Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Податкова активізує роботу зі збору податків та боротьби зі схемами

Світ:

Державна податкова служба України планує активізувати свою роботу для того, аби максимально забезпечити новий уряд коштами. Наразі спостерігається суттєве недовиконання індикативних показників територіальних органів (вони виконуються на рівні 96%) та Офісу великих платників податків (виконуються на 88,9%).

«Ми систематично будемо аналізувати всі показники надходжень до бюджету, проводитимемо наради, прийматимемо пропозиції від керівників територіальних підрозділів для того, щоб максимально забезпечувати новий Уряд коштами для виконання усіх запланованих економічних та соціальних програм. Водночас будемо посилювати боротьбу з конвертаційними центрами та маніпулюваннями податковою звітністю з ПДВ», — повідомив голова ДПС Сергій Верланов, йдеться на офіційному сайті Державної податкової служби України .

«Стиль Нової Податкової – менше говорити та більше робити. Ми будемо працювати на результат, який відображатиметься у конкретних цифрах – надходженнях до бюджету», – підкреслив очільник ДПС.

Збільшувати надходження до бюджету у податкові планують шляхом запровадження нових сервісів.

«При максимальному розвитку сервісів зростатиме добровільність сплати податків, і, відповідно, зростатиме і дохідна частина бюджету», — повідомили у ДПС.

Сергій Верланов окреслив як одне з двох основних завдань – обслуговування платників податків. Податкова має бути сервісною та інноваційною службою, партнером для бізнесу.

Наші інтереси: 

Перетворення податкової служби не тільки на інструмент наповнення державного бюджету, але й на зручний для платників податків механізм сплати податків.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи