Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Подвійні стандарти Європи: тепер це – не дискримінація. В'їзд дозволено тільки вакцинованим

Світ:

Австрія і Нідерланди з 1 липня дозволили в'їзд на свою територію вакцинованим українцям. Міністр закордонних справ радісно повідомив про це у Twitter:

"Відсьогодні для українців відкрилася Австрія. За умови повної вакцинації за 14+ днів до подорожі в’їзд вільний".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Визнають такі вакцини: Comirnaty (INN) від BioNtech/Pfizer; Vaxzevria COVID-19 Vaccine AstraZeneca Covishield від Serum Institute of India; COVID-19 Vaccine Janssen від Johnson & Johnson; mRNA-1273 Covid-19 Vaccine від Moderna; Sinopharm/BIBP SARS–CoV-2 Vaccine (Vero Cell), Inactivated, Sinovac.

Також можливий в'їзд з негативним ПЛР-тестом, але після в’їзду необхідно неодмінно піти на 10-тиденний карантин, який може бути припинений при пред’явленні негативного результату тесту, але не раніше ніж на 5 день після в’їзду.

Як повідомляє "Європейська правда", 1 липня також стало відомо, що Нідерланди дозволили в'їзд до своєї країни повністю вакцинованим українцям з туристичною метою. Вони визнають і вакцини китайського та індійського виробництва, які застосовують в Україні.

Нідерланди приймають сертифікати, видані в рамках Європейського цифрового сертифіката COVID (DCC) та інших сертифікатів щеплень COVID-19 (виданих компетентними органами третьої країни), що включає такі дані: повне ім’я вакцинованої особи;  цільова хвороба: SARS-CoV-2 або будь-який з його варіантів; вакцина проти COVID-19 або профілактика, затверджена EMA або зазначена в екстреному списку ВООЗ, назва продукту вакцини COVID-19; власник дозволу на продаж або виробник вакцини COVID-19.

Крім того, має бути зазначена дата щеплення із зазначенням дати кожної дози; держава-член ЄC або третя країна, в якій робили щеплення; видавник сертифіката.

Текст документу має бути однією з наступних іноземних мов: англійською, німецькою, французькою, португальською, італійською, іспанською.

Наші інтереси: 

Розуміти, що відбуваються колосальні зміни, тепер людей ділять на вакцинованих і невакцинованих, починається дискримінація. І маски на обличчі тепер назавжди! Мовчіть і виконуйте правила (навіть безглузді). Хочете до Європи, вакцинуйтеся :(

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, що Австрія не дозволяє вільний в'їзд до себе вакцинованих найбільш масовою вакциною в Україні - CoronaVac:).

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, що Австрія не дозволяє вільний в'їзд до себе вакцинованих найбільш масовою вакциною в Україні - CoronaVac:).

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Туристи будуть тепер вакцинуватися, бо зайвий раз тестуватися - це додаткові гроші.

Поки дихаю - сподіваюсь!