Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Parler відновив свою роботу, але залишається заблокованим в Apple Store і Google Play Store

Консервативна соціальна мережа Parler повернулася в Інтернет після того, як постачальник послуг закрив її 6 січня. На порятунок мережі прийшла лос-анджелеська компанія хмарного хостингу SkySilk Inc.

Поки функціонал сайту не відновлений повною мірою, а користувачі скаржаться, що не можуть авторизуватись на платформі та не можуть створити новий акаунт, повідомляє Bloomberg.

 Між тим, керівництво соцмережі обіцяє, що найближчим часом виправить цю ситуацію. Додаток Parler все ще недоступний в AppStore і Play Market.

Нагадаємо, 9 січня 2021 року Apple видалив додаток соцмережі Parler з App Store. Днем раніше це зробив Google. Amazon підтримав блокування соцмережі Parler і оголосив, що відключить Parler від хостингу найближчим часом. 

Причина IT-облоги Parler – відмова розробників посилити модерацію і блокувати небажаний контент.

12 січня Parler, яка була популярна серед прихильників президента США Дональда Трампа, подала в суд на Amazon після того, як компанія Джеффа Безоса вирішила припинити розміщувати її вебконтент.

Керівник Parler Джон Матц був змушений втекти разом з сім'єю з дому через погрози в мережі.

Наші інтереси: 

Розуміти, що безкарність технологічних гігантів за їхні необґрунтовані рішення дозволить їм робити з нами все, що вони захочуть.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи