Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про постачання Україні боєприпасів домовилися понад 20 країн ЄС – ЗМІ

Категорія:

Тепер обговорюватимуть механізм закупівель. Міністр закордонних справ Словенії Таня Файон заявила, що 22 країни-члени ЄС підтримали спільну закупівлю для України боєприпасів. Видання STA, яке її цитує, зазначає, що відповідне рішення обговорювалося вчора у Брюсселі.

22110501.jpg

Фото: UKRAINE FIGHTS

"Як заявила міністр закордонних справ Словенії Таня Файон після зустрічі міністрів закордонних справ ЄС у понеділок у Брюсселі, Словенія входить до числа 22 країн Євросоюзу, які підтримують спільну закупівлю ЄС боєприпасів для України", – зазначає STA, яке цитує ZN.UA.

Далі міністри оборони усіх цих держав повинні обговорити механізм спільних закупівель на неформальній зустрічі у Стокгольмі. Вона відбудеться на початку березня.

Нагадаємо, глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель закликав 27 країн блоку прискорити виробництво та постачання боєприпасів для України, адже від цього може залежати результат війни з Росією. За його словами, окупаційні сили випускають близько 50 000 снарядів на день, тож наша сторона мусить бути на тому ж рівні спроможності.

 

Наші інтереси: 

Найважчий період війни, здається, вже минув, адже уся Європа вже стала на бік України й не дозволить Україні програти цю війну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи