Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Продовжуємо атакувати: Україна завдала ударів дронами по військовому табору в Курській області

Категорія:

Військовий табір окупантів був розташований за 100 кілометрів від кордону з Україною – біля аеродрому "Халіно", що у Курській області. Там розміщувались до 3 тис. російських військових та близько 80 одиниць військової техніки.

23101803.jpg

Фото: аеродром "Халіно" в Курській області

Служба безпеки України сьогодні вночі організувала «бавовну» в польовому таборі росіян біля села Постоялі двори. Тут, неподалік від військового аеродрому «Халіно», розміщувались до 3 тис. російських військових та близько 80 одиниць військової техніки. Наразі точна кількість ворожих втрат уточнюється, але очевидно, що ураження були потужними – зафіксовано щонайменше 18 влучань дронів СБУ по табору. Всю ніч росіяни з навколишніх сіл обговорювали у соцмережах звуки вибухів. Хоча дуже дивно, як вони їх могли чути, адже російська влада відрапортувала, що ППО «збила всі безпілотники» і «без втрат», пише Телеграм-канал журналіста Андрія Цаплієнка.

Наші інтереси: 

Переносимо війну на територію ворога.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи