Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Профілактичний огляд і лабораторні дослідження у Львові

Відвідування лікаря для обстеження свого організму хоча б 1 раз на рік гарантує кожному співвітчизнику щасливе та тривале життя.

На превеликий жаль, більшість українців звертається до свого сімейного лікаря або медичного закладу вже з наявною хворобою або хворобливим станом, що нерідко призводить не тільки до великих фінансових витрат на медичні препарати, але і довготривалого лікування, яке не завжди допомагає відновити своє здоров’я.

Профілактичний огляд і лабораторні дослідження – запорука гарного здоров’я

Пройти повну і комплексну діагностику https://rodyna-medical.com.ua/project/kompleksni-obstezhennya/ можливо в будь-який зручний для Вас час. Окрім профілактичного огляду лікарями, комплексне обстеження в обов’язковому порядку мають проходити пацієнти з особливої групи ризику:

  • люди в віці;
  • пацієнти з поганою спадковістю;
  • ті, хто має шкідливі звички, зайву вагу;
  • пацієнти з хронічними хворобами (серцево-судинні захворювання, діабет).

Профілактичний огляд в сучасній мережі медичних центрів, дозволить швидко отримати не тільки високоякісний сервіс а і професійну допомогу за доступними цінами.

Перші ознаки проблем зі здоров’ям, які потребують негайного втручання

Окрім періодичного профілактичного огляду у професійних лікарів, тим, хто помічає хронічну втому, безсоння, депресію або загальну хворобливість незрозумілої етіології, варто негайно звернутись до фахівців, які здатні швидко знайти причину хворобливого стану та призначити ефективне лікування при виявленні хвороби. Медичний профілактичний огляд може включати:

  • огляд професійними лікарями;
  • проведення лабораторних досліджень (аналізи, тести);
  • проведення інструментального та ультразвукового дослідження організму.

Корисні рекомендації щодо обстеження організму

Скринінгові тести дозволять швидко отримати необхідні результати досліджень. Так, жінки в віці від 50 до 70 років мають хоча б кожні два роки проводити мамографію, кожного року потрібно проводити обстеження молочних залоз на наявність можливих аномалій (ознак раку молочної залози), перевіряти рівень холестерину в організмі. Чоловіки повинні проходити профілактичний огляд починаючи з 35 років – кожного року рекомендується проводити дослідження на рівень холестерину, а також перевіряти свої легені за допомогою КТ або рентгену, здавати тести на рак товстої кишки, раку передміхурової залози.

Пам’ятайте, що завчасне звернення до лікаря для обстеження свого організму, дозволить виявити хвороби на початкових стадіях і підібрати найбільш ефективне лікування.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи