Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Підписка на новини Народного Оглядача триває. Залучаймо друзів!

Категорія:

Спецтема:

Для мене – це сайт, що спрямовує до перетворення себе і України. Тут вам і про постіндустріальне суспільство, і про самовдосконалення, і про доступні технологічні новації. Багато корисного про здорове харчування і покращення якості життя. Щоб отримувати регулярну розсилку новин, на головній сторінці зверху зліва знайдіть іконку "Підписатись".

zlitayemo.jpg

Злітаємо!
Злітаємо!

Для успішного життя потрібні позитивні новини і надихаючі приклади. Шукала такі в інтернеті. Виявляється можна знайти, проблема тільки в тому, що ключове слово тут «шукати», а буває, що робити це ліньки, або просто не вистачає часу.

Хотілося, щоб хтось шукав/вишукував гарні новини, а мені залишалось тільки ковтати та насолоджуватись.

Виявляється, це можливо!

Можна мати під рукою, на одному сайті всі найголовніші події, що дійсно впливають на наше життя! Ну, погодьтесь, що нам до того, що десь у Бомбеї прорвало каналізацію?

Інформація – це те, що приховується. Все інше – реклама.

Народний оглядач це  джерело інформації без нав’язливої реклами. Засіб оздоровлення мізків. Тільки корисні речі.

А коли щось пропустили – вуаля! – на наступний ранок є пошта з дайджестом основних статей. А ще  – нагадування про давніші публікації, які саме зараз виявились актуальними. Круто і не потребує додаткових зусиль з очистки корисної інформації від шлаку. 

Для мене – це сайт, що змінює напрямок думок. Тут вам і про культуру та мистецтво, і про невідому історію і думки експертів, про нові розробки в техніці. Багато цікавинок про здорове харчування і варіанти покращення якості життя.

Цікаві статті, які перевертають уявлення про звичні речі.

Просто підпишіться і будьте в курсі, не обтяжуючись непотребом.

Щоб отримувати регулярну розсилку новин, на головній сторінці зверху зліва знайдіть іконку "Підписатись".

Далі  заповнюємо поле "Електронна пошта" и натискаємо "Зберегти":

В результаті щоранку отримуємо лист з переліком корисних публікацій.

А що з цього переліку читати – вибір за вами.

Лист "Ранкової пошти" може виглядати ось так (дизайн постійно вдосконалюється): 

Радіймо, Арії!

Огляд найцікавіших матеріалів Народного Оглядача за останню добу.

Метаполітика – творення спільного блага, вищий рівень аріянської філософії динамізму

Метаполітика - філософія спільного блага

Для досягнення спільного блага потрібне глибоке розуміння законів всесвіту, володіння знаннями про життєдіяльність соціуму, природи і техносфери.  

25 листопада 2017: магічна підтримка України і Дональда Трампа силою Живого Слова

У суботу 25 листопада 2017 р. з шостої ранку за Київським часом українці цілого світу проведуть одночасне читання Живого Слова за Україну, за президента США Дональда Трампа  і прискорений розвиток спільноти прихильників Народного Оглядача. Для цього спочатку повністю прочитуємо оновлену Універсальну Матрицю № 11+ (молитву за Україну), а після неї - формулу ДОНАЛЬД ТРАМП СПІЛЬНОТА НАРОДНИЙ ОГЛЯДАЧ РАДІСНО ТВОРИТЬ ПРОЦВІТАЄ У ПРОСТОРІ ВОЛІ, посилюючи кожне слово Джерелом Здійснення. Початківці читають свої поточні форми.

"Шматочок слона": техніка, яка дозволить впоратись з грандіозними завданнями, – Брайан Трейсі

Основною причиною зволікання стосовно великих і важливих завдань є те, що на початку роботи над ними вони здаються величезними й страшними. Майже нездісненними. Що робити? Є спеціальна техніка.

 

У Німеччині будівельники випадково розкопали гігантську бетонну свастику

На спортивному майданчику Гамбурга будівельники випадково натрапили на гігантську бетонну свастику. Про це повідомляє Associated Press.

Таке враження, що Бандера помер місяць тому — литовський політолог

Політолог Маріуш Антонович (Mariusz Antonowicz)

Протягом останніх кількох місяців триває українсько-польська полеміка з приводу нібито антиєвропейських настроїв в Україні. 9 листопада Польща повідомила про заборону в'їзду до країни українським урядовцям, які мають виразно антипольські погляди. Однак список цих осіб так і не був оголошений. Розмову ведемо  з литовським політологом польського походження, експертом із держав СНД Маріушем Антоновичем.

У Львові історики говорили про феномен українського козацтва

Інститут Східної Європи, кафедра українознавства і науковий журнал «Українознавець» під головуванням директора Інституту Східної Європи, доктора історичних наук, професора, академіка Академії Наук Вищої Школи України Віктора Ідзя провели ІХ міжнародну наукову конференцію  на тему «Козацтво як національна еліта в Українській козацькій державі в XVI-XVIII століттях», яку присвятили 360 - літтю пам’яті засновника Української козацької держави, гетьмана України Богдана Зіновія Хмельницького (1657-2017 рр). 

Новозеландський стартап представив першого чатбота-політика

Видання Techinasia цікавиться, чи змогли б люди проголосувати за політика, який є не людиною, а чат-ботом. Саме такого створив стартап з Нової Зеландії. Алгоритм на ім’я SAM знає все про новини Нової Зеландії, про цифри і факти, і як справжній політик дає закінчені відповіді, уникаючи при цьому запитань.

В Україні офіційно запустився перший банк без відділень

Команда екс-топ-менеджерів Приватбанку запустила перший мобільний банк Monobank. Про це на своїй сторінці в Facebook написав співзасновник проекту Дмитро Дубілет.

Для мене борода - амуніція і захист, — бійці прокоментували дозвіл Міноборони

Міністр оборони затвердив нові правила носіння військової форми одягу та знаків розрізнення ЗСУ. Зокрема дозволили носити вуса та бороди під час бойових і навчально-бойових завдань

27-а піхотна бригада армії США прибула в Україну

Віднині на Яворівському полігоні, що на Львівщині, українські військовослужбовці проходитимуть вишкіл, яким керуватимуть інструктори 27-ї піхотної бригади бойової групи армії США. 22 листопада вони урочисто перебрали командування від колег із 45-ї піхотної бригади Національної гвардії Збройних сил США.

Реклама

Ієрархічне впорядкування знань для нового світу: «простір», «час», «дія»

Що там?

Будь-який інформаційний масив можна впорядкувати різними способами. Ми використаємо власний порядок, який найкраще підходить для досягнення саме нашої мети.


«Народний Оглядач» SD.ORG.UA AR25.ORG –
Портал світоглядних новин, Сонячна етномережа.

Хай Буде!

Наші інтереси: 

Розвиваємось! Рухаємось до Простору Волі!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи