Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Після щеплення вакциною Pfizer у 357 французьких солдат зареєстровані побічні ефекти (+відео)

Згідно з асоціацією Gendarmes libres, яка виступає проти обов'язкової вакцинації військовослужбовців, та співробітників правоохоронних органів, військові медики  зареєстрували 357 побічних ефектів у близько 200 тисяч солдатів, які отримали по одній ін'єкції вакцини. 40 із них були серйозними, тобто небезпечними для життя.

 Давид Вівес із NTD у Парижі розмовляє з французьким колишнім офіцером про обов'язкову вакцинацію французьких військових.

На думку колишнього офіцера Олександра Жувінг-Брюне, ці цифри можуть бути занижені:

 "Ми не знаємо реальних цифр побічних ефектів, тому що про них не всі повідомляють. Для цивільних осіб ця цифра може бути в 10-20 разів більша".

Згідно з інформацією, 343 із 357 випадків пов'язані з вакциною Pfizer.

Невакцинованим французьким військовослужбовцям загрожують санкції, наприклад, звільнення з армії.

"Солдати, яких я знаю, кажуть, що ніколи не стикалися ні з чим подібним. Якщо вони відмовляються від вакцини, це означає, що вони відмовляються від прямого наказу", – каже Олександр Жувінг-Брюне.

Військове керівництво виконує накази французького уряду. Але ці накази можуть суперечити закону.

"Існує закон, який забороняє збройним силам проходити вакцинацію в один і той же рік. Це – захід безпеки, щоб військовослужбовці не зазнавали побічних ефектів в той самий час. Цей закон був порушений. На солдатів тиснуть, щоб вони одночасно проходили вакцинацію. Це може вплинути на боєздатність збройних сил", – пояснює колишній офіцер.

Ситуація у Франції є дзеркальним відбитком аналогічного випадку в США. Минулого тижня армійський хірург з Алабами повідомила про випадки серцевих інфекцій у своєму військовому підрозділі. Під час слухань у Capitol Hill вона заявила, що військові керівники проігнорували її попередження про вакцинацію.

 

 

Наші інтереси: 

Відстежувати випадки згубного впливу вакцинації й бити на сполох.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи