Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 29
  • Переглядів: 30

Нумерологічний аналіз особистості Ольги Богомолець

Пропоную до уваги шановної громади нумерологічний аналіз особистості Ольги Богомолець від Сергія Хорошевського - спеціаліста з парапсихології й нумерології. А ще цей пан (за його ж словами) - "патологічний оптиміст, експерт з нумерології". Отже, до Вашої уваги:

"Вперше, про цю людину, я дізнався наприкінці лютого, з подій Майдану.
Тоді їй пропонували посаду міністра охорони здоров'я. Відмова ..., виникло питання ... проявився інтерес до особистості ..., Гугл нам в допомогу ..., обговорення в мережі ..., думка одного з друзів: ... на Січі кошовому отаману булаву тричі пропонують ... 
Після проведеного аналізу методами нумерологічного аналізу особистості, результатами якого ділюся з Вами, сумніви розсіялися, з'явилося світло в кінці тунелю. Буду радий, якщо розсіється у когось з Вас.

Вихідні дані

Ім'я - Ольга БОГОМОЛЕЦЬ.
Дата народження - 22 березня 1966
22.3.1966
29, 11, 25, 7 - додаткові числа, числа місії.

Цифрова матриця 

111 - 7
2222 5 -
3 66 99

Основні характеристики

Характер (111) - «золота середина», здатність знайти спільну мову з будь-якою людиною, дипломат. Але, не потрібно спокушатися. При своїй уявній м'якості і податливості, в ній сидить деспот, здатний придушити будь-яку агресію на її адресу. Прагнення до лідерства.
Енергія (2222) - енергодонор. Навколо енергодонора кипить життя, її енергія дії притягує людей. Потужна харизма. Стрімкість і рішучість дій.
Інтерес (3) - різнобічні інтереси. При енергії (2222), цілком реалізовані.
Інтуїція (5) - підкріплена хорошою пам'яттю (99) і енергією (2222) працює як здатність до швидкого аналізу та прийняття вірного рішення.
Майстерність (66) - майстер своєї справи високого класу в гуманітарній сфері.

Графіки пріорітетів

Ця частина цифрового (свідомо опускаю термін «нумерологічного») аналізу особистості, допомагає зрозуміти, що для людини пріоритетне, що другорядне, що малозначне. Отже:

Найбільш пріоритетні сім'я (2222, 5) і самооцінка (111, 2222, 3), причому, в справжній період часу ці графіки збігаються, тобто, самооцінка залежить від сім'ї і невіддільна від неї. Що мається на увазі під поняттям сім'я, з точки зору нумерологічного аналізу особистості? З позиції жінки, це стан відносин у близькому оточенні, з точки зору державного діяча, сім'я - це команда, народ. Тим більше, що лінія сім'ї виражена (2222) - енергія дії, притягальна сила, харизма; (5) - країна, населення країни, народ. Якість сім'ї виражено максимально (п'ять цифр в лінії). Це означає, прагнення до створення сім'ї (команди) і високі вимоги до цього аспекту.
Самооцінка - характер (111) від спокійного споглядання до проявленого в повну силу в особливих випадках; енергія (2222) - потужна, творить, що дає можливість реалізації, консолідуюча; інтерес, знання (3). Іншими словами, можна сказати, що нестача знань ( (3) слабка) в якійсь області, компенсується силою характеру і прагненням працювати в команді однодумців.

Далі: духовність (111, 5, 99), цілеспрямованість (111, 7).
Духовність, моральні принципи, прагнення до самовдосконалення виражаються характером (111), здатністю до аналізу (інтуїцією), пам'яттю, накопиченим досвідом, у тому числі і минулих поколінь (сильні 66 - родовий зв'язок, причому по роду батька і матері). Давайте згадаємо про те, що дід Ольги - академік, представник інтелігенції, значить - у наявності інтелігент у, принаймні, третьому поколінні. Моральні принципи сильні, стійкі, закладені в ранньому дитинстві.
Цілеспрямованість. У рядку чотири цифри. Якість проявлена сильно і означає постановку гідних цілей і їх досягнення. Основа цілеспрямованості - характер (111) при надії на удачу і допомогу вищих сил (7). Прагнення до стабільності, інтерес матеріального (плотського) характеру, розвиток таланту - не є пріоритетними й знаходяться на другому місці. І, вже зовсім не є пріоритетним матеріальний інтерес (гроші, матеріальні блага), що в поєднанні з сильними моральними принципами, говорить про самодостатності людини («Багатий не той, у якого багато, а той - кому вистачає»).

Ім'я

Ім'я, дане людині при народженні, визначає його поведінку в повсякденному житті, доповнює характер, закладений від народження. Вона відчуває в собі величезний запас сил та енергії. Її єдина і заповітна мрія - стати самою жіночною і привабливою серед всіх жінок планети. Їй необхідно виділити себе з натовпу. Вона не схильна до заздрості, жадібності і швидко відхідлива. Однак її самооцінка вимагає тільки максимально високої оцінки, так як інші їй не підходять. Її біда в слабкій стабільності, в прагненні до оновлення і новизни. Із професій найкраще їй підходять: медсестра (краще в косметології), актриса, модель, візажист, гімнастка в художній гімнастиці, танцівниця, балерина і т. д. Найважливіше для неї добитися максимального результату в прояві своєї привабливості, жіночності. Втім, її практичність може бентежити і навіть лякати, так як чоловіки бачать в ній тільки ефектну жінку, а вона одразу показує себе, як дбайлива господиня і порадниця, що лякає їх можливою втратою свободи.

ПІДСУМОК:

Дипломат, здатний безкомпромісно відстояти свою точку зору, що володіє харизмою, що притягує до себе людей, в силах згуртувати навколо себе однодумців, енергійна натура, яка прагне до оновлення, удосконалення. Для неї сім'я (народ) - основне. До своєї команди вимоги високі, до жорсткості, відповідні її високим моральним принципам. Самодостатня, матеріальність, багатство для неї не головне. Єдине, чоловік (в даному контексті, прем'єр-міністр), повинен бути вагомою фігурою, здатним надати їй свій будинок, в якості її території, де вона буде правити і встановлювати свої порядки, відчуваючи себе княгинею Ольгою (і зовні, і в душі).
Прем'єр ...? Хто ...? (Продовження не змусить себе чекати).


Довідка

"І брехня помре через число" - так сказав Філолай - учень і послідовник Піфагора. Стародавня нумерологія, це наука, знання якої дозволяли визначити за датою народження, долю людини. Зародившись в храмах Давнього Єгипту, забута в період заходу стародавньої цивілізації, нумерологія отримала друге життя і право на існування, завдяки зусиллям і таланту Піфагора - давньогрецького математика і філософа.

Цифровий аналіз - це оновлений варіант цієї найдавнішої науки про число, яка позбулася всіх магічних і жрецьких елементів, отримала логічні та філософські обґрунтування, доповнилася новими методами.
Вони надали їй вигляду справжньої науки, що має право на життя. Методи цифрового аналізу дозволяють аналізувати будь-які дати, різні події, надаючи для аналізу близько 50 параметрів, які досить повно характеризують не тільки сама подія, а й можливі наслідки, пов'язані з ним.
Практично всі методи цієї нової наукової дисципліни були представлені на суд вчених під час наукових конференцій в Нижньогородському державному університеті ім. Н. І. Лобачевського, Волго- В'ятської академії держслужбовців, Володимирському педагогічному університеті та в Нижньогородському інституті менеджменту і бізнесу (читався курс лекцій цілий семестр). Інтерес, який проявили учасники конференцій (викладачі та студенти), служить доказом того, що потреба в подібних знаннях існує і їх необхідно розвивати і вдосконалювати."

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Цікавий аналіз

Коментарі

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Цікавий аналіз

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Будьте такими вже добрими і зробіть такий нумерологічний аналіз для кожного з кандидатів на посаду глави держави. А також ще й зокрмеа для мене любимого 17.07.1986 р. н. який і так усе по своїм числам знає) но на цьому сайті все ще чомусь так і не висвітлений разом із рядом інших людей..=)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Пане Альберте, я не володію цим методом аналізу (на жаль чи на щастя ;) ). З Вашим проханням раджу звернутися до автора Сергей Хорошевский

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Оскільки усе з усім пов"язане, то й НУМЕРОЛОГІЇ є місце серед наук. Виходить, що О.Б. має багато хороших якостей. Сам відмічаю її спостережливість: як гарно вона передала відносини між своїми дітьми. Психолог - це вам таки фахівець!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

" Стародавня нумерологія, це наука, знання якої дозволяли визначити за датою народження, долю людини"----це неправда..Після того,як людина повірила у долю,вона перестає бути вільною..Давній трюк "чорних" магів..дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Автор скоріше виступив у ролі гарного психолога, адже описаний ним психологічний портрет Ольги Богомолець доволі достовірний.

Застосована ним нумерологія - це скоріше спосіб входження у відповідний стан, для підключення до загального інформаційного поля.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!