Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Похід за весною з Мостиськ до с. Милове

26 травня о 1300 біля пам’ятника Іванові Франку навпроти головного корпусу Національного університету імені Івана Франка відбудеться театральне дійство в рамках проекту „Веснянки” у Львові. Прес-конференція – після закінчення дійства – біля 13.30.
Організатор: Державне управління екології та природних ресурсів в Львівській області.

Учасники заходу: студенти Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого: Немирович Анна, Ніколаєва Віта, Коробенко Наталя, Вичик Людмила, Бортняк Леся, Федькевич Юрій, Шатровський Всеволод, Левчук Вадим.

До складу групи входять: керівник проекту, оператор, директор, водії. Загальна чисельність -13 чол.

У Львові відбудеться театралізоване дійство, яке проходить у містах і селах України від західного до східного кордонів з метою поширення ідеї екологічної мережі. Екомережа – це система «зелених» коридорів по всій території країни. «Зелений» коридор – намисто природоохоронних територій – заповідників, природних парків, заказників, національних парків і т. п., які перетинаються одна з одною. Тварини, птахи, комахи, рослини повинні мати можливість вільно пересуватися великою територією для збереження та продовження життя. Екомережа – це збереження природних ландшафтів, річок і озер, рослинного світу. Весь процес створення та розбудови екомережі стає питанням, безпосередньо пов’язаним з життям людини та таким, що впливає і формує людське життя. Екомережа України є лише частиною загальноєвропейської екологічної мережі, цілої системи, до якої увійшли всі країни Європи.

Ідея екомережі – одна з фундаментальних ідей в світі останніх десятиліть. В Україні ця ідея стала реалізуватися біля десяти років назад, коли Верховною Радою були ратифіковані міжнародні домовленості в цій області...

Проект „Веснянки” проходить за підтримки Посольства Королівства Нідерланди в Україні, Міністерства охорони навколишнього середовища України та Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого.

Проект триватиме до 1 червня 2006. Похід за весною проходить з 25 квітня до 9 травня. Завершення проекту „Веснянки” в Києві стане публічною акцією за участю ЗМІ. Аналогічні публічні акції пройдуть по всіх містах маршруту.

Протягом всього шляху відбувається підтримка сайту в режимі on-line, зніматиметься документальний фільм та фото як хроніка подій. По завершенні проекту – презентація повнометражного фільму та фотовиставки „Україна. Весна. 2006”, що мають відбутися в Києві наприкінці травня.

Шлях проекту – це шлях від Мостиськ (кордон з Європою) до с. Милове (кордон з Росією). Цей шлях проходить по Галицько-Слобожанському екокоридору, який є базовим, найдовшим коридором в екомережі України, єдиним, що поєднує Захід та Схід.

Маршрут проекту: Киів – Мостиська (25.05.) – Львів (26.05.) – село Почапи Львівської обл. (27.05) - с. Гукалівці Тернопільської обл.- с. Чорний Острів Хмельницької обл. – с. Мізяківські Хутори Вінницької обл. – Вінниця – с. Самородня Черкаської обл. – с. Будище Черкаської обл. – Черкаси – с. Семенівка Полтавської обл. – с. Попівка Полтавської обл. – смт. Решетелівка Полтавської обл. – Полтава – с. Рудий Байрак Харківської обл. – с. Гусина Поляна Харківської обл. – Харків – с. Леб’яже Харківської обл. – с. Милове – Київ. Загальна довжина маршруту – біля 3 000 км. Загальна кількість вистав та прес-конференцій – не менше 17.

Державне управління екології та природних ресурсів в Львівській області.
вул. Стрийська, 98, каб. 307, Львів, 79026 тел. 238 73 99
E-mail: envir@mail. lviv. ua
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи