Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Президент досі не вийшов на діалог із Меджлісом з приводу звільнення кримських татар

Світ:

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Ахтем Чийгоз заявляє, що ані Офіс президента України, ані сам президент Володимир Зеленський досі не вийшли на діалог із Меджлісом з приводу звільнення кримських татар з російського ув’язнення.

20010205.jpeg

Ахтем Чийгоз. Фото: eurosolidarity.org

Про це Чийгоз сказав в ефірі Радіо Крим.Реалії.

«У нас діалогу, на жаль, немає. Але… ми зустрічалися з прем’єром, ми непогано поспілкувалися і, на жаль, прем’єр, як і ми, не має відношення до процесу обміну. Ми обговорювали питання в рамках його компетенції. Понад годину тривала зустріч, і я вважаю, що для першого разу вона пройшла нормально», – розповів Чийгоз.

Раніше про відсутність будь-яких консультацій з боку Офісу президента з Меджлісом про звільнення політв’язнів повідомляв Рефат Чубаров.

Реакції Володимира Зеленського на заяви представників Меджлісу не було.

Наші інтереси: 

Нагадувати новій владі, що Крим - це Україна, а кримські татари - громадяни України, про я ких держава повинна також турбуватися.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи