Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перевірка виборчих машин Dominion в окрузі Antrim показала, що результати виборів не можна сертифікувати

Категорія:

Спецтема:

Цитата зі звіту технічної експертизи: "система голосування Dominion навмисно та цілеспрямовано розроблена з характерними помилками для створення систематичних фальсифікацій та впливу на результати виборів".

Суддя окружного суду округу Antrim County (штат Мічиган) Кевін Ельзенхаймер (Kevin Elsenheimer)  погодився на проведення експертизи 22 виборчих машин Dominion. Справа в тому, що в ніч підрахунку голосів багато людей спостерігали по телебаченню хід підрахунку і в якійсь момент побачили, що раптом у в Мічигані у Трампа стало на 6 тисяч голосів менше, натомість у Байдена одночасно додалось 6 тисяч голосів. Такого бути не може в принципі – під час підрахунку бюлетенів голоси за кожного кандидата можуть тільки зростати. Представники виборчої комісії наполягали, що то був просто технічний збій, мовляв клерк випадково тицьнув не ту кнопку. Натомість представники команди Трампа наполягали на тому, що таких «збоїв» могло бути кілька, просто вони були невеликі, тому й пройшли непомітно. Натомість цей був аж занадто великий, тому його помітило занадто багато людей, що не можна було від них просто відмахнутись.

І от нарешті через понад місяць після виборів суддя погодився на проведення технічної експертизи машини, яка дала «збій». Результат експертизи було опубліковано 13 грудня, він просто приголомшує.

Повний текст експертизи складає 23 сторінки, його можна прочитати тут.

Ось цитата із цього звіту: "We conclude that Dominion Vote system is intentionally and purposefully designed with inherent errors to create systematic fraud and influence election results" (Ми дійшли висновку, що система голосування Dominion навмисно та цілеспрямовано розроблена з характерними помилками для створення систематичних фальсифікацій та впливу на результати виборів).

У звіті доводиться, що не було людської помилки, натомість був завантажений спеціальний алгоритм, якій продукував такі «збої», більшість з яких проходила непомітно для зовнішнього спостерігача. Із 15 676 окремих актів зафіксовані помилки у 10 667, або у 68,05% випадків. Це при тому, що законодавчо дозволений поріг 1 помилка на 250 тисяч бюлетенів, тобто 0,0008%.

Висновок експертизи: The results of the Antrim County 2020 election are not certifiable. This is a result of machineand/or softwareerror, not human error (Результати виборів 2020 року в окрузі Antrim County неможливо сертифікувати. Це є результатом машинної або програмної помилки, а не людської помилки).

Показова реакція деяких посадовців, що топлять за Байдена. Вона передбачувана: «Ви всьо вротєі!» Теж саме написали кілька демократівських газет, проте не навели жодних аргументів.

Проте вчора, 15 листопада, у Законодавчих зборах штату Мічиган відбулись слухання на тему цих машин і дивних «збоїв». Хто має час і добре володіє англійською, можуть подивитись ці слухання тут. Завтра, 17 листопада починається ручний перерахунок бюлетенів в окрузі Antrim County.

Постає просте питання: а як справи з машинами Dominion в інших округах і штатах?

Подібна перевірка показала в Неваді в окрузі Clark County понад 70% «помилок» при скануванні бюлетенів, що прислані поштою. Така саме перевірка буде проведена в Арізоні. У Техасі та Флориді Dominion перекинув 2% голосів від Трампа Байдену, але цього виявилось недостатньо, бо у Трампа була занадто велика перевага.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США. Вибори мають бути чесними. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи