Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
Наталка Артанія...
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Практика введення свідомості і тіла у Життя Вічне

Зараз ми УСІ маємо змінити і уже змінюємо колективну свідомість. А точніше: змінюємо колективну несвідомість на таку свідомість, що відповідає запитам творення нового людства  Нової Землі. Зараз ми прибираємо, витираємо, видаляємо, наче віджилі комп’ютерні програми, старі деструктивні програми матриці: програми брехні, ненажерливості, агресії, розбрату, убивства. Але фактично ми знищуємо одну велику програму смерті.

Те, що ви прочитаєте нижче, задумувалося як звернення до всіх новомислячих. А те, що ви або є, або готові стати такими, свідчить той факт, що ви читаєте зараз оці рядки.

Нове Знання стукається у двері вашої свідомості. Як реагує тіло?

А читаючи – водночас прислухайтеся: які відчуття викличе в тілі сказане. Чому саме в тілі? Бо тіло ніколи не бреше. І якщо ви уважні до свого тіла і вмієте з ним спілкуватися, то помітили, певно, як саме тіло ваше реагує на неправду, на агресію або на радість чи добру звістку. Тож якщо ваше тіло знітиться й запротестує – бо може бути й така реакція,  - значить, в ньому ще багато активно діючих деструктивних програм, які вас блокують і від яких доведеться позбавлятися. Це треба просто спокійно визнати як факт – без осуду себе чи негативних емоцій на будь-чию, в тому числі й автора допису, адресу. Але якщо тіло радісно відгукнеться, затріпоче й заспіває усіма своїми клітинами… як ранок, який нарешті дочекався сонячного світанку, - значить це ваше, ВАШЕ Знання. І воно, нарешті, стукається у двері вашої свідомості.

Ви - авангард Нової Свідомості. Або можете ним стати

Час поодиноких вісників минув. Але час авангарду, носіїв нової свідомості – тих, хто відкритий і уже сприймає енергії нашого завтра, енергії Божественної Землі, енергії Духовної України; тих, хто готовий служити і служить усім радісно, як Сонце, котре ллє своє світло на всіх без винятку, - цей час є сьогодні і завжди. І таких людей стає все більше. Фактично, вони – рятівники, більше того - спасителі. Тому що своєю свідомістю і практичними діями не дають стягнути Землю в трясовину хаосу, мороку, ненависті. І засівають колективну свідомість мислеформами Нового світу – Нової Землі. А самі вони, по суті, уже давно живуть там. І ця краса нових стосунків, коли всі живуть за божественною нормою Планети Людей, де твориться спільне благо для всіх, де люди допомагають і служать одне одному і всьому живому на планеті, - це дає їм наснагу виконувати цю Роботу для Землі. Серед нас є ще багато непробуджених спасителів. Але як тільки вони відчувають імпульс «час настав» - то швидко згадують себе і включаються в Роботу. Тому будьте уважні і слухайте підказки свого тіла.

Програму "Смерть" видаляємо, програму "Життя Вічне" встановлюємо. Зроблено!

Зараз ми УСІ маємо змінити і уже змінюємо колективну свідомість. А точніше: змінюємо колективну несвідомість на таку свідомість, що відповідає запитам творення Нового людства  Нової Землі. Зараз ми прибираємо, витираємо, видаляємо, наче віджилі комп’ютерні програми, старі деструктивні програми матриці: програми ненажерливості, агресії, розбрату, убивства. Але фактично ми знищуємо одну велику програму смерті. І ми маємо видалити корінь цієї смертоносної програми – невігластво і брехню в загальнолюдському масштабі. Бо і невігластво і брехня – це те, що вбиває не в переносному сенсі. І починати, друзі, кожному, як завжди, доведеться з себе. Бо іншого шляху просто нема.

Практичні дії Нової Свідомості. Перший  крок

І першим практичним кроком для реальної зміни своєї свідомості - це на клітинному рівні вписати, увібрати, всотати в себе основну думку-сферу Нової Свідомості:

  • "У всіх ситуаціях дію як Творець, дію у Свідомості Творця, дію творчо на користь одночасно для всіх".

І з моменту закріплення цієї думки-сфери  як платформи ми тепер, наче камертоном, перевіряємо на істинність внутрішню та зовнішню основи усіх рухів свого єства: дії сутності та особистості. Мислити і діяти в якості Творця поступово стане нормою нашого життя – Божественною Нормою. І ми зараз не будемо вважати такі заяви пафосними чи голосними, тому що в них насправді немає ні того ні другого: в них є тільки устремління до буття в новій свідомості, яке закладає основу для Життя Вічного. Життя Вічного в буквальному, практично буденному, а не  біблійному сенсі, - це Життя Вічне в своєму фізичному тілі, яке є найвищим даром Творця людині. Про це буде далі.

Як діє Творець? Як діємо ми, набуваючи Свідомості Творця?

Що робить Творець постійно, весь час, щомиті? Він постійно, кожну мить підтримує і відтворює наш світ. Ми зараз озираємося навколо себе, і нам здається цей світ константою. Однак він кожної миті заново відтворюється Творцем. А тепер уявіть, ЯКУ Любов при цьому відчуває Творець до свого творення – до цього світу і до нас з вами, до кожного без винятку? Відчуйте це по-справжньому, тілом, от просто тепер. Роззирніться навколо себе і побачте, як ніби з височенної гори ллється просто на вас потік Любові Творця. Відчуйте цей потік. Увійдіть у нього.

  • А тепер знайте: у кожного з нас в Потоку Любові Творця є свій власний Коридор Спасіння, де ми маємо ВСІ ЗНАННЯ ТВОРЦЯ про Спасіння і Життя Вічне.

І це дійсно так є. Людина має у своїх клітинах знання Життя Вічного. І  в цьому як раз і є основа «образу та подоби». Це Знання цілеспрямовано забивалося в людській клітині деструктивними програмами матриці, програмами антижиття, програмами брехні-смерті. Фактично у людини забрали її головне право і найвищий дар Творця – ЖИТИ ВІЧНО у своєму тілі. А жити вічно -  це не нонсенс і не фантазія - це істина Вищого Задуму.  І зараз ми засвідчуємо: настав час повернення Справедливості. Давайте зрозуміємо просту основоположну річ: нашому тілу більше не треба хворіти й умирати. Ми – ВІЧНІ. І наше тіло знає про це. Розум інтелектуальний можна обдурити, але розум клітин тіла - ні, бо саме в них закодоване Божественне Знання. І тепер у нас попереду велика, красива і творча Робота: навчити своє тіло свідомо бути вічним. Не хвилюйтеся: тіло згадає і Робота не забариться, якщо в колективній свідомості вкоріниться і проросте думка Божественної Норми для тіла жити вічно. Вібрації думки мають хвильову природу, і Матерія їх охоче підхопить і визнає «своїми».

Ідея Життя Вічного і її практичне втілення. Різниця є

Безумовно, це не означає: що от зараз почув ідею Життя Вічного – і все вже сталося. Сама по собі ідея може бути прекрасною, але так і залишитися ідеєю. Як от, наприклад, ідея Любові: промовляють це слово на безліч ладів, закликають любити, говорять про любов – але чи багато хто знає по-справжньому, що то є – ЛЮБИТИ - у сенсі нетривіальному? Отже, ідея – то лише насіння. І без практичних вольових цілеспрямованих дій кожного дня вона так і залишиться на рівні гарних слів, запальних гасел, якими сьогодні і так хоч греблю гати.

Ідея має увійти у свідомість, просякнути її собою і стати особистим надбанням – власним Знанням. Це Знання має стати вашим звичним і природним. Як от сьогодні, до прикладу, ви упевнені, що підете в небуття, відживши свої, у кращому випадку, років 80. Саме так запевніть себе у тому, що ВМИРАТИ ВАМ БІЛЬШЕ НЕ ПОТРІБНО. Ви можете залишатися молодим як завгодно довго – ЗАВЖДИ.  Тільки не в цьому присмерковому стані свідомості сьогоднішньої смертної людини, а у впевненому стані Свідомості Творця. Різниця є. Цьому треба свідомо навчатися – але ж це прекрасне творче і життєдайне навчання! Це практична робота для вас як Творця. І ще - це Радість і тріумф Життя.

Життя Вічне можливе лише за умови зміни свідомості. Готові жити у Свідомості Творця? Дерзаємо!

А тепер прислухайтеся, вчуваючись у своє тіло. Якщо зараз, читаючи оці рядки, ви відчуваєте свідоме чи підсвідоме роздратування або внутрішній протест – це означає, що стара програма смерті (матриця) ще сильно володіє вами. Але ж думка про вашу вічність все одно уже проникла у вашу свідомість! Підтримайте її. Укоріньте. Проростіть. Поливайте її вашою щоденною, щогодинною, щосекундною увагою – адже воно того варте. Зробіть свідомий вибір на користь життя свого тіла, яке не має кінця. А таке життя – Життя Вічне – можливе лише за умови Нової Свідомості.  Сьогоднішня стара колективна свідомість – згубна і руйнівна для тіла: з нею можна лише сяк-так існувати, змагаючись з хворобами, підступаючою старістю і неминуче чекаючи фіналу смерті.

Тому, друзі, хто сміливий, люблячий і дерзновенний, давайте розсунемо кордони свого сьогоднішнього сприйняття буття, піднімемо свої горизонти якнайвище, давайте впустимо Нове Життя на Нову Землю – нашу Землю, Планету Людей! Давайте станемо у перші лави творців нової колективної свідомості. Бо ж саме від неї залежить, яка реальність нас оточуватиме завтра за нашими вікнами і за якою нормою - Вічного Життя чи смертного тіла - розгортатиметься ця реальність у майбутнє.

Усім своїм єством давайте приймемо у себе, спершу на рівні думки,  найвеличніший Дар Творця людині – Життя Вічне для свого тіла. І це не лозунг – а правда життя. Правда Життя Нової Землі.

А тепер до практики. Бо, за свідченням мудрих, краплина практики вартує океану теорій. Отож.

Практичні дії кожного дня. З ними прокидаємося, діємо упродовж дня, з ними йдемо до сну.

Перше: "Дію творчо на користь одночасно для всіх". Цієї "мантрою" треба просякнути кожну клітину, щоб вона вже просто стала основою вашого буття апріорі.

Друге: "Дію завжди на Платформі Любові".

Третє: "Дію в Потоку Всіх Знань Творця: про реалізацію Життя Вічного для всіх; про Спасіння для  всіх; про Всебічний Гармонійний Розвиток всіх".

Це початкове введення у Свідомість Творця. Бо, перш за все, ми маємо мислити як Творець, мати мотивацію Творця  і діяти як Творець.

І якщо ці речі стануть ведучою домінантою вашого життя, ви щодня будете з радістю пересвідчуватися, як воно дедалі більше якісно змінюється. Поняття «вічність», "Життя Вічне", "вічне тіло" вввійдуть у ваше життя, з абстрактних перетворюючись на практичні  інструменти зміни вашого світогляду, а відтак  - вас самих і світу людей  навколо вас. Ваша свідомість наповнюється Радістю, бо з неї вилучено страх смерті. 

Ми стаємо програмістами власної реальної Вічності.

Передчуваю запитання і відповідаю. Так: масово такого ніхто і ніколи ще не робив. Хоча в  світі уже є люди, хто мислить і живе як ті,  хто не старіє тілом і має Життя Вічне. Я таких знаю:) Зерно вже засіяне і проростає в колективній свідомості. Коли колективна свідомість набере критичну масу людей вічних, станеться квантовой стрибок - у сферу Нової Землі. Чому саме у сферу? Бо Творець мислить сферично. Сфера є найгармонійніша форма світу. Ми також будемо формувати свої думки сферично, щоб наблизитися до гармонії Свідомості Творця. І все це - можливо, і все це - уже стається у нашому світі.

Адже завжди так: те, що вчора вважалося фантастикою, сьогодні стає нормою життя.

Згадаймо: кілька десятиліть тому ми не дуже знали, як вправлятися з комп'ютером, а сьогодні це один з основних оперативних інструментів нашої щоденної діяльності. Знання поширюється із швидкістю Світла. Зараз взагалі все, і думка і дія, розгортається блискавично швидко. 

І ми уже увійшли у Потік Знань Творця.

І це – лише початок. Все по-справжньому значне, дерзновенне і небачене, тільки починається:)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

В Біблії все описано коротко, неможливо описати те, що було до сказаного. Записано основне.
Ісус КАЗАВ про те, щоб Апостоли Живились Тілом Хреста, тобто приймали Енергію від Хреста, тому що Хрестос СПРИЙМАВ СЕБЕ НЕ ТІЛОМ, а ВСІМ ВІДРАЗУ, тобто самою суттю всього.

Всі Є ТІЛОМ ХРЕСТА, основою всього є Тіло Хрестове, цією Основою закликав Живитись Хрестос.

Апостоли знали чим Живиться Ісус, що споживання їжі не служило для Нього способом насичення.

ПІСЛЯ ТОГО, КОЛИ ЛЮДСЬКА СВІДОМІСТЬ ПЕРЕЖИВАЄ ПРОСВІТЛЕННЯ, СПРИЙНЯТТЯ ЛЮДИНИ ПОВНІСТЮ ЗМІНЮЄТЬСЯ. ЛЮДИНА ПЕРЕСТАЄ СЕБЕ ВВАЖАТИ ТИМ, КИМ СПРИЙМАЛА ДО ПРОСВІТЛЕННЯ. ЦЕ ДУЖЕ ГРАНДІОЗНИЙ ПРОЦЕС, ТОМУ ЗВУЧАЛИ СЛОВА - Я І ОТЕЦЬ - ОДНО!

Після того, коли Усвідомите Себе Тілом Хреста, зрозумієте Слова Ісуса і багато іншого.

А зараз просто прислуховуйтесь до свого Серця. До Серця, а не до ...

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Такого ще ніхто не робив. Тому в нас вийде!

Щиро дякую, Наталко! Діємо у свідомості Творця. Дерзаємо!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

"Ваша свідомість наповнюється Радістю, бо з неї вилучено страх смерті."-це речення Є квінтесенція всієї статті..
Дякую за РаДість пані Наталка..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Явсе Світ каже:
"Ваша свідомість наповнюється Радістю, бо з неї вилучено страх смерті."-це речення Є квінтесенція всієї статті..
Дякую за РаДісь пані Наталка..

Так, Явсе Світе, шановний друже, коли ми маємо у собі Знання Життя Вічного (не в біблійному, а кожноденному сенсі) змінюється все: і спосіб сприйняття реальності, і манера поведінки, а головне - радість від того, що ТАК МОЖЕ і ТАК МАЄ БУТИ. Задум був саме такий - людської богоподібної вічності. Можна трохи все осмислити - а потім діяти. Перші кроки мною описані (важливо укріпити основу), а далі буде.

Sapienti sat.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Миро, тисну твою руку :) ТАК! Головне - прийняти в себе і ввібрати кожною клітиною Істину Життя Вічного. Це - Робота і Велика Гра водночас. Але ж яка вартісна! А мета - уподобитися Творцю і жити на Землі у Свідомості Творця. І молодіти - замість старіти. І продовжити життя тіла у Вічність. І діяти - заради Життя Вічного для ВСІХ, заради спасіння і розвитку всіх. Служити всьому живому на Землі. Не боятися чогось не встигнути. Тепер ми для всього маємо час. І прокладаємо для інших шлях до істинного способу життя. Що інше може наповнити наше життя таким сенсом і Радістю?

Sapienti sat.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Може я щось не так зрозумів зі статті, але Ви про вічне життя в фізичному тілі на Землі?

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Так, п. Доброславе, саме про це. Лиш уявіть, що так не тільки може, але і має бути - по Божественній Нормі Творця.

Sapienti sat.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Ну, чесно кажучи я би не хотів жити вічно на Землі та ще й в одному тілі.

Духовним сутностям для постійного розвитку потрібно жити в різних тілах, статях, в абсолютно різних обставинах. А ті духовні сутності, які вже досягли дуже високого рівня розвитку, творять нові форми життя, нові планети, нові галактики, а не живуть на одній планеті в скупченні собі подібних.

І взагалі, ті хто досягли високого рівня розвитку надають перевагу існуванню в тонких світах, а не обтяжуванню себе фізичним тілом. Тим більше, що можливостей для творчості в вищих світах є набагато більше.

Наталка Артанія Кобза каже:
Так, п. Доброславе, саме про це. Лиш уявіть, що так не тільки може, але і має бути - по Божественній Нормі Творця.
Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Шановний Доброславе! По-перше, дякую за комент, по-друге - Ви читали неуважно, тому що у моєму викладі було зроблено кілька раз акцент на тому, що жити вічно у нинішній свідомості смертної людини - неможливо. Ви ж даєте відповідь саме з позиції цієї свідомості - свідомості програми матриці - програми смерті. Саме ця свідомість не дає людському тілу зберігати молодість і жити вічно - вона руйнівна уже саме своїми установками. Зрозуміти, про що я пишу, можна лише перемістившись свідомістю у вищу вимірність.

Цитую Вас:

Цитата:
І взагалі, ті хто досягли високого рівня розвитку надають перевагу існуванню в тонких світах, а не обтяжуванню себе фізичним тілом. Тим більше, що можливостей для творчості в вищих світах є набагато більше.

Насправді це не так. Ви ніколи не допускали, що людям на цю тему відомо небагато правди? Що не всі вчення, м'яко кажучи, правдиві? Людська свідомість завжди жорстко контролювалася - щоб люди думали саме так, як Ви зараз говорите. Насправді фізичне тіло є великою дорогоцінністю. Тому що його будує Душа для себе, Божественна Душа. Тобто не тіло має Душу, а Душа має тіло. Душа будує тіло з божественної матерії і бачить в тілі Бога - Творця. Змінивши парадигму сприйняття цього факту (з сьогоднішної позиції), зміниться сприйняття й інших.

В людині найсильніша якість (гуна) - це інерція. Людина завжди апріорі не схильна сприймати нове, бо для того треба змінюватися. Ох, як же ми цього не любимо) І ми будемо доводити, як нам подобається бути смертними і старіти, аби тільки не допустити в собі ніяких зрушень. Сидіти в тюрмі і доводити її переваги перед волею.

Хіба можна вважати нормою те, що людина, тільки набравшись досвіду, мудрості і почавши втілювати свої плани, - підсікається на зльоті смертю або хворобами тіла, пов'язаними із старістю? Душа дуже страждає, втрачаючи тіло. ТАК НЕ МАЄ БУТИ. І скільки б людина не вирішила жити у своєму тілі, вона має жити у МОЛОДОМУ і ЗДОРОВОМУ тілі. А це неможливо при нинішній свідомості смертної людини. Якщо ми хочемо наслідувати Нову Землю - увійти туди ми можемо тільки у Новій Свідомості - Свідомості Творця. Власне, тільки ті і увійдуть. "Багато званих, та мало обраних". Але ж ми хочемо, щоб усвідомили - ВСІ, і перейшли ВСІ. Ви думаєте, спасіння - це щось інше? Оце воно і є.

Життя нам треба змінювати на Землі, у своїй свідомості і фізичному тілі, а не бігти у тонкі світи - там нема умов для трансформації. І більшість душ після смерті взагалі зависає в астралі, де насправді нема життя - лише його видимість. Ну як от у ваших снах. До речі, сни як раз можуть показати, як звичайна людина почуватиметься в посмерті. І це ще в кращому випадку.

Вся Робота (переходу до нового виду людини) має бути виконана у фізичному тілі. Це не лише мої слова. Так вважали найвищі еволюціоністи і Вчителі світу Шрі Ауробіндо, Мірра Альфасса (Мати), Сатпрем. 14 років як вивчаю їхні роботи. Вони будуть належно оцінені саме Новою Землею.
Якщо буде бажання, на цю тему можна прочитати також "Киньте звичку вмирати" А.Клюєва.
Підсумовуючи вищесказане, ключовим словом залишається "метанойя" - "змінюйся".

Дякую Вам, Доброславе, за увагу.

Sapienti sat.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Згоден із Вами..Якщо мати можливість жити вічно,то це не значить,що потрібно жити вічно..Треба жити стільки скільки хочеться у здоровому і молодому тілі..А якщо є бажання переміститися у інший вимір чи світ,то завжди можна зробити це так,як Григорій Сковорода..Пішов викопав собі яму,зробив гігієну тіла і полетів із радістю в обійми Творця...
p..s..(жити вічно земним життям в моєму розумінні все рівно має якісь часові обмеження..)

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Із таким розумінням вічного життя на Землі я повністю згоден! Якщо духовна сутність отримає змогу покидати земний світ, в той час, який буде вважати найкращим для цього, це було б чудово!

Але вічне існування на Землі в одному тілі, як мета, це щось зовсім неправильне.

Явсе Світ каже:
Згоден із Вами..Якщо мати можливість жити вічно,то це не значить,що потрібно жити вічно..Треба жити стільки скільки хочеться у здоровому і молодому тілі..А якщо є бажання переміститися у інший вимір чи світ,то завжди можна зробити це так,як Григорій Сковорода..Пішов викопав собі яму,зробив гігієну тіла і полетів із радістю в обійми Творця...
p..s..(жити вічно земним життям в моєму розумінні все рівно має якісь часові обмеження..)
Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Потрібно ж людям дати щось краще ніж їм дають їхні смакові рецептори і процес спарювання..це друже гарна мотивація для тих,кому в цьому житті вже все надоїло..як це не прикро,але на стежину знань людей потрібно спочатку мотивувати маленьким обманом.правильніше сказати,що потрібно переграти їхнє ЕГО...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Люди, дорогі мої... Ви чуєте себе))? Якщо Ви так боїтеся Вічного - то що це говорить, як не закладена в вас стара програма матриці-брехні-смерті? Якщо ви вічні - то можете втілюватися де завгодно, можете на інші планети переселятися, ви стаєте подібними ТВОРЦЮ, його образом та подобою! НЕ біблійно, а по-справжньому. Ви уявляєте обсяги вашої потенційності)))? А ви говорите про те, що більше 150 років не подужаєте (шановний пан Доброслав говорить:) Вам пропонується НОВА Свідомість Творця. От коли в неї увійдете - то з її позицій будете оцінювати Життя Вічне. І це будуть зовсім інші речі, можу Вас запевнити:)

Sapienti sat.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Ну що ж, пані Наталко, тоді побажаю Вам досягти свого ідеалу - вічного життя в одному фізичному тілі. Навіть при тому, що в такому разі залишаться невикористаними дуже багато можливостей. Але це Ваша мрія, маєте право на неї! :)

А я ж піду іншим, більш природнім шляхом, і залишусь непривязаним до жодного зі світів.

Наталка Артанія Кобза каже:
Люди, дорогі мої... Ви чуєте себе))? Якщо Ви так боїтеся Вічного - то що це говорить, як не закладена в вас стара програма матриці-брехні-смерті? Якщо ви вічні - то можете втілюватися де завгодно, можете на інші планети переселятися, ви стаєте подібними ТВОРЦЮ, його образом та подобою! НЕ біблійно, а по-справжньому. Ви уявляєте обсяги вашої потенційності)))? А ви говорите про те, що більше 150 років не подужаєте (шановний пан Доброслав говорить:) Вам пропонується НОВА Свідомість Творця. От коли в неї увійдете - то з її позицій будете оцінювати Життя Вічне. І це будуть зовсім інші речі, можу Вас запевнити:)
Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Шановний п. Доброславе, ми з Вами поки не досягли розуміння, але до цього йде. Я не маю такої мрії - жити в одному фізичному тілі. Йдеться про ПРАВО ЛЮДИНИ жити вічно - стільки, скільки вона для себе визначить. А переходити в інше тіло, на інші планети, у інші світи людина має право не посередництвом смерті, а зберігаючи повну свідомість. Але в нинішній людській свідомості такі речі неможливі апріорі - бо це свідомість (не хочу писати "тваринна", але ж будьмо чесними) ще надто низька для таких речей. Всі ці речі можливі, коли ми входимо у Свідомість себе як Творця - а це свідомість Цілісності/Єдності. Йшлося про зміну колективної свідомості через зміну власної і право людини на Життя Вічне в практичному сенсі. Ті, кому "і так добре", хай залишаються на своїх частотах, в своїх вимірах, бо насильно свідомості не зміниш, і це не є моїм завданням. Моя задача - це розширення людської свідомості через Знання, що йдуть через мене.

Дякую Вам щиро - за Ваші питання і рух Вашої свідомості до вдосконалення.

Це була відповідь на Вашу цитату:
"Ну що ж, пані Наталко, тоді побажаю Вам досягти свого ідеалу - вічного життя в одному фізичному тілі. Навіть при тому, що в такому разі залишаться невикористаними дуже багато можливостей. Але це Ваша мрія, маєте право на неї! :)"

Sapienti sat.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Насправді фізичне тіло є великою дорогоцінністю. Тому що його будує Душа для себе, Божественна Душа. Тобто не тіло має Душу, а Душа має тіло. Душа будує тіло з божественної матерії і бачить в тілі Бога - Творця.

Звичайно, Душа будує тіло з божественної матерії, для можливості проходження "навчання" на Землі і виконання певних завдань. Але після того як духовна сутність уже "переросла" цю "школу" вона відправляється в вищі світи для продовження навчання. Так само як дитина після дитячого садочка відправляється в школу, а потім у ВУЗ. Для чого тоді потрібно "навчання" на Землі? Для того, щоб духовна сутність виросла достатньо, щоб мати можливість існувати в вищих світах при свідомості.

Цитата:
Сидіти в тюрмі і доводити її переваги перед волею.

Саме так. Якщо духовна сутність вже виросла до того рівня, що здатна творити і розвивати нові планети і галактики, то їй, звичайно не місце на маленькій планеті.

Високі духовні сутності інколи втілюються в людська тіла для того, щоб бути Вчителями для людства. Але якщо на Землі все населення вже буде досить високого рівня, в цьому відпаде необхідність.

Цитата:
Хіба можна вважати нормою те, що людина, тільки набравшись досвіду, мудрості і почавши втілювати свої плани, - підсікається на зльоті смертю або хворобами тіла, пов'язаними із старістю? Душа дуже страждає, втрачаючи тіло. ТАК НЕ МАЄ БУТИ.

Тут абсолютно згоден. Якщо ми очистимо свою свідомість і станемо кращими, то отримаємо можливість жити можливо 150 років. Цього часу буде повністю достатньо для того, щоб здійснити все чого "бажає душа" і насититися життям в одній з ігрових ролей. Тому вже ніхто не буде покидати цей світ з "важкою душею".

Доречі, згадав про Свідків Єгови, які теж вірять у вічне життя на Землі.

Цитата:
Життя нам треба змінювати на Землі, у своїй свідомості і фізичному тілі, а не бігти у тонкі світи - там нема умов для трансформації.

І знову згоден. На Землі дійсно дуже хороші умови для трансформації свідомості. Інакше сюди би не "йшли" вчитися. Тим більше РАЙ - це в першу чергу стан свідомості. Тому не треба його шукати ні на Землі ні в тонких тілах. Треба його шукати в собі, незалежно від місця перебування. В тонких світах дійсно менше умов для навчання, тому що там немає стільки труднощів. Але там незрівнянно більше можливостей для творчості.

Цитата:
І більшість душ після смерті взагалі зависає в астралі, де насправді нема життя - лише його видимість

Мабуть що не більшість, а меншість. Дійсно, якщо рівень розвитку сутності не дозволяє їй існувати при свідомості в вищих світах, то приходиться зависати деякий час в астралі, після того знову втілюватись на Землі, щоб розвинутись до рівня, коли після чергової земної "смерті" можна буде піднятись у вищі світи та перебувати там при свідомості.

Астрал - це тільки один і нижчий рівень тонких світів. Після нього йдуть інші світи, і що вищі, тим більший рівень задоволення від перебування в них. І в кожен з цих світів може потрапити тільки сутність, яка досягла рівня розвитку, що відповідає саме цьому світові.

Цитата:
Ну як от у ваших снах. До речі, сни як раз можуть показати, як звичайна людина почуватиметься в посмерті. І це ще в кращому випадку.

В більшості випадків сновидіння - це мандрівки душі по різних рівнях астралу. Якщо сни жахи - то це нижчі рівні астралу, де живуть негативні сутності. Якщо сни хороші - то це переважно вищий рівень астралу, або ж уже ментальний план. Якщо логічно подумати, то дійсно, сни можуть підказати місце де перебуватиме людина після смерті. Наприклад, якщо людина памятає тільки сни-жахи, то значить духовна сутність людини може існувати при свідомості тільки в низьких астральних сферах. І саме туди потрапить ця людина після смерті. Але це стосується тільки дуже низькорозвинених людей, а більшість людей потрапляють в вищі сфери астрального світу і в ментальний світ. А там все дуже гарно. І можливості для духовної сутності незліченно більші ніж на Землі.

Цитата:
Вся Робота (переходу до нового виду людини) має бути виконана у фізичному тілі.

Так, Земля та існування в фізичному тілі - це найкращі місця для швидкого росту духовної сутності. Принаймні, на початкових етапах еволюції.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Пане Доброслав, шановний, Ви продовжуєте опонувати все з тої ж старої позиції старої свідомості. Ви так мене, на жаль, і не почули. Про вищі світи і про астрал мені відомо - у такій мірі, що можу читати про це лекції:) Провела свою свідомість свого часу через будизм, Агні йогу, Адвайту Веданту та немало іншого. Останні 14 років - Інтегральна (Вища) Йога. І можу твердити, що вищих вершин за Шрі Ауробіндо та Матері (Мірра Альфасса) у питанні духовної та тілесної еволюції не досяг на цю мить жоден смертний. І основним ключем їхньої роботи було саме тіло: ключ до Переходу - в НЬОМУ. Тіло і Життя без Смерті. А зараз цю Роботу на Землі роблять інші вічні. І це неорана цілина нашої Свідомості - розкриття таємниці тіла. Оте "вище", що досі шукали по Нірванах, воно саме в ТІЛІ, якого ми досі не знаємо, не маємо з ним контакту і не чуємо. Поки що наші тіла живуть окремим життям - невідомі, непізнані, закриті печатками. Хоча клітини тіла мають свідомість - Божественну Свідомість.

Цитата:
Так, Земля та існування в фізичному тілі - це найкращі місця для швидкого росту духовної сутності. Принаймні, на початкових етапах еволюції.

Йдеться про те, що своєї Новою Свідомістю ми маємо зробити Землю отими "вищими світами" - отут, в Матерії, ставши НОВИМ ВИДОМ людей. Притягнути "вищі світи" на Землю. А це можливо за умови усього іншого: іншого ставлення одне до одного, інших цінностей, іншого тіла - багато чого "іншого". Тож не бажаючи у собі справжніх змін - нічого цього не станеться (або станеться - тільки з іншими); дискусії на цю тему нічого не змінять.

Земля зараз інтенсивно змінює своє тіло - і скидає зайвий баласт, що ми всі відчуваємо як катаклізми, війни і різні важкі речі. І якщо ми йдемо назустріч еволюції і бажаємо змін - ми щось практично робимо, щоб полегшити цей процес, мінімізувати катастрофи та інші негативні події.
Читати розумні книжки - це ще не зміни свідомості. "Краплина практики вартує океану теорій" (Мірра Альфасса).

Sapienti sat.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А чи відпаде?
В "школі на Землі" завжди буде потреба у Вчителях. Школа на те й школа!

Доброслав Велесовий каже:
Звичайно, Душа будує тіло з божественної матерії, для можливості проходження "навчання" на Землі і виконання певних завдань. Але після того як духовна сутність уже "переросла" цю "школу" вона відправляється в вищі світи для продовження навчання. Так само як дитина після дитячого садочка відправляється в школу, а потім у ВУЗ. Для чого тоді потрібно "навчання" на Землі? Для того, щоб духовна сутність виросла достатньо, щоб мати можливість існувати в вищих світах при свідомості.
...
Високі духовні сутності інколи втілюються в людська тіла для того, щоб бути Вчителями для людства. Але якщо на Землі все населення вже буде досить високого рівня, в цьому відпаде необхідність.

Мені подобається "жити вічно"... Треба спробувати.. хоча.. кажуть "не пробуй, а бери й роби - дій". Банзай!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Наталко, дуже цікаво написано. З моєї точки зору людина, яка прагне жити у свідомості Творця Всесвіту, повинна пізнавати правила Творця Всесвіту і жити в гармонії з цими правилами. Правила Творця Всесвіту записані в ДНК наших клітин. Якщо людина їх виконує, то отримає Життя Вічне.

