Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 46
  • Переглядів: 50

Підготовка до СКК «Вибори-2024»: у Демпартії США знайшли причину затримок зі зброєю для України

Категорія:

Спецтема:

Білому дому необхідна яскрава перемога України-США над Росією, яку можна буде представити американському електорату як переконливий доказ ефективності Демпартії. Проте ця перемога має відбутися НЕ РАНІШЕ вересня 2024 року: якщо раніше, то електорат забуде про цю зовнішню перемогу, натомість зверне увагу на внутрішні проблеми, тож на американських виборах у листопаді 2024 року пригадає демократам усі їхні злочини та помилки. Тому затягування війни до осені 2024 року – це питання життя і смерті Демократичної партії.

230422wag-dog.jpg

Піарники знову в ударі. Кадр з фільму «Хвіст крутить собакою» (Wag the Dog, 1997).
Піарники знову в ударі. Кадр з фільму «Хвіст крутить собакою» (Wag the Dog, 1997).

Озвучення статті можна прослухати на Ютубі

або на радіоканалі «Нова Європа»:

«Знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів» (Гельвецій).

«Наркотичний угар корупції»

Про причину затримок зі зброєю 14 квітня 2023 року повідомив Юрій Швець – головний російськомовний рупор Демократичної партії США – на своєму ютуб-каналі, що має 1,28 млн користувачів. Виявляється, що головною причиною, чому США дають Україні зброю недостатньо і запізно, є неймовірна корупція в українській владі на чолі з Єрмаком і Зеленським. Затримки з західною допомогою триватимуть до розв’язання цієї проблеми. Судячи з повідомлень ЗМІ про те, що для отримання Україною сучасних західних літаків потрібно півтора року, остаточне розв’язання проблеми корупції і великий наступ ЗСУ намічені на осінь 2024 року. За «дивним збігом» обставин, це буде гаряча фаза виборів у США, так що повторюється вже відома нам схема стратегічної комунікаційної кампанії «Конгрес-22».

Як стверджує Юрій Швець, співробітники американської розвідки шоковані корупційною активністю української владної верхівки, яка втратила зв’язок з реальністю і краде з такою нахабністю, ніби перебуває в якомусь наркотичному чаді. Ось його пряма мова після 27 хвилини:

«Співробітників ЦРУ дістала корупція в Києві... І це найжахливіше для України, адже країна втрачає союзників у результаті цієї найдикішої неприборканої корупції в життєво важливих органах управління. Корупція відштовхує союзників і підриває бажання професіоналів допомагати Україні на повну силу. У союзників просто опускаються руки.

Звідси висновок, що корупція, яка тут описана, це найстрашніша спецоперація, яка існує проти України. Корупція підриває бажання професіоналів Сполучених Штатів Америки та інших західних країн допомагати.

Часто ставлять запитання: Чому Сполучені Штати допомагають нам не на повну силу? Вони допомагають нам, щоб Україна не програла, але не допомагають, щоб ми перемогли? От вам і відповідь на це запитання. Нема довіри. Нема тому, що не хочуть слухати. Вони думають, що американці зобов’язані... Вони (Єрмак і Зеленський) перебувають в такому наркотичному корупційному угарі, що вони взагалі думати ні про що не хочуть і не можуть» – сказав Юрій Швець.

І що все це означає? Це означає, що Демпартія розпочала підготовку до стратегічної комунікаційної кампанії «Вибори-24». Згідно з усталеним шаблоном, безпосередньо сама піар-кампанія має розпочатися в листопаді 2023 року, тобто за рік до виборів. До 5 листопада 2024 року ще далеко, проте вже зараз проглядається її загальна схема.

Стратегічна комунікаційна кампанія «Вибори-2024»

Якщо дуже стисло, то «стратегічна комунікаційна кампанія» («strategic communications campaign», скорочено СКК) – це наперед спланована система заходів задля зміни в бажаному напрямку мислення й поведінки цільової групи. По суті, це піар-кампанія, здійснювана в руслі загальної стратегії деякої політичної структури.

Про те, як працюють СКК, ми вже говорили у статті «Війна в Україні як елемент піар-кампанії корпоративних психопатів», і навіть сформулювали 10 універсальних принципів СКК.

Загальна мета нинішньої піар-кампанії Демократичної партії США полягає в тому, щоб БУДЬ-ЯКИМИ ЗАСОБАМИ зберегти свою владу після виборів 2024 року. Війна в Україні є дуже важливим елементом цієї кампанії, адже після того, як у 2021 році демократи обвалили економіку і витерли ноги об громадянські права, єдиним їхнім активом і виправданням може стати лише яскрава перемога України у війні з Росією. Звісно, ця подія буде представлена як перемога Демпартії.

Ця схема вже була реалізована в СКК «Конгрес-22» – під час проміжних виборів у Конгрес восени 2022 року. Кампанія пройшла не ідеально, а проте не допустила всіма очікуване «Червоне цунамі» (тотальний реванш Республіканської партії) і зберегла за демократами більшість у Сенаті.

Отже, організаторам СКК необхідна яскрава перемога України-США над Росією, яку можна буде представити американському електорату як переконливий доказ ефективності Демпартії. Проте ця перемога має відбутися НЕ РАНІШЕ вересня 2024 року: якщо раніше, то електорат забуде про цю зовнішню перемогу, натомість зверне увагу на внутрішні проблеми і на виборах у листопаді пригадає демократам усі їхні злочини та помилки. Тому затягування війни до осені 2024 року – це питання життя і смерті Демократичної партії.

Переконливий привід

Але тут є одна суттєва перешкода. Річ у тім, що до виборів ще півтора року, тож треба знайти переконливий привід для затягування війни на такий тривалий термін. Як бачимо, його вже знайдено. Рупор Демпартії Юрій Швець озвучив цей привід максимально чітко: причиною того, що керований Джозефом Байденом Білий дім надає Україні зброю недостатньо і запізно, є шалена корупція в самій Україні.

Але про це мало сказати. Щоб американський електорат у це повірив, треба показати конкретні факти системної корупції у владній верхівці України. Понад те, треба продемонструвати ефективність Демпартії у викоріненні цієї корупції, адже вона є головною перешкодою для американської зовнішньополітичної перемоги. Потрібні переконливі перемоги на корупційному фронті.

Згідно з цією логікою, найближчим часом нас чекають гучні викриття, спрямовані вже не на «стрілочників», а на саму вершину корупційної владної піраміди. Юрій Швець постійно наголошує, що цією корупційною пірамідою керує Андрій Єрмак. І це не перебільшення, адже президент Володимир Зеленський справді мало на що впливає, про що ми вже говорили у статті «Союз Єрмак–Зеленський».

Можливо, у пропагандистському запалі Юрій Швець дещо згустив барви щодо корупційного божевілля української влади, а проте він не далекий від істини. Реальна ситуація може бути ще гіршою, адже управління державою в Україні (як і в США та Росії) перехопили не просто корумповані люди, а корпоративні психопати – цій темі присвячена серія статей під загальною назвою «Політична зоологія». Мислення цих людиноподібних істот фрагментарне, без розуміння ширшого контексту, тому вони не бачать наслідків своїх дій, а відтак не бояться відповідальності. Будучи розмовляючими тваринами, вони не мають свідомості, совісті та емпатії, а керуються передусім інстинктами. Головними в них є інстинкти домінування та збагачення, тому вони тупо крадуть навіть в ситуації війни. Наприклад, корупційне завищення цін у два-три рази на продовольство, зброю, нафтопродукти – це вже для них усталена звичка.

Кумедно спостерігати, як люди переймаються загрозою, що ними в майбутньому керуватимуть інтелектуальні роботи і як жахливо це виглядатиме. Заспокойтеся, громадяни: вами вже керують біороботи – розмовляючі людиноподібні тварини, по-науковому – корпоративні психопати.

Процес пішов

Американська розвідка активно досліджує корупційні процеси в Україні. Саме цій темі присвячена резонансна стаття Сеймура Герша (Seymour Hersh) «Торгівля з ворогом» від 12 квітня 2023 року. Згідно з нею, «за оцінками аналітиків Центрального розвідувального управління, торік сума розкрадених коштів становила щонайменше 400 мільйонів доларів».

На докладність і глибину роботи західної економічної розвідки в Україні звернув увагу Леон Вайнштейн (Leon Weinstein) 15 квітня 2023 року. Він показав, що робота всієї корупційної піраміди на чолі з Єрмаком ретельно задокументована, а на кожного члена цієї зграї є докладне досьє.

Інакше й не могло бути. Вклавши в Україну мільярди доларів, американці ретельно відстежили, як вона використовується, тож отримали детальну картину шляхів її поширення. Це нагадує метод діагностики в медицині, коли в організм спеціально вводять контрастну речовину, а потім її відстежують на рентгенівській апаратурі.

Ці та інші «зливи» розвідувальної інформації свідчать про початок медійної підготовки до майбутніх перемог на корупційному фронті. Також тривають заходи з посилення фінансової розвідки. Зокрема, уряд США виділяє додаткові 20 мільйонів доларів «для подальшого посилення контролю та прозорості прямої бюджетної підтримки, яку Штати надають Україні», – повідомляє Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Згідно з описаною логікою, в Україні мають жвавіше запрацювати фінансовані американцями громадські антикорупційні структури та проекти журналістських розслідувань. Врешті, це ми вже спостерігаємо – гучні антикорупційні викриття з’являються мало не щодня і множаться як снігова лавина.

Головний індикатор наступу – літаки

Не секрет, що для здійснення великого наступу і звільнення всіх своїх територій Україна потребує домінування в повітрі, а для цього потрібні сучасні західні літаки. Тому отримання українцями літаків розглядають як головний індикатор готовності до перемоги. Нема літаків – нема наступу.

Судячи з офіційних повідомлень, Україна отримає літаки F-16 лише через півтора року, зокрема, про це 17 квітня повідомив заступник міністра оборони США Колін Каль (Colin Kahl). Легко вирахувати, що згадані півтора року – це вересень-жовтень 2024 року, тобто за один-два місяці перед листопадовими виборами.

Не зрозуміло, як Білий дім виправдовуватиме затримку з літаками на такий тривалий термін. Адже вільні літаки є, і їх багато. Наприклад, в Австралії півсотні F/A-18 Hornet на складі: все, що потрібно, – просто передати їх Україні. Тому очікуються всілякі відмовки, наприклад, що Україні зовсім не потрібні застарілі F-16 чи F/A-18 – їй допоможуть лише літаки-невидимки F-35, але вони потребують вибагливої інфраструктури, на створення якої піде півтора року. Врешті, такого роду відмовки вже лунають у західних ЗМІ.

Загальна схема СКК «Вибори-24»

На основі цих та інших ознак можемо зробити висновок про те, що в Білому домі вже ухвалене принципове рішення щодо України. Якщо стисло, то протягом 2023 року має відбуватися гучна боротьба з корупцією з прицілом на верхній ешелон психопатичної владної вертикалі. Гучні відставки та посадки можуть зачепити Офіс Президента, Міністерство оборони, СБУ, ГУР та інші спецслужби.

Протягом цього року далі триватиме підготовка армії за стандартами НАТО, розвиватиметься український ВПК, вдосконалюватиметься управління державою. Зброя надаватиметься дозовано і тільки для ведення оборони: ППО-ПРО, артилерія, боєприпаси, танки. Саме про це й говорили на останньому «Рамштайні» 21 квітня.

Постачання наступальної зброї – літаків – заплановане на літо 2024 року. Далекобійну зброю, спроможну вражати російську територію, Україна має виробити самотужки. На початку осені 2024 року має бути великий український наступ і яскрава перемога, яка отримає шалене медіа-посилення і буде представлена як перемога Демпартії США.

Наскільки це все реалістично?

З одного боку, керівництво Демпартії вже продемонструвало рішучість, абсолютну безжальність і механістичну бездушність у досягненні своїх цілей.

Так, у 2020 році для усунення президента Трампа вони оголосили фейкову пандемію, розгорнули масовий психотерор, організували в мегаполісах погроми BLM та «антіфа», обвалили американську, а заодно і світову економіку (СКК «Байден-20»).

У 2022 році, задля перемоги на проміжних виборах у Конгрес, вони змовилися з Москвою та організували війну в Україні (СКК «Конгрес-22»).

Нема підстав сумніватися, що для досягнення цілей СКК «Вибори-24» вони діятимуть так само рішуче і безжально. В хід підуть усі доступні засоби, без жодних правових та моральних обмежень.

Але й тут можливі варіанти. Як відомо, на війні плани летять шкереберть вже після початку першого бою. Ми вже бачили, як після провалу російського бліцкригу сценарій війни було змінено до навпаки – замість миротворця на руїнах України з Байдена почали робити переможця на руїнах Росії. Під час наступної СКК вашингтонські «паркетні» політтехнологи не врахували стан українських чорноземів у сезон дощів, тому феєричне визволення Херсону відбулося не за тиждень до американських виборів 8 листопада, а лише 12 листопада. Якби все відбулося вчасно, то Демпартія могла би зберегти більшість в обох палатах Конгресу. Під час СКК «Вибори-24» організатори можуть врахувати досвід попередніх кампаній і не припуститися тих самих помилок.

З другого боку, на хід цієї кампанії можуть вплинути інші міжнародні гравці, наприклад, Велика Британія, що зацікавлена у формуванні союзу Британія – Скандинавія – Балтія – Польща – Україна – Східна Європа – Туреччина. Вона може скористатися «вакуумом» 2023 року і заповнити його своїми проектами. Та й Україна спроможна до сюрпризів.

Протидія реалізації СКК «Вибори-24» може йти і з середини США, адже Республіканська партія зацікавлена в перемозі України вже у 2023 році. Це потрібно республіканцям для того, щоб на листопадових виборах 2024 року не дати демократам розіграти «українську карту» і підняти свою популярність перемогою над Росією. Проте можливості республіканців обмежені, адже зовнішніми справами та війною в США керує не Конгрес, а Президент. Республіканці з самого початку війни вже пробували збільшити допомогу Україні через ленд-ліз, але Байден його просто проігнорував, хоча й підписав відповідний закон.

Так що Білий дім надійно керує війною в Україні, – тому що контролює постачання зброї, причому не лише від США, а й від союзників. Тож найімовірніше, що головні цілі СКК щодо України будуть досягнені у визначені терміни. Україні справді світить велика перемога, проте навряд чи Демпартія збереже владу після листопадових виборів.

Вікно можливостей для України

Описана схема стратегічної комунікаційної кампанії «Вибори-24» передбачає для України важкий 2023 рік. Затягування війни означає, що українські вояки далі вестимуть важку боротьбу і втрачатимуть життя. Тому треба зробити все можливе для збереження української армії: навчати вояків, оснащувати їх передовою зброєю та амуніцією, виплачувати гідну грошову винагороду, забезпечувати лікування, реабілітацію та відпочинок, поліпшувати планування та управління. Люди важливіші за території, адже зберігши армію, ми згодом повернемо й наші землі.

З другого боку, 2023 рік відкриває для України унікальну можливість завдати удару по корупції та зруйнувати психопатичну вертикаль. Це ключовий чинник для звільнення України та перетворення її на «наднову зірку» всього цивілізованого світу.

Як ми вже знаємо, справжня мета цієї війни полягає у формуванні нової української нації – носія передових світогляду, соціальної організації та технологій. Отже, війна припиниться тоді, коли процес постіндустріального націотворення стане незворотним. Руйнування ерефії є не метою цієї війни, а лише одним з її наслідків.

Для того, щоб трансформація набула незворотного характеру, процеси світоглядного, організаційного та технологічного перетворення мають набути правильного оформлення. Над цим активно працює спільнота «Народний Оглядач» – про це у статті «Республіка демосів – зрілий етап волонтерського руху: ідея, організація, колективний розум».

Продовження теми СКК: Оголошено початок стратегічної комунікаційної кампанії «Байден-24»: чому це добре для України

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
 
Наші інтереси: 

Стежимо за процесами Великого Переходу, використовуємо нові можливості для творення оновленої України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (3 голосів)

Судячи з наявних даних, організаторами війни в Україні були держсекретар Ентоні Блінкен, радник з нацбезпеки Джейк Салліван і директор ЦРУ Вільям Бернс. Але це люди Обами, так що головним організатором, найімовірніше, був Обама. Заради свого маніякального прагнення влади він дозволив Путіну вторгнення в Україну – і в 2014-му році, і в 2022-му.

Президентство Байдена американці називають третім президентством Обами, адже в адміністрації Байдена переважають люди Обами.  Вони на ключових постах.

Хай там як, а ця війна пробудила Україну і зробила її суб'єктом новітньої історії.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Уся ця історія свідчить про те, що вашингтонські психопати дуже бояться Української сили. Це пояснює, чому восени 2022 року вони так дозовано давали зброю – вони боялися розгортання українського наступу, який, на їхню думку, міг повністю обвалити російську оборону і привести до швидкого закінчення війни. Натомість демократам конче потрібна війна до осені 2024 року.   

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (3 голосів)

Судячи з наявних даних, організаторами війни в Україні були держсекретар Ентоні Блінкен, радник з нацбезпеки Джейк Салліван і директор ЦРУ Вільям Бернс. Але це люди Обами, так що головним організатором, найімовірніше, був Обама. Заради свого маніякального прагнення влади він дозволив Путіну вторгнення в Україну – і в 2014-му році, і в 2022-му.

Президентство Байдена американці називають третім президентством Обами, адже в адміністрації Байдена переважають люди Обами.  Вони на ключових постах.

Хай там як, а ця війна пробудила Україну і зробила її суб'єктом новітньої історії.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Коментар до відео з Ютуба про політику Байдена щодо України:

2021 байден.
1) Перший день в офісі президента:
а) Зняв санкції з "північного потоку 2" - і це дало путіну можливість напасти на Україну. [Пошкодження або повне відключення ГТС України - не було б страшним для ₽ашистів!].
б) Заборонив видобуток енергоресурсів у США, через що підвищилася ціна на світовому ринку - і це дало путіну мільярди доларів США!
2) Вивів військові кораблі США з Чорного Моря - це значить віддав море ₽ашистам.
3) Вивів військових інструкторів США з України.
4) Здав ₽ашистам плацдарм Білорусь.
5) Декларував, мовляв, "маленьке вторгнення в Україну - це, нібито, ОК". Мовляв, тільки "ПІСЛЯ вторгнення будемо думати - що робити далі"?!
6) Перед повномасштабним вторгненням ₽ашистів посилав на м0скву фахівця з України і директора ЦРУ на таємні переговори.
7) Не призначав посла в Україні. Вивів посольство США і закликав громадян США виїхати з України, чим ясно дав зрозуміти, що шлях до вторгнення ₽ашистів відкритий.
8) Запропонував Зеленському покинути Київ, замість виконання Будапештського меморандуму про приєднання України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї.
9) Запросив Конгрес виділити допомогу Україні в розмірі $36 мільярдів, в якому $20 мільярдів - Україні, але жодного мільярда на озброєння. [Республіканці наполягли на додаванні ще $6-и мільярдів саме на озброєння! Із цих $6-и мільярдів байден давав маленькими порціями по $300-$400 мільйонів. Вони мали бути освоєні тільки до вересня... Після чого виявилося, що мінімум $2.1 мільярда доларів США Україна не змогла витратити на озброєння!]
10) Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що в українців є план "безперервності влади" на випадок, якщо президент України Володимир Зеленський буде вбитий. [Це можна читати як заклик з боку адміністрації байдена???]
11) За рік зі збройних сил США у звільненні близько 6000 офіцерів.
12) Здано військову базу талібам - із сучасною зброєю на десятки мільярдів доларів США. [Талібану, але не Україні... На жаль...].
13) У січні республіканці запропонували закон про ленд-ліз для України, але байден тягнув до 9-го Травня 2022 року.
14) байден і його адміністрація порушили закон про ленд-ліз! Наразі за ленд-лізом отримано 0! На жаль...
15) Коли Володимир Зеленський прилітав до США, байден розповів про 2000 танків і 800 артилерійських систем, нібито, переданих Україні від антипутінської коаліції. [Цифри на момент живого висловлювання байдена - 178+92+241=512≠800 | 353≠2000. Від США - 0 танків. На жаль...]
16) байден пообіцяв 31 танк із поганою бронею. Ці танки збиралися робити з нуля, при тому, що в США є близько 6100 готових танків.
17) байден публічно відмовився передавати Україні авіацію.
18) У Польщі, при невимкненому мікрофоні, байден сказав, що в р ал зі сцени.
19) Розвідувальна куля Китаю пролетіла над США, а ₽ашисти збили безпілотник США. Від байдена нульова реакція.
20) Візит Сі Цзінпіна до Путіна на м0скву - це результат візиту Ненсі Пелосі до Тайваню. [А чи не байден допустив це?].
21) Між Аляскою і ₽ашистами ходить американський пором. ₽ашисти займаються торгівлею, покупками... [Ситуація схожа на ту, коли з ₽ашистів зняли санкції на постачання алмазів!] Чи могло бути таке зі США за сильного лідера, а не за Байдена?

США - союзник України. Але адміністрація байдена - ні!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Сьогодні, 11 травня, рупор Демпартії Юрій Швець відверто сказав, що війна може тривати до листопадових виборів 2024 року в США: "желательно все закончить полной победой до ноябрьских до следующих президентских выборов" (14:59).

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Схоже, що в США почали розслідувати змову Байден-Путін щодо початку війни в Україні. У цьому відео Юрій Швець пояснює, що США не допомогли Україні тому, що тут було багато корупції https://youtu.be/4Zqd1KURRxA

Це означає посилення активності Білого дому щодо боротьби з корупцією в Україні. Тепер їм це потрібно не лише для затягування війни до осені 2024 року, а й для виправдання її початку.

Це дуже корисний процес, адже головний сенс нинішньої війни – звільнення України від паразитів і прискорення її розвитку до нової цивілізації.  

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

«Для президента Байдена Україна важливіша, ніж Тайвань. Тому що він поставив свою політичну кар'єру і шанси на переобрання у 2024 році на Україну, на війну України з Росією. Умовою його переобрання і збереження при владі Демократичної партії є перемога України у цій війні» – сказав Леонід Гозман 19 червня 2023 р.

Ми про це говорили ще рік тому – Війна в Україні як елемент піар-кампанії корпоративних психопатів (+аудіо)

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Оскільки затягування з постачанням зброї Україні виглядає не дуже переконливо, Білий дім знову почав риторику про те, як він боїться російської ядерної зброї. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Як ми й очікували, в Конгресі США продовжено закон про ленд-ліз ще на один рік. Тут докладне пояснення дає  Сергій Любарський.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Блінкен приїхав в Україну для просування СКК "Залужний-24". Це, зокрема, випливає зі структури американської допомоги, більша частина якої спрямована на боротьбу з корупцією та фінансування незрозумілих гуманітарних проектів. Про це розповідає Андрій Іларіонов у статті "Несподіваний візит Блінкена".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Радіймо, Ігоре.
Чи всі СКК досягають мети?
Чи є можливість протидіяти СКК, а як їй допомогти?
Чи є приклади СКК в інших країнах і не в виробленні Демпартією.
Що нам робити з СКК Залужний-2024 і з СКК Вибори-2024, просто спостерігати з залу?
Дякую.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Ігор Каганець.
4
Середнє: 4 (1 голос)

1. Не всі СКК досягають своєї мети, наприклад, у СКК "Конгрес-22" довелося радикально змінювати мету та сценарій, і вона привела лише до часткового результату. 

2. Знаючи параметри СКК, її можна послабити, посилити або взагалі зірвати.

3. Мабуть є, але я цього ще не досліджував.  

4. Знаючи про СКК «Залужний-24» і СКК «Байден-24», ми можемо за ними спостерігати та навчатися. Можливо, колись захочемо провести власну СКК.

Сергій Ждан wrote: Радіймо, Ігоре. Чи всі СКК досягають мети? Чи є можливість протидіяти СКК, а як їй допомогти? Чи є приклади СКК в інших країнах і не в виробленні Демпартією. Що нам робити з СКК Залужний-2024 і з СКК Вибори-2024, просто спостерігати з залу? Дякую.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!