Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Подарунки за вакцинацію: МОЗ оголосило конкурс для шкіл, в яких вакцинувалися 80% працівників

Світ:

Міністерство "охорони здоров'я" розіграє комп'ютери та роутери серед шкіл, в яких вакцинувалися 80% працівників. МОЗ пропонує школам подавати заявки на конкурс «Вакциновані й відкриті» та вигравати комп’ютери, гарнітури та роутери.

Думаєте, що це – жарт? Я також думала, що це – жарт. На жаль, ні. Живемо в театрі абсурду. МОЗ розіграє комп'ютери та роутери серед шкіл, в яких вакцинувалися 80% працівників, повідомило МОЗ на своїй офіційній сторінці у фейсбуці. 

У вашій школі вакцинували 80% працівників? Тоді подавайтесь на конкурс «Вакциновані й відкриті» та вигравайте комп’ютери, гарнітури та роутери для ваших безпечних закладів, – йдеться у дописі міністерства.

Школам-переможцям обіцяють подарувати:

3 суперпризи: набори з 10 комп’ютерів, 10 гарнітур та 10 роутерів; 

15 мініпризів: набори з 10 гарнітур і роутера.

Анкети прийматимуться до 29 вересня (до 23:59). Переможців визначатимуть на День вчителя 3 жовтня.

До речі, приватна школа в Маямі не бере на роботу вакцинованих експериментальною вакциною. Напевне, щось знають про вакцинацію.

Наші інтереси: 

Розуміти, ЩО таке державна школа, ЩО таке МОЗ і взагалі ЯКІ цілі у держави. Розуміти, що якщо є такі школи й вчителі, які там працюють, там вчитися не можна! Чому за рахунок державного бюджету проводять такі "конкурси"? Чому платники податків спочатку сплачують за вакцинацію, а потім – за заохочення до вакцинації?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Використання службового положення в своїх цілях

Я не меч, я тримаю меч.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Якщо хтось не знає, Уряд виділив на вакцинацію 3 млрд гривень. 25 травня було затверджено "Порядок розподілу бюджетних призначень на заходи, що пов'язані з вакцинацією населення і запобіганням поширенню хвороби COVID-19". Їм потрібно "освоїти" гроші, тому вони так тиснуть і вакцинують вже в маршрутках.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Платники податків сплачують за вакцинацію та за заохочення до неї тому, що вакцинація - це ефективний засіб самоочищення суспільства від людей. вразливих до хуцпи. А, вразливість до хуцпи набувається завдяки брехливості. Тобто, такий спосіб самоочищення суспільства від суспільних паразитів (як очищення мурашника від ломехуз) є дуже корисним та вигідним, для тих, хто залишається, зрозуміло.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Марія Бджілка.
0
Ще не підтримано

Микола Стригунов каже:
вразливість до хуцпи набувається завдяки брехливості.

Нещодавно в мене виникли питання, щодо того, чому одні піддаються впливу пропаганди вакцинації і всього що пов'язане з цим вірусом, - а інші ні?
Чи є якісь докази того, що людина яка сама транслює брехню і є більш сприйнятлива до неї?
І чи є якісь критерії кількості брехні?

Якось сама бачила відео однієї лікарки кінезіолога, так ось, на одній людині вона показувала, що в момент коли людина бреше- її м'язи втрачають тонус (стають ніби ватяні і не взмозі протистояти зовнішньому впливу)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Брехливість - це просто одна з найбільш шкідливих звичок людини.Аби в брехню повірили інші люди, сприйняли її, треба, хоча б почасти, повірити в неї самому. Тобто, брехун розщеплює свою особистість, свою психіку, на кілька частин, які мають різну картину дійсності. Людина, яка звикла брехати іншим, так само, за звичкою, бреше й собі, не помічаючи цього. Тобто, внаслідок хибного орієнтування в дійсності, хибного сприйняття її, людина-брехун вчиняє хибні дії. І, людина, яка звикла сама брехати, має, ну не власноруч, але власною думкою послаблені розумові фільтри, фільтри сприйняття, фільтри на відповідність якоїсь інформації дійсності. Психологи стверджують, що звичайна людина бреше кілька сотень разів на день, при цьому навіть не помічаючи цього. Тобто, в звичайного хобіта є розвинена брехливість, і він нездатен розрізнити інформацію, яка відображає дійсність, від брехливої інформації. І, якщо хуцпа надходить з якихось авторитетних джерел, то така людина сприймає її. Навіть попри її очевидну протиречивість та нелогічність. Сприймає, відмовляючись від частини своєї розумності, бо, хоче бути в єдності з хуцпістом. Це зветься конформністю. До речі, це, тобто, конформність, є дуже розвиненим та поширеним явищем! А, докази, як на мене, дуже переконливі, містяться в цьому фільмі, посилання на який я навів вище. Цікаво те, що він був знятий на киностудії "Киевнаучфильм".
Промовистим прикладом такої брехні є те, що колись, кілька тисяч років тому, Аристотель написав, ніби у мухи ВІСІМ ніг. Ця думка була заганоприйнятою серед освічених людей до середини минулого тисячоріччя, тобто, трохи менш двох тисяч років. І, лише розвиток експериментів, та мода на експериментаторство поклали їй край. Тобто, для розпізнавання хуцпи потрібна звичка перевіряти важливу інформацію на достовірність. Перевіряти, бажано, на досліді. Ось, наприклад, загальний аналіз крові в мене позаминулого квітня показав імунний профіль, характерний для грипа. За повної, цілковитої відсутності будь-яких симтомів. Єдиний логічно можливий висновок з цього - я так переніс ковід. Але, логікою в своєму житті, нажаль, керується дуже мало людей...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Використання службового положення в своїх цілях

Я не меч, я тримаю меч.