які порушили норми закону і моралі,

  • запровадити механізми електронного урядування для зменшення бюрократії і спрощення надання громадянам адміністративних послуг.

12

Правда. Ми налагодимо постійний діалог між громадянами і державою. Політики зазвичай брешуть або мовчать. Люди чекають на правду і відкритість. Кожен крок влади має бути поясненим. Правда заспокоює і надихає.

  1. Я запроваджу дієвий зворотній зв’язок між громадянами та владою, аби всі заяви, скарги та клопотання розглядалися швидко та неупереджено, приймалися обґрунтовані рішення та забезпечувалося їх виконання.

  2. Я буду постійно проводити зустрічі з журналістами, щоб отримати зворотній зв’язок від суспільства.

  3. Я буду постійно моніторити дотримання свободи слова, плюралізм думок у суспільстві та можливість їх висловлення.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Тут ніхто нічого не гарантує. Єдиною гарантією є просвітлена, організована і озброєна громада. Просто Ольга Богомолець краще за інших виражає цю ідею.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Підтримую!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Програма нормальна. Єдине, що мені дуже не подобається - це обов’язкове медичне страхування. Навіщо примушувати страхуватися тих, хто не хворіє. Ми живемо у вільній країні, тому таких пережитків тоталітаризму не повинно бути. Хто хоче - хай страхується хоч сто разів від чого завгодно.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Обов'язкове медичне страхування потрібне всім, навіть тим, хто не хворіє. Головне контролювати правильне використання зібраних коштів. Це маленька гарантія того, що довкола не будуть ходити інфекційно заражені чи психічно хворі особи. І ви отримаєте допомогу, коли ваш будинок вибухне, бо сусід-алкоголік забув вимкнути газову плиту.

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Чи може людина, непостійна в особистому житті, гарантувати стабільність у державі? У мене є великі сумніви.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Тут ніхто нічого не гарантує. Єдиною гарантією є просвітлена, організована і озброєна громада. Просто Ольга Богомолець краще за інших виражає цю ідею.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Висловлю і свої переживання.... Чомусь особисто моє, і від багатьох інших, запитання на особисту скриньку в Фейсбуці Кандидата в Президенти О.Богомолець, як медичного фахівця, щодо роз'яснення доцільності щеплення дівчат відомою скандальною вакциною вперто ігнорується!
Тепер в програмі знову не бачу розділу Здоров'я...
Я вже казав - я поки що придивляюся....

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Всі щеплення шкідливі, а не тільки "від вірусу папіломи". Про здоров’я йдеться у розділі програми "Піклування". Критерій успішності - збільшення середньої тривалості життя понад 80 років.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Розмiр (ширину) таблицi слiд зменшити до 500 px (зараз встановлена щирина таблицi -- 650 px)
Пicля виправлення:

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Нормальна ширина таблиці - 620.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Нормальна це коли не виступає за межi середнього стовпчика. Зараз суттєво заступає правий...

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Усіх кандидатів у президенти потрібно прогнати через детектор брехні і заставити пройти тест на IQ..Все це потрібно робити відкрито у прямому ефірі..Щоб не було у нас в керівниках держави більше "бімб"...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Добре було б.
Питання одне - хто заставить?.....

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Несподівано багато коментарів до цього допису. Підтримую п. Дзвінку щодо УБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТТЯ. Навіть ймовірність дожити до повноліття в кожної людини різна і не є 100%. Має рацію Оксанка: Чи може людина, непостійна в особистому житті, гарантувати стабільність у державі? У мене є великі сумніви. Питання: а в чому саме проявилася ця непостійність у Ольги Богомолець?

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Хоча б у тому, що чотири рази ставала під вінець, тобто кожна її дитина має свого татуся.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Також прошу ознайомитись із таким документом: http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/2/7021149/

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Богомолець пішла в Президенти не з власної ініціативи, а на вимогу і прохання Майдану. За великим рахунком, хто висуває, той і має платити. В даному випадку вона внесла частину своїх грошей, а решту доклали прихильники. Це створює для неї додаткову відповідальність перед виборцями. А якщо людина пішла за свої гроші, то у неї перше завдання - повернути їх назад. Це природно.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Чотири чи три? Шерємєтьєв наче третій... Чи у вас є інші відомості?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Щось ТУТ інше написано... Чому це так?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Маємо відповідь :)
"Валентина Лошак:
Програми - не різняться.
Напрямок роботи і загальні положення програми кандидата, тези нашвидкоруч - подано в ЦВК. За останній місяць, програма зазнала конкретизації, деталізації та систематизації, завдяки кожному бажаючому, що вносить пропозиції на волонтерському форумі, і багатьом консультаціям. Гадаю, що далі - кожен пункт зазнаватиме розширення та уточнень.
Від перестановки доданків, сума не змінюється. Чесний і порядний кандидат = Порядний, чесний, урівноважений, поважний кандидат)))

Ольга Богомолець закликає кожного держчиновника, після обрання чи призначення на посаду, підписати публічний договір про відповідальність по виконанню передвиборних обіцянок. Її обіцянки не можуть бути такі яскраві і прекрасні, як в знаних обманщиків, бо правда має набагато простіший виглад, аніж вигадка."

Мені особливо сподобалося виділене жирним.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Треба врахувати, що вона - медик. А значить, якоюсь мірою, пов'язана з медичною мафією і з системою в цілому. Через це і страхування, через це і відсутність відповіді про щеплення.
Також пункт про мови і референдум про мови насторожує. Мовне питання взагалі, не потрібно зачіпати. Якщо єдиною державною є українська, то хай вона такою і залишається. Українську потрібно лише популяризувати на сході, робити її модною у молодіжному середовищі і тоді українська поступово візьме своє. А будь які референдуми (враховуючи нашу виборчу систему і менталітет людей на сході і півдні)це небезпечно! Я знаю,що в пані Ольги Богомолець,чоловік російськомовний адвокат. Можливо, через це вона не дуже принципова в питанні української мови.
І все ж, кращої кандидатури, порівняно з іншими, на цих виборах немає. І головне, нам потрібен президент, не той який все буде робити за нас, а той, що не буде нам заважати самим розвиватися в правильному напрямку. Нам потрібен президент, який умиротворить і дещо заспокоїть нинішню ситуацію в країні, а решта залежить від нас самих!
Тому, навіть враховуючи всі недоліки, я підтримую цю кандидатуру!

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Ольга Богомолець виступає за обов'язкову вакцинацію від гепатиту, поліомієліту і стовбняка.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дайте джерело, будь ласка.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Вона сама сказала на зустрічі в Чернівцях.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Українець каже:
Вона сама сказала на зустрічі в Чернівцях.

І при цьому була дуже схвильованою коли відповідала на це запитання.
Джерело, мої очі і вуха:)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Вчетверте вийшла заміж - таке властиве легковажним жінкам та жінкам із важкою долею. Але всі її недоліки пареважує АКТИВНА УЧАСТЬ на Майдані протягом місяців. Ми хочемо, щоб О. Богомолець була схожою на нас, а вона є схожою на більшість українців, які живуть і не помічають того, що нам давно відкрилося. Має рацію п. Дмитро.

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Багатошлюбність є ознакою схильності до самообману та ілюзорного світосприйняття. Людина сама собі малює ідеальну картинку, а потім розчаровується, бо реальність не відповідає очікуванням.
О. Богомолець - це людина-криголам. Має явно холеричний темперамент, хороші лідерські здібності, дуже швидко загорається новими ідеями і здатна запалити ними "народні маси", але надовго її не вистачає, вона покидає справу на півдорозі та переключається на щось нове. Дров наламати може багато, але нічого путнього не збудує.
Це все видно з її астропсихологічної космограми. Дату народження взяла з Вікіпедії. 22.03.1966, Київ.
Сонце, Місяць і Марс в першій декаді Овна. Головний життєвий девіз такої людини: "Вперед на барикади, а потім хоч потоп". А ще Меркурій в останньому градусі Риб. Це добре для поетів і письменників-фантастів, а не політичних діячів.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

На рахунок космограми то тут я нічого не відаю, проте відаю що для натальної карти потрібен точний час народження і географічні координати місця народження дитини..
Щодо багатожонності, то я як прихильник такого поняття по собі можу підтвердити, що то є так на рахунок ілюзій. Через що власне якось в один чудовий рік я увесь рік перебував у повній фрустрації=)
Тим не менш мені вже особисто цілком вдосталь для того щоб зробити висновки про те що ця особа в якості кандидата гадна бути ПУ для собі подібних..
Тобто враховуючи той факт, що населення України увесь час майже у всіх територіальних громадах обирають негідників та психічно хворих, то цей кандидат на посаду очільника всієї Україна гарантовоно проходить барєр по середньостатисному українцю аби їх очолити і ними керувати=)
П.С.:"Психологією доведено що до влади рвуться переважно "неповноцінні" люди" Через що в історії України у далекі минулі часи, очільником громади чуть що не заставляли бути, бо на таку посаду ніхто так не ризикував рватися знаючи про те що йому загрожує в будь який час втратити свою голову з плечей:)
А так я нині такого немає, то відповідно уся нечисть тепер і лізе на посаду аби реалізувати (будучи у меншості) усі свої "психози" в середовищі суспільства, для того щоб потім себе у ньому комфортно почувати..

Ех, люблю психофілософію!=)

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Повністю з Вами згідна п. Альберте, що для НАТАЛЬНОЇ карти потрібно знати точний час народження. І тоді можна прогнозувати конкретні події в житті людини. А КОСМОГРАМА розповідає лише про вроджені схильності, задатки і таланти. По ній не можна робити прогнози, але можна побачити, як реагуватиме людина в тих чи інших ситуаціях.
А щодо образу нового президента, то зараз нам дуже потрібна спокійна, врівноважена людина, з хорошими дипломатичними здібностями, здатна підтримати високий інтерес Світу до України.
Зрештою, це все одно буде лише технічний президент, бо після виборів конче необхідно все ж таки запустити роботу Конституційної Асамблеї чи ще чогось іншого, і якнайшвидше розробити й прийняти нову Конституцію. Після цього мають пройти вибори нового парламенту, а після них вибори нового Президента у відповідності до нової Конституції. За моїми підрахунками цей перехідний період займе 1.5-2 роки. І весь цей час Майдан буде стояти в режимі "очікування", а ми всі маємо бути в бойовій готовності. Щоб жоден політик не розслаблявся.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ну що ж пані Дзвінка, а тепер я продовжу стосовно щодо неї:

темперамент: сангвінік. асоція з твариною: кіт.

Швидко вирішує особисті труднощі, завжди покладається на свою здатність миттєво імпровізувати, замість того, щоб заздалегідь підготувати роботу. Складні життєві ситуації організовують, надихають, виявляє в них свою кмітливість та спритність. Припливи працьовитості чергуються з приступами сонної пригніченості.

Постійно однаково жвавий, рухливий, має швидкий темп, допитливий та активний. Легко зав’язує нові цікаві знайомства, не зважаючи на ранги та титули. Спілкується не з усіма, наближує до себе лише цікавих людей. Приємний співрозмовник, уважний слухач, вміє знайти підхід до кожного. Полюбляє легкий, жартівливий тон, має веселу вдачу, тонкий гумор і оптимістичний світогляд. Відвертий і відкритий: не боїться зашкодити стосункам, бо знає, що створить нові. Прагне невимушених, розкутих відносин. Вміє виводити людей із безтурботного спокою, придумувати різні витівки і втягувати в них інших.

Готовий допомогти людям у розв'язанні їхніх проблем, найбільше задоволення — знайти вихід зі становища, яке іншим здається безвихідним. Дуже любить ситуації нового, цікавого починання, коли можна проявити свої й чужі здібності, коли можна ще передбачати найнеймовірніший розвиток подій. сангвінік має високу різноманітність емоційних переживань, витривалий і невтомний у розв'язанні проблем, постійно чогось домагається, активний там, де інші пасивні. Прагне бути таємним управителем ситуації, при цьому його вплив спрямований на те, щоб змусити оточуючих виявити свої здібності, таланти. Не честолюбний, може вдовольнитися товариством друзів і передчуттям чогось цікавого. Майстер вишукувати таланти.

Дуже комунікабельний, легко встановлює контакти з людьми і завойовує їхню прихильність, у відносинах уважний і терпимий, уміє створювати атмосферу теплої привітності та відданості; прагне переконати людину – ворожість оточення скоріше надихає його на дію, ніж гнітить, уміє прив'язувати до себе людей. Бачить у людях безліч достоїнств, часто його емоції приймаються за почуття. У почуттях консервативний, прив’язується до вузького кола своїх людей, чия думка для нього значуща і визначає настрій, знання. Девіз: емоційна влада над усіма і сексуальна свобода від усіх.

Агресія виявляється не в діях, а в словах, дошкульному гуморі і сарказмі, викликають агресію ті, хто загрожує його цінностям. Важко орієнтується у фактичності, замінює її уявою, тому неадекватно сприймає життя. Не тримає себе в руках у певних обставинах. Може образити грубощами.

Заборонених зон, високопоставлених кабінетів для нього не існує, він усюди вхожий, для нього всі люди рівні, ненавидить тих, хто хизується своїм становищем і посадою. Чутливий до оцінки своїх розумових здібностей, часто прагне захистити дисертацію, добивається вчених ступенів і звань, це дає йому можливість спокійно працювати, дуже чутливий, коли зачіпають дорогі для нього ідеї, заперечують можливості його та близьких людей, тому прагне контактувати з ідейно близькими людьми. Інтереси і знання має скоріше широкі й різноманітні, ніж глибокі, здобуває їх незрозуміло де, але тільки не в школі. Деталі і дрібниці дратують.

Фізичний стан не відчуває, вважає себе хворим, коли не може працювати за браком енергії і сил. Важко влаштувати простір, в якому все було б приємно, зручно, гармонійно. Піжон.

Уміє і любить вести полеміку, інколи використовує свою чарівливість і полемічний запал; аби нічого не робити, з бурхливим обуренням доводить, наскільки він зайнятий і як багато зробив. Його треба використовувати у стані найвищого натхнення – як ломовик він не тягне. Якщо робота вимагає тривалої і пильної уваги, заглиблення в деталі – втрачає до неї інтерес або просто кидає. Утопає в безлічі справ і захоплень.

Передбачає подальший розвиток подій, взаємин між людьми. Знає, як розподілити свої сили і можливості у часі, тому сміливо входить у ситуацію. від настрою залежить усе: плани на майбутнє, ставлення до себе, уявлення про світ, райдужні плани можуть змінюватися тяжкими переживаннями, але цікава новина, схвалення, цікава можливість, що раптово випала, миттєво змінюють настрій, від нудьги просто захворює.

Палкий ентузіаст, високодуховна, артистична особистість. Привітність і доброзичливість може демонструвати будь-кому; робить щось тільки для тих, до кого ставиться всерйоз, і робить тоді набагато більше, ніж від нього чекають і ніж він сам обіцяє. Готовий будь-яку невдалу справу почати спочатку. Відмінний популяризатор, хоча його ораторські здібності спочатку, як правило, поступаються здібностям щодо особистого спілкування, з часом і тут досягає видатних успіхів.
-----------------------

Одним словом ця особа є такою ж самою як і наша Юця Тимошенко=)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дзвінка Сопілкарка каже:
... нам дуже потрібна спокійна, врівноважена людина, з хорошими дипломатичними здібностями, здатна підтримати високий інтерес Світу до України.
Зрештою, це все одно буде лише технічний президент, бо після виборів конче необхідно все ж таки запустити роботу Конституційної Асамблеї чи ще чогось іншого, і якнайшвидше розробити й прийняти нову Конституцію. Після цього мають пройти вибори нового парламенту, а після них вибори нового Президента у відповідності до нової Конституції

Саме такою, за словами Віталія Опанащука, була роль В'ячеслава Чорновола на посаді Гетьмана відновленого українського козацтва. Він був рік Гетьманом, а потім свої повноваження передав козаку (нагадайте його ім'я, панове-браття).

Дзвінка Сопілкарка каже:
...ми всі маємо бути в бойовій готовності. Щоб жоден політик не розслаблявся.

Тільки так!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Тут ще багато чого залежить,чи відкрита вона для нових ідей.Чи нормально вона буде ставитись до нетрадиційних напрямків медицини.Адже вона ще не була знайома з нашим світоглядом,а знання і досвід отримувала в існуючій системі.Цікаво було б перевірити її реакцію на те,що люди можуть зцілювати себе без медичного втручання або на те,що будь-яка вакцина вбиває,наприклад.Якби хтось з нас мав можливість поспілкуватися з Ольгою і перевірити,наскільки вона є залежною від існуючої системи.А точніше,наскільки вона зацікавлена у збереженні існуючої системи.З коментарів вище,я зрозумів,що Альберт,ніби задавав вже їй незручні запитання в Чернівцях?Отримавши більше відповідей від неї на деякі принципові для нашої спільноти запитання,можна буде зрозуміти,чи дійсно вона "криголам",чи просто черговий стабілізатор існуючої системи...

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Насправді мені невдалося було до думатися до цього запитання, та проте коли їй задали це запитання я чітко помітив у ній хвилювання.. Ще також я помітив, що під час виступу вона практично була до всього відкрита і наче ні у чому не брехала була. через що власне я за нею такого хріха як брехати чомусь не замітив був, натомість повторю ще раз. коли їй задали запитання пов"язане з медециною. то в атмосфері я відразу був відчув у ній хвилювання і по ній явно було видно як їй важко було по чесному відповідати на те запитання. Але нічого справилася відвповіла як є. Та проте найбільше що мене вразило то це те коли одна із її довірених осіб під час її виступу реально була усіх на підсвідомому рівні жестом посилала.. Ще також я замітив за Ольгою, що вона двічі оговорилася чистою мос. мовою, але при цьому українською володіла бездоганно, но враження чомусь у мене склалися що вона все ж таки в думках є чужомовною.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

На мою думку, після Майдану в неї відбувався світоглядний злам. Звідси бажання змінити всю систему, хоча вона ще й сама не розуміє, наскільки глибоко ця система проникла в наше життя. Хоча, з другого боку, вона була готова до цього світоглядного перетворення, адже створила музей народної (в т. ч. аріянської) ікони (ми там були), гарно співає, що вказує на прагнення до гармонії.

Ольга Богомолець не є ідеальною людиною - це людина перехідного періоду від старої епохи до нової. Проте з усіх кандидатів вона найбільше відповідає нашому світогляду: нейтральна Україна, озброєне населення, прозора влада, оздоровлення населення, сильне громадянське суспільство. Важливо й те, що її присутність несе атмосферу умиротворення. Вона реально виконує функцію миротворця, тому її й запрошують для вирішення конфліктів як морального авторитета.

Щодо того, що в неї уже третій чоловік - це вказує на перебування в минулому у просторах боротьби і пригод. Це мінус.

Тим не менше, вона народила і виростила чотирьох здорових дітей. Це плюс.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Багато чого про долю і характер Ольги Богомолець можна зрозуміти з цієї статті

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Почав був читати, але після кількох абзаців/речень закрив статтю. Ну от навіщо мені знати, коли і з ким вона втратила цноту? Що вони досі контактують і він її "кохає", що дух Богомольців з 4х перейняла "ось ця донька" і т.д.? Підтошнює. Треба вводити в інфо простір поняття елементарної приватності.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Пане Альберте і пані Дзвінко!
Колись у нас на сайті посилалися ще й нумерологію :)
Якщо цікаво, то ось у цій публікації Ви знайдете Нумерологічний аналіз особистості Ольги Богомолець
Треба сказати, досить позитивний, як для кандидата, що має просувати/реалізовувати наш світогляд. А далі, хай повторить Вячеслава Чорновола на посаді Гетьмана українського козацтва.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Особисто мене більш турбує система виборів, згідно якої вони будуть відбуватися. Адже переможе той, хто буде рахувати голоси. А різні соціологічні опитування лише примушують повірити в чесність проведення процедури голосування, щоб потім можливі фальсифікації звести до похибок соціологічних досліджень. Тому ймовірніть того, що я піду на вибори складає наразі відсотків 30.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Аналогічно! Через що я собі роздумуваю над тим аби прийти на вибори хіба що по сувенір..

Зображення користувача Юрко Гірський.
0
Ще не підтримано

?який сувенір?
?бюлетень?

Накреслю свастику на хаті, і буду спати вже спокійно...

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

В планах кандидата: зменшення кількості обов"язкових прививок/вакцінації.

Також, після проходження інстанцій - можливість придбати/легалізувати бойову вогнепальну зброю (автоматична, нарізна, "дорослий" калібр)

Основна ціль кандидата - створення потужного середнього класу. Є ряд заходів для досягнення. Деякі з них:
1. Суттєве зменшення податків малому бізнесу.
2. Підняття податків компаніям, що експлуатують надра землі і природні ресурси.
3. Держ.закупівлі тільки від виробників (без посередників) і з абсолютною прозорістю (інтернет бокументообіг).
4. Реформа галузей, в т.ч. медичної. Медикам сформують систему, де їм вигідно буде підвищувати ефективність і мати додаткову комерційну мед.практику.
і т.д.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"