Радіймо!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Пане Василю, дякую. Ви вірно формулюєте, але це трохи з прописних істин. Де ви бачили людину, яка б, виконуючи правила Творця, жила вічно у фізичному тілі? І хіба Ви знаєте правила Творця? Чи хтось інший їх знає? Поки не перебуваєте в ЙОГО свідомості? (Якщо Ви говорите про церковні заповіді, то в статті йдеться не про це.)
Розумію, що викладене мною не одразу сприймається (і наразі, можливо, взагалі обмеженим числом сміливих духом), бо заважають шкідливі програми, якими віками блокувалася свідомість Людини. Але зараз уже настав час, коли ВСЕ МОЖЕ БУТИ ЗМІНЕНО (бо темні вже не мають влади над планетою). Але цього треба не лише забажати - цим треба ЖИТИ і ДИХАТИ.

Sapienti sat.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

І Цим треба бути :) І так і є, просто відкрийте Це в собі - усвідомте. Згідно Його задумів всі ми з нього підсвідомо прийшли в цей світ-вимір, що виразилось через істинну символіку і ми всі до нього маємо тепер вже свідомо повертатись, що також виражається через істинну символіку. Зараз ми перебуваємо в третьому вимірі, де мають місце час і простір в зрозумілому для нас значенні, тому рух за третій гетьманат і логічно символізувати жовто-блакитним прапором (зверху вниз). Та при переході на п"ятий вимір, на порозі якого ми зараз знаходимося, логічніше було б назвати рух за п"ятий гетьманат з жовто-блакитним прапором (знизу вверх). Тільки тоді ми спроможемося гармонійно вписатись в задуми Творця - свідомо ставши самі Цим (ним).
Істина перед нами і починається з нас.

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Вікторе. Те, що було мною написане, взагалі не було загальними фразами. Якщо Ви не помітили - там конкретні речі для конкретних змін у конкретно вашому тілі, щоб вийти із свідомості смертної людини і осягати зовсім іншу площину буття Нової Землі. Жити у Свідомості Творця - не в переносному сенсі. Загальних фраз завжди багато. Ми так до них звикли, що не помічаємо, коли до нас приходить дещо інше. Конкретних дій - вкрай мало. Мною пропонувалися конкретні дії: кроки для зміни сьогоднішньої свідомості смертної людини і вихід з програми-матриці.

Sapienti sat.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Ось вам казка про виміри https://www.youtube.com/watch?v=V0Ka68IzYgU, а в кожній казці є доля казки також :)

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Пані Наталю, це надзвичайна інформація, яка, останнім часом, просто заливає мене з головою. :)

Погляньте-лише на це відео: https://www.youtube.com/watch?v=LmNluNDNtuA з позиці 6:00:00 протягом 5 хв. (бажаючі можуть почати на дві хвилини раніше, що схопити контекст, а хто хоче ще більшого - з 4 години:45 хв - це кінцівка відео з максимальним насиченням позитивною інформацією, для загального розуміння можна переглянти й усе відео).

Про вічне життя у власному тілі можна багато знайти й у Ольги Подоровської. У неї можна знайти пояснення, що це, насправді, життя у Райдужному тілі з періодичною матеріалізацією у цьому світі для здійснення бажаного. Тож - ніхто нікого не змушує жити прив’язаним до цього світу. Вічне життя у власному тілі - це лише розширення власних можливостей, зі збереженням власного усвідомлення, що не переривається смертю.

Тож - Будьмо авангардом Нової Землі, Нового Людства!

Хай Буде! :) Працюймо!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Дякую, Вадиме, за натхненний текст і відчуття суті трансльованого звернення до новомислячих, переданого через мене. Чому пишу "через мене" - бо ясно ж, що у Творця нема на землі рук, окрім наших, і тіл, окрім наших, з їхніми можливостями бути провідниками ідей, знань, почуттів Вищого тощо. Звичайно, не сама людина береться щось транслювати на простір - вона отримує імпульс це робити. А коли це відбувається на користь УСІХ, задля гармонійного розвитку ВСІХ, заради Життя Вічного для ВСІХ - натхнення збільшується в рази))

Цитата:
Вічне життя у власному тілі - це лише розширення власних можливостей, зі збереженням власного усвідомлення, що не переривається смертю.

Так, Вадиме, суть передана вірно. Ми на сьогодні навіть уявити не можемо, які матимемо можливості, будучи вічними. Люди, коли чують про це, уявляють вічність у старих тілах і з старою свідомістю. Це велике непорозуміння. Ні, ми змінимося до невпізнаваності навіть по формі) Якщо згодимося йти у Нову Землю. Хто "не погодиться" через рівень свідомості (таких буде немало), буде продовжувати еволюцію, мабуть, в умовах інших трьохвимірних планет.
Десь у біблії якось мелькнуло: "Не вмремо, але змінимося" (здається, у "Посланні до Коринфян" - аж самій дивно, що раз-по-раз цитую біблію))
І ще. У нас є шанс прийняти умови духовної подорожі в Свідомість Нової Землі посередництвом Свідомості Творця, аналогу якій не мав до нас ніхто з смертних (ну, наскільки нам відомо, в усякому разі).
Хіба від одного цього не захоплює дух))? Люди, будьмо юними у своїх прагненнях ВИСОКОГО!

Sapienti sat.

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Кілька років тому побачив та прочитав це http://magov.net/blog/4306.html
Так як інформація по темі, вирішив нею поділитися. І ще одне - можливо, механізм старіння і смерті запускається, коли дитина вперше чує (або бачить) померлу людину (як правило, у своїй сімї) і дорослі їй це "пояснюють".

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Те, що взагалі така інфо з'являється там і сям, стукається в людську свідомість і має резонанс, свідчить про те, як люди глибинно спраглися Істинної Реальності, за Нормою Творця по програмі "Життя Вічне" - замість деструктивної антибожественної програми "смерть".
Щодо дітей, то вони приходять у цей світ чистими і знаючими, тому діти по природі своїй РАДІСНІ. Але батьки і соціум швидко ставлять їх "на місце", спочатку хрестячи їх церковно (тим самим вводячи у егрегор смертності) і навчаючи їх своїм "знанням", які насправді, по суті своїй, є сліпотою і невіглаством. У англійців є прислів'я: "Сліпий веде сліпого".
Дякую, Світе Розумний!

Sapienti sat.

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Пані Наталко до Вас є наступні питання і прохання по темі:
1. Що означає "Потік Всіх Знань Творця: про реалізацію Життя Вічного для всіх; про Спасіння для всіх; про Всебічний Гармонійний Розвиток всіх" і де його знайти.
2. Все ж таки, думаю, варто більш конкретизувати практичні вправи.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Вітаю, п. Олеже. Відповідаю.

Цитата:
1. Що означає "Потік Всіх Знань Творця: про реалізацію Життя Вічного для всіх; про Спасіння для всіх; про Всебічний Гармонійний Розвиток всіх" і де його знайти.

Ви маєте на увазі це визначення? Потік Всіх Знань Творця - це взагалі Інформація, Світло, яке заливає планету. Якщо ти видячий - ти це бачиш, якщо інтуїтивний - бачиш всередині себе, якщо ні те ні інше, приймаєш аксіоматично.
Але ж тут немає нічого незрозумілого ніби. "Де його знайти" - це мій текст, авторський. Його база: близько 15 років заглиблення в тему розуму клітин, свідомості тіла, Життя без смерті (роботи Шрі Ауробіндо, практичний досвід Матері (Мірри Альфасса): "Аґенда Матері" в 13 т.; книги Сатпрема "Божественний матеріалізм", "Новий вид", "Мутація смерті", "Розум клітин" - це навскидку). Ну і після такої теорії - практичне навчання у Школі Вічних у Майстра Айгуль Адилбаєвої.
Якщо Ви будете цікавитися питаннями Життя Вічного - інфо сама припливатиме до Вас по закону притяжіння.

Цитата:
Все ж таки, думаю, варто більш конкретизувати практичні вправи.

Зараз моєю метою було посіяти насіння. І дати перші вправи. Якщо до них підійти відповідально, то роботи на перший час вистачить. І вони досить конкретні. Коли щось не ясно - питайте. Відповідатиму.

Більш конкретно - це далі з тими, у яких не звичайна цікавість, а спрага.

Sapienti sat.

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

https://www.youtube.com/watch?v=64COePnfon0&feature=youtube_gdata_player

Панове, все ж чудово. Не сваріться, будь ласка. Це ж беземоційний текст, й дуже легко невірно зрозуміти розставлені людиною акценти. Ми ж усі прагнемо розвитку й самореалізації. Тож - Розвиваймося, а там, після розширення свідомості, побачимо, хто скільки часу потребуватиме для життя на Новій Землі.

Вольному ж Воля, ніхто нікого не примушує. Погляньте на це чудове відео.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Ми ж усі прагнемо розвитку й самореалізації. Тож - Розвиваймося, а там, після розширення свідомості, побачимо, хто скільки часу потребуватиме для життя на Новій Землі.

Вірний підхід, Вадиме. Радію спільнодумцю)
Дійсно, такі фільми цікаві, що й казати. Але, коли вже є викристалізувана мета, ти рухаєшся як ракета - тільки в своєму напрямку. І вже ні минулі життя, ні різні інтерпретації реінкарнації, ні Хроніки Акаші чи чогось з цього плану не сильно привертають увагу, бо відволікають від головного.
Але я сама проходила етап, коли "цікаво все", коли "хочу все знати" і "вся інфо - моя") Це природний хід речей.
Але хочу сказати: є такий простір - Реального Я - де зникають всі питання, а є лише ОДНЕ ТОТАЛЬНЕ ЗНАННЯ. І ти є НИМ.

Sapienti sat.

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Класний фільм...

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Дякую. Взагалі мене цікавить, як стати Творцем, ідея вічного життя в тілі здається неймовірною хоча думаю вона здійсненна, проте людині коли вона отримає життя вічне в конкретному тілі захочеться смерті, оскільки людська природа вимагає змін і різноманітності. За джерела інформації по темі дякую.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

П.Олеже, прочитайте текст ще раз - а, можливо, і ще. Часом люди читають і сприймають у переносному сенсі те, що пишеться. А я писала - у прямому. І ті мислеформи, що виділені жирним, є мислеформами Вас як Творця. Тобто як діє Творець в стосунку до цього світу:

  • Діє творчо одночасно на користь усім.
  • Діє заради спасіння всіх.
  • Діє заради гармонійного розвитку всіх.

Треба навчатися мислити і діяти як Творець. Це - можливо. Якщо не ускладнювати і дивитися ясно, не замиленим попереднім досвідом оком.
Не треба ув'язувати цю інформацію з попереднім досвідом. Бо вона нова, і її нема з чим порівнювати. Звільніть для неї у своєму мозку окрему ділянку:) Просто станьте чистим білим листом, на якому напишіть: "Я вічний". І проскануйте, які відчуття виникли у тілі.

Цитата:
проте людині коли вона отримає життя вічне в конкретному тілі захочеться смерті, оскільки людська природа вимагає змін і різноманітності.

На це я Вам можу відповісти: зараз Ви мислите посередництом старої програми. Тобто Ви зараз дивитеся/сприймаєте інфо через багато мутних фільтрів старого досвіду, і розуміння, як воно може бути у вічному тілі, поки що закрите. Сприймайте нове, як дитина - просто й безпосередньо:)

Sapienti sat.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Все вірно, йдеться про те що сама структура тіла має змінитись, а починати слід із свідомості. Та незрілим Душам потрібно ще пройти ряд перевтілень крізь час та простір, щоб змогти перевести це знання в фізичний план змінивши: свідомість - ДНК - клітини - суть. Тіло - храм Господа-Духа, має змінюватись починаючи від вугле-водневої структури, потім кристалічна і потім світова - єднання тіла з Абсолютом - одухотворення матерії.
Цей шлях пройшов Ісус, а найближче до нас в часі пройшов цим шляхом святий Рамалінг. http://www.bessmertie.org/forum/index.php?showtopic=328

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Дякую, п. Вікторе, суть вірна. Просто люди звикли думати, що деякі речі (такі як вічне тіло, наприклад) тільки для святих, а для всіх інших нормою є смертне тіло. Але смертне тіло - не норма, а відхилення від норми, бо Творець творив людину за своїм образом та подобою - здоровим, сильним, вічним. Хвороби і смерть внесені в програму людини із спеціальною, і звичайно, антибожественною і антилюдською метою.

Sapienti sat.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Нормою для будь кого є те що він досяг в даному відрізку простору-часу. Але коли Він виходить за ці рамки, норма для нього також змінюється. А святі для нас виступають просто як можливий приклад для наслідування - небільше. В кожного з нас свій шлях - в чомусь неповторний і чим більше цих Шляхів буде тим краще...

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Так, п. Вікторе, чим більше шляхів, то краще. Але є завжди основа, фундамент, на який ти опираєшся. Якщо цей фундамент - програма "смертне життя", то на ній багато не досягнеш. Тому "Змінюйся!" має бути девізом кожного нашого дня. Змінюйся і Пізнавай. Зараз є шанс долучитися до справді Нового і ще досі не знаного - до ЖИТТЯ ВІЧНОГО. Протестують лише установки матриці, вони, на жаль, живучі. І людина починає вишукувати, а що ж мені в цьому не подобається... Люди, та вже нарешті прокидаймося: перед вами відкривається ВСЕСВІТ з усіма його - неможливо навіть уявити в усій повноті! - можливостями. А ви мляво шукаєте аргументи, щоб лишатися у своїх мишачих нірках?

Sapienti sat.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Дякую П. Наталко за статтю, може через неї хтось краще почне розуміти мої статті

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

З чого Ти Друже зробив висновок,що Твої статті погано чи неправильно розуміють читачі..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Рада була послужити на користь) Ваші статті почитаю, дякую.

Sapienti sat.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Можна розуміти правильно, а можна вірно. І повністю, чи десь неповністю також.
Я сам інколи перечитую ці статті і кожен раз відкриваю щось нове. Фактично я такий як ми всі, мої Друзі !

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Пані Наталка, що Ви думаєте про теперішній славень (гімн) України..В ньому напевно теж закладена погана програма..чи може він сам і являється деструктивною програмою для нашої країни,котра топчеться на місці вже ціле покоління...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Дякую за питання, друже. Я дуже люблю наш гімн. Його музика піднімає дуже високо. Де б я його не чула - хоч посеред вулиці, - рука на серці. Але ви праві, його програма - то уже історія, нині вона ніби примушує ходити по колу. Музика, моїм відчуттям, має лишитися, а от слова треба нові. Не чекаючи милості від природи, десь років 7-8 тому я склала новий славень і - як Творець:) - заклала в нього нову програму і відпустила на простір. Ось тут, починається словами: "Слався, слався, Україно, духу правда й воля! Твоє сяйво над світами, велич твоя доля!"
https://www.ar25.org/article/slaven-ukrayini.html (З того часу був і більш удосконалений варіант, знайду - пришлю).
Протягом останнього року було не раз, траплялися на очі нові тексти гімну Нової Духовної України, просто від звичайних людей - дуже щирі, дуже гарні тексти, дуже працюючі у програмному сенсі. Так що слова для славня Нової Духовної України нам треба, безумовно, нові. Яскраві слова СИЛИ, що творять могуть і вічність в Любові. Але щодо поки сьогоднішнього гімну - рука завжди буде на серці. Так відчуваю.
Щиро дякую, Друже, що підняли цю тему.
Дарую Вам вірш:

Пречистій Матері, коханій Україні

Хіба ми знали, коли просто собі жили,
Сміялися, буденне щось робили…
Хіба ми знали в ті звичайні мирні дні,
Що є така любов у нашій глибині?
Ти завжди була, але якось повсякденно,
Ну просто як земля, над головою – небо,
Ти як повітря, що його не помічаєш,
А просто з диханням всяк час в себе впускаєш.
Ти ніби сонце, що над нами вічно сяє,
І кожен з нас собі те сонце завжди має…
Але коли біда продерлася до хати,
Одразу спалахом: пречиста наша Мати!
Тебе лиш маємо плекати, боронити,
Тебе від злого наша воля захистити…
Бо б’ється серце в грудях: ти єдина,
Ти наша доля, наше ВСЕ – ТИ, УКРАЇНА!

Наталка Артанія Кобза
13 червня 2014 р.

Sapienti sat.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дякую за відповідь пані Наталко і окремо за гарний вірш..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

У вас дуже гарний текст Славеня!

Дякую Вам пані Наталко за вірш!

Хотів би почути вашу думку щодо моїх родумів на цю тему:
https://www.ar25.org/article/ariyska-symvolika-prapor-i-gerb-video.html#comment-23331

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Щиро дякую Вам, п. Анатолій! Свою думку висловила у коменті на Вашій сторінці - думка дуже слушна. Все у світі відбувається за Законом Найвищої Гармонії. І коли ми у своєму вимірі діємо згідно цього закону - маємо для себе мир, лад, золоту пропорцію свого життя. Коли відхиляємося - маємо усі знані вже викривлення, хиби, страждання тощо.
В основному люди діють неправильно від того, що не мають знань. А ще прикріше від того - що не прагнуть їх мати.
І наше головне завдання, найголовніше сьогодні бачиться в тому, щоб діючи у свідомості Творця (а це значить - одночасно на благо УСІХ) передавати його ЗНАННЯ: про Життя Вічне для ВСІХ, про гармонійний розвиток ВСІХ, про Спасіння для ВСІХ. Що таке "спасіння" - це змінити кожному, а значить усім колективну свідомість, щоб мати можливість перейти разом із Землею у вищий вимір.

Sapienti sat.

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

До речі, про гармонію. Можливо, це, дещо, приземлене спостереження, проте я помітив за собою, що обставини навколо також складаються таким чином (й ми для цього приймаємо в певний час певні рішення чим формуємо таку собі... "лінію поведінки") щоб бути узгодженими між собою.

І тут потрібно просто бути чесними із собою коли все стається трохи не так, як це бачилося.. бо не можна однією 5-ю точкою сидіти на двох стільцях.. :)

Людині залишається не змінювати цю лінію надто кардинально й надто часто, або ж бути готовою до наслідків.. З усім розумінням й прийняттям, як-то кажуть. :) Бо обставини почнуть підлаштовуватись вже під новий напрямок й, враховуючи певну інерційність системи, можуть "трохи" бити.. :)

Це як на швидкості їхати по дну вузького каньйона. :) Він-то повертає у бажаний нам напрямок... але, можливо, не так швидко, як хотілося б..

Це загалом, підтверджує твердження у різних джерелах (у Кастанеди, наприклад).. :) про те, що рішення потрібно приймати лише один раз і більше не змінювати. Зважаючи на описані вище спостереження - це стратегія досягати найкращої ефективності.

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Пані Наталю, я іще раз прочитав Вашу статтю і всі коментарі. Мені згадалося, що я десь читав про те, що нова матриця людини буде мати досконале фізичне тіло, це тіло буде мати меншу щільність. Якщо це так, то ідея про Життя вічне у фізичному тілі стає зрозумілішою.

Радіймо!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Так, вірно. Наше тіло змінюватиметься (УЖЕ змінюється) і матиме зовсім іншу структуру. "Не вмремо, але змінимося" (с).
Саме зараз багато людей відмовляються від тваринної їжі (м'яса), бо споживання його затримує свідомість на низьких частотах і продукує дозвіл на вбивство.

Sapienti sat.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Саме так, енергія найбільш щільна у вуглеводневій структурі, а переходячи в кристалічну, а потім в світову стає менш щільною та більш якісною. І в такому більш якісному стані вона отримавши потрібний досвід, примножившись при цьому і самоусвідомившись за допомогою інструменту Душі, природньо піднімається спочатку в простір кращих подій - п"ятий вимір, а потім вище - прямує до Творця.

Світ це лише відображення Тебе

Сторінки

  • Сторінка
  • of 3
  • >