Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перший український лоукост розпочне польоти вже через тиждень

Світ:

Національний лоукост-авіаперевізник SkyUp отримав сертифікат експлуатанта, який надає право на польоти. Про це  розповіли у прес-службі компанії.

Зазначається, що орієнтовно вже наступного тижня компанія розпочне польоти. Спочатку компанія виконуватиме чартерні рейси туристичного оператора Join UP!, а згодом – введе маршрути Київ-Одеса та Харків-Одеса. В авіапарку лоукоста наразі перебувають два 189-місних Boeing 737-800 2013 року випуску.

Раніше повідомлялось, що відповідний сертифікат компанія отримає ще в квітні, однак, за словами гендиректора Євгена Хайнацького, затримка була пов'язана з виконанням фінальних процедур з отримання льотної придатності на повітряні судна та сертифікаційних перевірок підприємства.

ТОВ "Авіакомпанія SkyUp" було зареєстровано у Києві в червні 2016 року. Її керівником став відомий авіаційний експерт, який раніше працював у низці авіакомпаній, Євген Хайнацький. Засновником SkyUp виступило ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up!.

У компанії розповіли, що окрім внутрішніх регулярних рейсів, планують запустити до 16 міжнародних напрямків - Анталія, Бодрум, Даламан, Шарм-ель-Шейх, Хургада, Тіват, Барселона, Пальма-де-Майорка, Тенеріфе, Аліканте, Тірана, Ріміні, Бургас, Варна, Ларнака, Дубай. Вартість всіх перевезень формуватиметься за лоукост-моделлю - без багажу та додаткових послуг, та залежатиме від напрямку подорожі та часу придбання квитків. 

Цікавинка по темі:

 

 

Наші інтереси: 

Подорожувати стає приємніше і, напевно, дешевше.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи