Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 5

Перевернути прапор – змінити долю країни! Неполітичні технології Реформації

Час змінити долю України. Державний переворот вже неможливий, зміна влади та навіть її окремих представників, судячи з усього, теж. Але слід змінити те, що ще можна: тонке духовне тіло України. Той самий філософський камінь, вузлик долі, ергрегор, що знаходиться десь глибоко на споді. Як це зробити? 

13122202e_prapor.jpg

Жовто-блакитний прапор Арійської України
Жовто-блакитний прапор Арійської України

Можна зробити вже перший крок до нової країни – перевернути нинішній український прапор, відновивши на тонкому та символічному божественну гармонію щодо історичної долі України-Русі.

Опозиція поки не стала лідером та очільником спротиву. Майдан ще не став повноцінним суб'єктом. Але в усіх – і в опозиції, і в майданщиків, і в простих людей є унікальна можливість – створити новий ергрегор, нову долю країни, її нове призначення.

Ергрегори – це, як відомо, згустки смислів, енергій та волі, які генеруються великою кількістю людей. Свій ергрегор має будь-яка держава, народ, цивілізація, релігійна конфесія, політична партія. Містик і візіонер Даниїл Андрєєв (до речі, родич Тараса Шевченка) у книзі "Роза Мира" так писав про ергрегори: "Під егрегорами розуміються іноматеріальні утворення, що виникають з деяких психічних виділень людства над великими колективами. Егрегори позбавлені духовних монад, але володіють тимчасово сконцентрованим вольовим зарядом і еквівалентом свідомості. Свій егрегор має будь-яка держава, навіть Люксембург".

Отже, ергрегор України слід негайно змінювати – звісно, це не одноденний процес, але починати треба тут-і-зараз. Просто перевернути прапор, просто розвернути долю України – від занепаду, ентропії, виродження, неофеодалізму, небуття та мороку – до світлого та гармонійного існування, що живиться божественною енергетикою.

За законами геральдики, світлий колір мусить бути над темним, золотий (жовтий) – над синім чи блакитним.

За законами метафізики та сакральних символів, предвічне (божественне, райське, надматеріальне, золоте) мусить бути над матеріальним (земним, сотвореним, синьо-блакитним).

Хто поділяє профанічну, банально-емпіричну версію, що український прапор – то є чисте небо над золотим колоссям – хай тепер думає, що справжній український прапор – то є сонце над водою Дніпра, в якому було хрещено давню Русь-Україну.

Отже, прапором спротиву бандюкам, прапором Майдану, згодом – прапором нової країни мусить стати прапор божественної гармонії: зверху – жовте, божественне, знизу – блакитне, земне!

Якщо комусь подібний підхід здається надто ірраціональним, ось вам раціональне, політично та політологічно обґрунтоване бачення: "свої", тобто прихильники антифеодальної революції, повинні мати свої напівтаємні знаки – наприклад, жовто-блакитний прапор – проти бездушної держави-монстра, яка крокує під синьо-жовтим.

Якщо комусь здається, що спочатку треба перезаснувати чи "перезавантажити" країну, а потім – змінити прапор, то все навпаки: спочатку слід домовитись про прапор, який стане стягом змін та оновлення, а потім вже про самі зміни.

Якщо комусь думається, що прапор догори ногами вішають лише переможені країни, то, як здається, вже 22 роки український прапор перевернутий, наче Україна – це повержена та переможена держава (що, зрештою, є правдою). Хіба не час його повернути на місце?

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Лука Небохід.
0
Ще не підтримано

Гарно сказано!

"Знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів" (с)Гельвецій

Коментарі

Зображення користувача Лука Небохід.
0
Ще не підтримано

Гарно сказано!

"Знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів" (с)Гельвецій

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

!!!Нарешті ця ідея стала поширюватися за межі Народного Оглядача!!!
!Хай буде!