Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ліваки США вимагають видалити Telegram з Play Маркет

Глава «Коаліції за безпечний інтернет» (Coalition for a Safe Web) Марк Гінзберг звернувся в суд Каліфорнії з позовною заявою, вимагаючи від Google видалити з магазину Play Маркет месенджер Telegram, який, на його думку, «заохочує насильство, екстремізм і антисемітизм».

Гінзберг зазначив, що після подій у Вашингтоні 6 січня Google видалила з Play Маркет додаток соцмережі Parler, яка використовувалася прихильниками Дональда Трампа. Тож Гінзберг вважає, що стосовно Telegram компанія Google повинна вжити аналогічних заходів, повідомляє Bloomberg.com.

«Google не вжила жодних дій проти Telegram, порівнянних з діями, які були зроблені проти Parler, щоб змусити Telegram поліпшити свою політику модерації контенту», - сказано в позовній заяві Гінзберга.

Минулого тижня він подав аналогічну скаргу проти Apple, яка видалила додаток Parler з App Store після "захоплення" Капітолію у Вашингтоні.

Представники Google і Telegram поки утримуються від коментарів. Засновник Telegram Павло Дуров минулого тижня заявив про те, що модератори сервісу видалили сотні постів після подій 6 січня у Вашингтоні і що заклики до насильства неприпустимі.

Наші інтереси: 

Розуміти, що борці за ліберальні цінності (демократи-соціалісти) будуть робити все, щоб встановити систему, яка буде нав'язувати суспільству тільки те, що вигідно політичній стороні, яка зараз буде при владі в США. Тож вони хочуть, щоб окрім Гугла (їхнього надійного солдата в інформаційній війні) з його месенджерами більше не було нічого, що б ускладнювало їм контролювати цифрове суспільство.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

"Coalition for a Safe Web" - це некомерційна організація, яка "бореться" з тим, що не подобається "партії та уряду". Якщо це - некомерційна організація, ким вони фінансуються?

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

"Coalition for a Safe Web" - це некомерційна організація, яка "бореться" з тим, що не подобається "партії та уряду". Якщо це - некомерційна організація, ким вони фінансуються?

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То, їм платять некомерційні фонди. А, ті, в свою чергу, фінасуються Біг-Тех. Є така російська приказка, цензурний варіант якої такий:" Кто девушку кормит, тот ее и танцует" . Стосунки "Coalition for a Safe Web" та Біг-Тех цій приказці відповідають повною мірою!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!