Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Павло Кириленко: Як прихильники глобалізації підіграли Росії і як демократи США продовжують цю гру (відео)

Неомарксизм повертається. Незалежність України була тільки на словах, лише формально. Незалежність має бути захищена і підкріплена.

22082502.jpg

Павло Кириленко, народний депутат України 7-го скликання
Павло Кириленко, народний депутат України 7-го скликання

Якби ми були незалежною державою, ми б не відмовилися від ядерної зброї. Якби ми були незалежними, нашу Армію не розвалювали й не роззброювали б, вважає Павло Кириленко, народний депутат України 7-ого скликання, який на каналі Diaspora.UA зауважив, що українцям треба розраховувати передусім на себе.

Добре, що так склалися обставини, що Україна отримує допомогу, каже він. Консерватори та республіканці усього світу зараз стоять на боці світла і тримають фронт на передовій захисту людства. Україна демонструє усьому світу, що можна чинити спротив, що можна не боятися, Україна відстоює свободу.

Українці є консервативним народом, українці – традиціоналісти. Україна є авангардом глобальних процесів змін на краще.

На жаль, українська влада (як за попередніх президентів, так і за теперішнього) бере участь у глобалістських процесах і фактично співпрацює з ними. Наприклад, окрім Давосу є ще закрита Більдербергська група. Там можна знайти посла України в США Оксану Маркарову та голову державної компанії Нафтогаз України.

Павло Кириленко питає, чому Адміністрація США відкликала свою дипломатичну місію з України напередодні повномасштабної війни, яка розпочалася 24 лютого. Забрали навіть інструкторів з військового полігону, що на західній Україні. Це – ніщо інше, як запрошення для Путіна увійти в Україну.

 

 

Наші інтереси: 

Дивимося на війну в Україні з точки зору цивілізаційних процесів та глобальних тенденцій.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи