Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прозріли? Політика локдаунів шкідлива і має бути скасованою – Університет Джонса Гопкінса (США)

Категорія:

Світ:

Про це йдеться у матеріалі мозкового центру ковід-афери – Johns Hopkins University – за січень 2022 року "Огляд літератури та метааналіз впливу локдаунів на смертність від ковід-19". Псевдовчені отримали команду тихо відповзати.

220204johnshopkinsschoolofmedicine.jpg

Johns Hopkins School of Medicine
Johns Hopkins School of Medicine

На своєму Телеграм-каналі Захар Мілютін опублікував висновки цього матеріалу:

Локдауни практично не вплинули на смертність від COVID-19. Карантини, введені в Європі та Сполучених Штатах, знизили смертність від COVID-19 в середньому лише на 0,2%. 

В той час згідно з висновком цього метааналізу, карантинні заходи мали незначний або не мали жодного ефекту на здоров’я населення, зате призвели до величезних економічних та соціальних витрат. 

Отже, політика локдаунів є необґрунтованою і як від інструменту пандемічної політики від неї слід відмовитись.


Не пройшло і два роки, як ці псевдовчені визнали очевидне. Як завжди, виникає запитання – вони ідіоти чи лише придурюються? Чи одночасно перше і друге?

Відповідь – у статті "Політична зоологія".

 

Наші інтереси: 

Через 2 роки нарешті дійшло! "Ізоляція населення створила умови для того, щоб люди більше хворіли". Про це 9 червня 2020 року розповіла Надія Жолобак – український мікробіолог і вірусолог, кандидат біологічних наук. А американський професор Кнут Вітковські (Knut Wittkowski) говорив про це ще на початку квітня 2020 року! Німецький інфекціоніст професор Сухаріт Бхакді (Sucharit Bhakdi), казав, що антивірусні заходи призводять до самознищення та колективного самогубства. Реакція політиків на коронавірус гротескна, абсурдна й дуже небезпечна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи