Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Похмілля після лівацьких погромів у США буде важким – відкрито півтисячі справ

Спецтема:

Генеральний Прокурор США Вільям Барр повідомив, що Міністерство юстиції відкрило понад 500 справ щодо заворушень, які прокотились Сполученими Штатами.

20200627williambarr.jpg

Вільям Барр / William Barr

Коли активісти «Black Lives Matter» та «примкнувші» до них американо-гопники із захопленням крушили все і вся, вони не врахували деякі деталі.

Коли вони громлять магазини, розмальовують непристойними написами стіни, б’ють перехожих тощо – то розбиратись з порушниками закону має місцева влада. Оскільки майже всі заворушення відбувались у містах, де мерами є представники Демократичної партії, яка негласно підтримувала «протести», то сподіватись на те, що місцева влада почне розбиратись із вандалами – марні надії.

Але ж вони узялись і за пам’ятники. А тут халепа. Більшість пам’ятників знаходиться у муніципальній власності, але є окремі пам’ятники, які знаходяться у федеральній власності. А, наприклад, у м. Вашингтон майже всі пам’ятники – у федеральній власності. Також є пам’ятники у власності міністерства оборони та ветеранських організацій, що де-факто ідентично федеральній власності.

Вандалізм стосовно цих пам’ятників – це посягання  на федеральну власність. І карну справу тут порушує не місцева влада, а одразу міністерство юстиції. І покарання по таких справах набагато серйозніше.

Крім того, є купа дрібних нюансів, через які міністерство юстиції може порушити карну справу по окремих епізодах заворушень через голову місцевої влади. І цим зараз теж акуратно займається команда Генерального прокурора.

«Вони не виконують свою роботу», – зауважив Барр про місцеві уряди, які не реагували на погроми та вандалізм.

Також Барр зауважив, що є багато даних, що в мирні акції протесту впроваджувались провокатори, котрі діяли скоординовано. Деякі з них мали зв’язки з «антифа».

Це так само є підставою до розслідувань на федеральному рівні.

До виборів ще 4 місяці. Розслідування триває. Я не здивуюсь, якщо до моменту виборів ця частина ядерного електорату Демократичної партії буде сидіти в СІЗО і не братиме участі у виборах. Крім того, в пресі проскакують допущення, що ці заворушення насправді готувались на осінь, але відбувся фальстарт. Що ж, восени найбільш ядерні «активісти» будуть неактивними.

Наші інтереси: 

В США йде серйозна робота з протидії лівацькому реваншу. Результати протистояння важливі для долі і західного світу, і для України зокрема.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
США
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи