Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Порятунок від спеки у Миколаєві: рятувальники встановили ”Освіжаючу рамку”

Світ:

У центрі Миколаєва поставили рамку, яка розпилюватиме воду, аби люди могли освіжитися у сильну спеку. Її встановили на розі вулиць Соборна та Адміральська 3 серпня, повідомляється на сайті Миколаївської міськради.  

Очікують, що комплекс допоможе тим, хто погано переносить спеку.

"Згідно з прогнозом протягом 3 днів у нас буде спека близько 40 градусів", – зазначив перший заступник міського голови Андрій Дадівєрін.

"У зв'язку з настанням сухої, спекотної погоди ми звернулися до Головного управління ДСНС у Миколаївській області з проханням встановити на вулиці Соборній рамку санітарної обробки", – повідомив він.

"Люди, які відчувають себе погано, зможуть пройти через рамку, охолодитися і відчути себе краще. Рамка дає дрібне дисперсне розпилення води", – уточнив Дадівєрін.

Рамка працюватиме з 10:00 до 18:00, поки в місті буде спека, за прогнозом – найближчі 3 дні.

 

 

Біля рамки чергуватиме рятувальник.

 

Наші інтереси: 

Класна ідея! Молодці миколаївці - швидко відреагували.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи